Ovo 1 na 1 već ne radi neko vrijeme, kao i kontre 2 na 2 ili 3 na 3, što se ranije radilo skoro bez greške. Samo, sada idu dobro prekidi, za razliku od ranije, pa ispade svako zlo za neko dobro. Meni jedino baš šta ide na živce, je neupućivanje šuteva na gol iz nekih situacija kad se može. Npr. sinoć je Fab imao jednu odličnu šansu u drugom, ali on se odlučio na dodavanje, a sa druge strane ima nerezonskih šuteva mali kamion.drug_profi wrote: ↑06/04/2022 09:49 Sve to stoji, ali 3-4 izlaska 1 na 1 pred golmana, bez ijedne realizacije...
Koliko takvih utakmica mozes pobijediti?
Ma išlo se na smirivanje, u pravu si 100%. Nije bilo potrebe jurišati na 0:2.AmiĐa_Idriz wrote: ↑06/04/2022 10:46
Pa mislim da se planski izašlo u drugo poluvrijeme sa kočnicom. I manje više mi je super odrađen posao i tada. Nije bilo neke potrebe da se baca na glavu, a ovi kao što sinoć i napisah, mogli su i zabiti jedino onako nekom našom greškom.
Drago mi je da se pokazalo da se tekma može dobiti i bez Super-Salaha, a da budem iskren, meni ni Mane nije odigrao ništa specijalno. Diaz mu je poklonio onaj gol. Znači, više se ne zna od kud prijeti opasnost za protivnika, protivnik sada neka sprema taktiku za više mogućnosti
Salah definitivno mora malo stati na loptu i spustiti se sa zvijezda. Otići na pecanje, slagati puzzle, smiriti se malo. Baš sam gledao sinoć, a to sve više radi na svim tekmama, kad god je naš napad, non stop gestikulira igračima da mu dodaju, maše rukama, nudi se i kad treba i kad ne treba, bezzze stvara pritisak svim igračima kod kojih je lopta. Na trenutke me u toj fazi podsjeća na Ronalda. Možda je to i prije radio, ali u zadnjih 10ak utakmica mi je baš to upalo u oko.