Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zippoo87 wrote: ↑07/04/2022 17:22
Ja sam vam barem 5 puta ovdje rekao da ne ocekujete nista od ovog i da je obicna kozmetika.Neki mozda cak nece ni primjetiti razliku .
Tek kada dodje android aplikacija,onda se moze ocekivati neki pomak,jer ce ista usluga biti dostupna na mnogim uredjajima .
Pa jel uopšte očekuješ da će doći ta Android platforma? Zar nije sa ovom platformom gotova priča?
Ima li jos neko problem, bude lupam na kanalu 25, utipkam 123 - samo mi opet 'potvrdi' kanal na kojem je trenutno (25)? Ponovo tipkam neki trocifreni broj, i zna se desiti da moram ponoviti vise puta da jednom prebaci (ne unosim iste brojeve). Sve to u kategoriji TV kanali.
zippoo87 wrote: ↑07/04/2022 17:22
Ja sam vam barem 5 puta ovdje rekao da ne ocekujete nista od ovog i da je obicna kozmetika.Neki mozda cak nece ni primjetiti razliku .
Tek kada dodje android aplikacija,onda se moze ocekivati neki pomak,jer ce ista usluga biti dostupna na mnogim uredjajima .
Pa jel uopšte očekuješ da će doći ta Android platforma? Zar nije sa ovom platformom gotova priča?
Hoce.
Kao što sam ranije nekad napisao. Prvi korak je upgrade trenutne platforme ( linux stb ) a sljedeći android based aplikacija/boxovi.
Posao odrađuje beenius i tako je odradio svim ostalim operaterima sa kojim je poslovao.
Po izgledu me podsjeća na MojaTv Multiscreen kojeg je takođe beenius izradio, možda i to nešto znači
Meni je vala potpuno svejedno za ovaj interfejs, i ovaj sada mi nije los, lijepo je i pregledno sve, nego da hoce oni svim korisnicima obezbijedit internet bar od 50/8Mbps bilo bi lijepo, jer ipak je 2022. godina, nije 2010.
Grom0X wrote: ↑07/04/2022 18:10
Meni je vala potpuno svejedno za ovaj interfejs, i ovaj sada mi nije los, lijepo je i pregledno sve, nego da hoce oni svim korisnicima obezbijedit internet bar od 50/8Mbps bilo bi lijepo, jer ipak je 2022. godina, nije 2010.
Grom0X wrote: ↑07/04/2022 18:10
Jel' krenuo taj interface
Kod nekog jest, kod mene je jos stari, valjda postepeno prebacuju korisnike.
Ja cekam od @dend a post ili poruku sa tim novim spiskom kanala da azuriram tvcl. Jer poznato je da su liste od korisnika operatera tacnije nego spisak kanala kod operatera na stranici
Last edited by MTV on 07/04/2022 18:48, edited 1 time in total.
Šta na kraju bí, da li treba ili ne treba ponovo pokrenuti STB da bi povuklo tu nadogradnju?
Već sam 3 puta pokretao STB otkad sam došao sa posla, pa da ne diram više ako ne treba.
Del_Boy1 wrote: ↑07/04/2022 18:59
Šta na kraju bí, da li treba ili ne treba ponovo pokrenuti STB da bi povuklo tu nadogradnju?
Već sam 3 puta pokretao STB otkad sam došao sa posla, pa da ne diram više ako ne treba.
I ja sam 2 puta u toku dana resetovao STB ali nista jos nema...nemas potrebu zuriti,jer ovo je bukvalno kao da si na kompu promijenio temu ili na mobitelu instalirao neki drugi paket ikonica.
Dakle obicna kozmetika i nista vise.
Nego da pitam ove sto im je doslo,je li poremecen spisak omiljenih kanala...hoce li se morati opet rucno podesavati ili ce ostati onakav kakav je i bio?
MTV wrote: ↑07/04/2022 18:45
Ja cekam od @dend a post ili poruku sa tim novim spiskom kanala da azuriram tvcl. Jer poznato je da su liste od korisnika operatera tacnije nego spisak kanala kod operatera na stranici
Nisam ja trenutno kuci. Bit ću u ~srijedu. Uporediti cu stanje prije i poslije pa ćemo vidjeti za spisak
Del_Boy1 wrote: ↑07/04/2022 18:59
I ja sam 2 puta u toku dana resetovao STB ali nista jos nema...nemas potrebu zuriti,jer ovo je bukvalno kao da si na kompu promijenio temu ili na mobitelu instalirao neki drugi paket ikonica.
Dakle obicna kozmetika i nista vise.
Nego da pitam ove sto im je doslo,je li poremecen spisak omiljenih kanala...hoce li se morati opet rucno podesavati ili ce ostati onakav kakav je i bio?
Poremecen je glavni redosljed kanala koji sam imao i sada ga moram ponovo postavaljti , spisak omiljenih kanala nisam imao jer i glavni mogu postavljati po svojoj zelji
Ovima sto je stigla nova tema, na kojim kanalim se moze vracati sadrzaj, a da nije moglo na prosloj verziji? Vidim da pise kao da ce se na novoj platformi moci vracati na kanalim na kojim do sada nije moglo. Zanima me radi li na HD Arenama i SK-u.
zippoo87 wrote: ↑07/04/2022 19:05
Prazno, moraš ponovo praviti spisak omiljenih kanala.
zippoo87 wrote: ↑07/04/2022 19:05
Prazno, moraš ponovo praviti spisak omiljenih kanala.
MoRe li se kako blokirati/zaustaviti ovo sranje...ne vrijedi ovaj redizajn ikona ponovnog pravljenja liste omiljenih kanala na dva STBa ?
Fakat je jadno da su redizajn ikonica testirali pola godine i duze
Alan Ford je ono sto mi zivimo u BiH.