e vala ni na asosu ne mere jeftinije
ni u waikkikiu za ove pare ne mozes tene uzeti
Moderator: anex

Naravno, treba samo upratiti bude i kod nas extra povoljne obuće..tramvajtrojka wrote: ↑08/04/2022 22:38
e vala ni na asosu ne mere jeftinijenije sve tako crno i kod nas samo se treba prosnjuhati po stranicama kad su popusti
![]()
ni u waikkikiu za ove pare ne mozes tene uzeti![]()
naravno i office shoes je prejak kad krenu im rasprodaje isto se za male pare moze pronaci odlicnih tena samo pakashi su iz sportvisiona u sport bonus programu promijenili nije vise ne dijeli se vise racun sa dva nego 2.5 tako da vise i nema smisla ta karticakonektovan wrote: ↑08/04/2022 22:42Naravno, treba samo upratiti bude i kod nas extra povoljne obuće..tramvajtrojka wrote: ↑08/04/2022 22:38
e vala ni na asosu ne mere jeftinijenije sve tako crno i kod nas samo se treba prosnjuhati po stranicama kad su popusti
![]()
ni u waikkikiu za ove pare ne mozes tene uzeti![]()

i meni je standard delivery ,tako je iznad 100 KM jerje besplatnoagnostic_front wrote: ↑08/04/2022 23:14 Evo upravo sam narucio sa asosa, sve normala. I nije mi dhl dostava, nego standardna.
manuchao91 wrote: ↑08/04/2022 23:21i meni je standard delivery ,tako je iznad 100 KM jerje besplatnoagnostic_front wrote: ↑08/04/2022 23:14 Evo upravo sam narucio sa asosa, sve normala. I nije mi dhl dostava, nego standardna.
ispod 100 KM nije free delivery nego 10 funti i onda je DHL i dodje kroz par dana.
Je li uvjetovano plaćanje paypalom ili može i običnim karticama?manuchao91 wrote: ↑08/04/2022 23:00 Lol ja jutros narucio 2 x patike estimated delivery 17 april platio paypalom
Supruga nin stop naručuje sa asosa dosad mozda 30 narudžbi redovno dolazi rok za vracanje 30 dana i košta 10 funti
Meni je to ok
Može i običnom karticomkonektovan wrote: ↑09/04/2022 01:38Je li uvjetovano plaćanje paypalom ili može i običnim karticama?manuchao91 wrote: ↑08/04/2022 23:00 Lol ja jutros narucio 2 x patike estimated delivery 17 april platio paypalom
Supruga nin stop naručuje sa asosa dosad mozda 30 narudžbi redovno dolazi rok za vracanje 30 dana i košta 10 funti
Meni je to ok
Ne igram, kosarku sam trenirao dok nisam poceo imati probleme sa koljenima... Ima jbt 20god skoro
Pa koji će ti klinac onda hardenke ako ne igraš košarku?!mk ultra wrote: ↑09/04/2022 22:03Ne igram, kosarku sam trenirao dok nisam poceo imati probleme sa koljenima... Ima jbt 20god skoro
Brat je tako napustio prvi tim Bosne, dok je to jos funkcionisalo... Isti fazon,koljena...
Sportvision, ostale jos jedne moj broj, sa 350 na 150
Citao sam da su udobne pa cemo vidjeti
Nisu glomazne koliko se cine na slici...konektovan wrote: ↑09/04/2022 22:07Pa koji će ti klinac onda hardenke ako ne igraš košarku?!mk ultra wrote: ↑09/04/2022 22:03
Ne igram, kosarku sam trenirao dok nisam poceo imati probleme sa koljenima... Ima jbt 20god skoro
Brat je tako napustio prvi tim Bosne, dok je to jos funkcionisalo... Isti fazon,koljena...
Sportvision, ostale jos jedne moj broj, sa 350 na 150
Citao sam da su udobne pa cemo vidjeti
S čim ono upariti?? Jedino za neki maskenbal..![]()
Na juventi shopu su bile oko 119 KM nedavno...

sport vision ne smatra Sarajevo svojim domacim trzistem pa imaju totalno odsustvo svake logike u gradu koji im je zlatna koka tako da ce radije podrzavati utrku u Zvorniku a nikad nista u Sarajevu evo npr. sad su npr u Beogradu, Sofiji i ostalim gradovima imali air max festival i naravno ovdje sve nas zaobidje tako su i zatvorili Adidas shop jer nas smatraju nedostojnima a odmah nakon toga otvorili u blSamprotivsviju wrote: ↑17/04/2022 12:20 Zna li ko zasto je zatvoren Adidas u SCC-u, nikad mi nije bilo jasno...

Pa vidim da ko god im radi nabavku treba ga motkom otjerati, znaci frajer ocigledno ne zna da osim Air Force 1 Nike ima i drugih modela tena...tramvajtrojka wrote: ↑17/04/2022 17:28sport vision ne smatra Sarajevo svojim domacim trzistem pa imaju totalno odsustvo svake logike u gradu koji im je zlatna koka tako da ce radije podrzavati utrku u Zvorniku a nikad nista u Sarajevu evo npr. sad su npr u Beogradu, Sofiji i ostalim gradovima imali air max festival i naravno ovdje sve nas zaobidje tako su i zatvorili Adidas shop jer nas smatraju nedostojnima a odmah nakon toga otvorili u blSamprotivsviju wrote: ↑17/04/2022 12:20 Zna li ko zasto je zatvoren Adidas u SCC-u, nikad mi nije bilo jasno...![]()
![]()
![]()
tako isto i za radnju Tike otvorili su je svugdje osim na domacem tržištu itd itd. to ti je kad seljadija iz Bijeljine se docepa licenci pa zaobilazi drzavu maksimalno![]()
da nije tuzno bilo bi zalosno![]()
e to je vec posebna prica haj sto narucuju af1 nego sto toliko sabanluka narucuju a toliko dobrih tena propuste steta stvarno sto je i taf cucnuo pa nemaju skoro pa nikakvog izboraSamprotivsviju wrote: ↑17/04/2022 17:35Pa vidim da ko god im radi nabavku treba ga motkom otjerati, znaci frajer ocigledno ne zna da osim Air Force 1 Nike ima i drugih modela tena...tramvajtrojka wrote: ↑17/04/2022 17:28
sport vision ne smatra Sarajevo svojim domacim trzistem pa imaju totalno odsustvo svake logike u gradu koji im je zlatna koka tako da ce radije podrzavati utrku u Zvorniku a nikad nista u Sarajevu evo npr. sad su npr u Beogradu, Sofiji i ostalim gradovima imali air max festival i naravno ovdje sve nas zaobidje tako su i zatvorili Adidas shop jer nas smatraju nedostojnima a odmah nakon toga otvorili u bl![]()
![]()
![]()
tako isto i za radnju Tike otvorili su je svugdje osim na domacem tržištu itd itd. to ti je kad seljadija iz Bijeljine se docepa licenci pa zaobilazi drzavu maksimalno![]()
da nije tuzno bilo bi zalosno![]()
Koja stranica dostavlja iz USa u Bosnuchannel10 wrote: ↑17/04/2022 17:36 Neka srpski seljaci zaobilaze sta god hoce. Mogu samo zaobici nase pare koje nece uci u njihov dzep.
Fino sjednem za stol. Napravim kafu i otvorim Chrome i pregledam izbor patika u USA i narucim sta hocu. Sve prva klasa za trziste USA. A oni neka prodaju srpskom svetu svoju niskokvalitetnu robu![]()
Ides preko pesoto.ba i jos jedne firme koja je pocela sa radom nedavno u SA.manuchao91 wrote: ↑17/04/2022 17:52Koja stranica dostavlja iz USa u Bosnuchannel10 wrote: ↑17/04/2022 17:36 Neka srpski seljaci zaobilaze sta god hoce. Mogu samo zaobici nase pare koje nece uci u njihov dzep.
Fino sjednem za stol. Napravim kafu i otvorim Chrome i pregledam izbor patika u USA i narucim sta hocu. Sve prva klasa za trziste USA. A oni neka prodaju srpskom svetu svoju niskokvalitetnu robu![]()
Hvala