Ukucaj u Google živ bio,..i sve ces naći. Radi profesorica još uvijek.
Ulica Odobašina..
Moderator: anex
kucao..izbacilo mi.dvije adrese...odobasina i branilaca sarajeva...zato sam.pitao da li neko zna sigurno gdje radi i da li radi ...kad je covid sve poremetiokonektovan wrote: ↑09/11/2021 23:50Ukucaj u Google živ bio,..i sve ces naći. Radi profesorica još uvijek.
Ulica Odobašina..
Zadnjih 5-6 godina je u Odobašinoj. Prije je bila u ul.branilaca..dino di wrote: ↑09/11/2021 23:55kucao..izbacilo mi.dvije adrese...odobasina i branilaca sarajeva...zato sam.pitao da li neko zna sigurno gdje radi i da li radi ...kad je covid sve poremetiokonektovan wrote: ↑09/11/2021 23:50
Ukucaj u Google živ bio,..i sve ces naći. Radi profesorica još uvijek.
Ulica Odobašina..
hvala punokonektovan wrote: ↑09/11/2021 23:59Zadnjih 5-6 godina je u Odobašinoj. Prije je bila u ul.branilaca..
Redovno se reklamira na radio stanicama,..a i ja sam nedavno sreo tehničara koji radi kod nje, i on mi je potvrdio da doktorica radi.
Uh, to mi nisi trebao govoritibanjaluka078 wrote: ↑31/03/2022 16:08 Vidim da je nestašica Avamys spreja i da nije sigurno da će se vratiti na tržište. Ima li on kakvu alternativu ili će biti puno kašljanja ove godine?
Ako negdje nađeš, javi lokaciju. Ja u Banjaluci nigdje nisam pronašla. Online ima iz Engleske, ali je oko 40 KM plus dostava, ako i dostavljaju ovamo...
Obisao nekoliko apoteka, nema cak ni zamjene. Najgore, sto me vec pocelo hvatati.banjaluka078 wrote: ↑02/04/2022 11:57Ako negdje nađeš, javi lokaciju. Ja u Banjaluci nigdje nisam pronašla. Online ima iz Engleske, ali je oko 40 KM plus dostava, ako i dostavljaju ovamo...
Koristiš li još neku terapiju, flonidan, lostop, xadoz, alerix?kazo wrote: ↑08/04/2022 04:08Obisao nekoliko apoteka, nema cak ni zamjene. Najgore, sto me vec pocelo hvatati.banjaluka078 wrote: ↑02/04/2022 11:57
Ako negdje nađeš, javi lokaciju. Ja u Banjaluci nigdje nisam pronašla. Online ima iz Engleske, ali je oko 40 KM plus dostava, ako i dostavljaju ovamo...
Sutra cu potraziti na iherb sta ima.
Apotekarka mi reče da vidi da ljekari sad dosta propisuju Dymistu, ali da bi bilo dobro da se prvo konsultujem s alergologom.
Jesi li iz Sarajeva??
Jesam, moZe li detaljnije o tomekonektovan wrote: ↑08/04/2022 20:21Jesi li iz Sarajeva??
Najbolje bi bilo da odeš kod dr. Zehre Dizdarević...na jedan "koktel" koji će te vratiti u život.
možda da probaš s kutijom orthomola za jačanje imuniteta, promijeniš ishranu/izbalansiraš obroke i održavaš kontinuitet u tjelesnim aktivnostima.
Pa nije jeftino, ja to svima ksžem, ali je djelotvorno i momentalno se vratiš u normalu čak nakon prvog koktela/infuzije....kombinacija, vitamina, antihistaminka, kortikosteroida. Ima još i injekcije, obično i jedno i drugo idu 3 doze u 7 dana. Jedna doza je bila oko 50 ak KM, s tim da prvi put moraš uraditi i pregled, funkciju pluća, a to je nekih 80 ak KM. Ako imaš mogućnosti, ovo je najbolje. Ja sam godinama išao kod nje...zadnje 3 godine ne idem, jer mi se stanje znatno popravilo uz pravovremeno uključivanjee antihistaminika, prije početka cvjetanja uz dodatak preparata za jačanje imuniteta.madesa wrote: ↑08/04/2022 20:35Jesam, moZe li detaljnije o tomekonektovan wrote: ↑08/04/2022 20:21
Jesi li iz Sarajeva??
Najbolje bi bilo da odeš kod dr. Zehre Dizdarević...na jedan "koktel" koji će te vratiti u život.. Cijena i da li moZe sada kada me vec ufatilo i koliko ce djelovati to?
Vjeruj da ima i bolje..Snake Eyes wrote: ↑08/04/2022 21:57 Slabo što pomaže za respiratorne polenske alergije kao zatvoren prozor i tuširanje.
Vjerujem da ima, jes da sam mnogo toga probao ali nisam sve.konektovan wrote: ↑08/04/2022 22:37Vjeruj da ima i bolje..Snake Eyes wrote: ↑08/04/2022 21:57 Slabo što pomaže za respiratorne polenske alergije kao zatvoren prozor i tuširanje.
Pronađe li šta na iherb?