https://m.youtube.com/watch?v=0bDrZyPNhKI
Virus Zelenskog se širi
Da ponovim: Allah ti se smilovao.
Ah, ti muskarci.Hakiz wrote: ↑06/04/2022 13:50 Kraljice, eno i Johnsdon spominje ruske majke koje mašu sinvima koji odlaze u rat:
Virus Zelenskog se širi![]()
Nigdje ih nije tako spomenuo kao glupi Zelinskij.Hakiz wrote: ↑06/04/2022 13:50 Kraljice, eno i Johnsdon spominje ruske majke koje mašu sinvima koji odlaze u rat:
Virus Zelenskog se širi![]()
Drago mi je da vi shvaćate. To je vaš maksimum za realizaciju promjena u BiH.dale cooper wrote: ↑06/04/2022 13:58Nevjerovatno je da i pored toga što je sama postavila članak na link ne shvaća značaj i porijeklo slike.![]()
MarlboroGold wrote: ↑06/04/2022 14:59 Pitanje... BDSM i submisivnost žena tokom takvog seksualnog odnosa - ima li feminizam nešto protiv toga?
Ukratko: https://en.wikipedia.org/wiki/Feminist_views_on_BDSMMarlboroGold wrote: ↑06/04/2022 14:59 Pitanje... BDSM i submisivnost žena tokom takvog seksualnog odnosa - ima li feminizam nešto protiv toga? Da li je ikako trn u oku ili je sve super?
Šta vi pojedinačno, kao feministice, mislite o tome? I Dale naravno![]()
Nikad nisi bio niti češ biti gospodin poput @dale cooperMarlboroGold wrote: ↑06/04/2022 11:20Haman da i ti polako naginješ ka pragu tolerancijedale cooper wrote: ↑06/04/2022 09:55 Po čemu pogrešno rezoniram i šta mi to tačno nije poznato o istoriji Putina i Rusije?
Mnogi nisu fanovi ovakvog obraćanja i razumijem, ali ova Ljubinka je samo takva budaletina na koju ne treba gubiti vrijeme i trošiti riječi.
sve sto se sporazumno odvija u krevetu izmedju dvoje odraslih ljudi - podrzavam.MarlboroGold wrote: ↑06/04/2022 14:59 Pitanje... BDSM i submisivnost žena tokom takvog seksualnog odnosa - ima li feminizam nešto protiv toga? Da li je ikako trn u oku ili je sve super?
Škobo Habu wrote: ↑06/04/2022 15:02Ukratko: https://en.wikipedia.org/wiki/Feminist_views_on_BDSMMarlboroGold wrote: ↑06/04/2022 14:59 Pitanje... BDSM i submisivnost žena tokom takvog seksualnog odnosa - ima li feminizam nešto protiv toga? Da li je ikako trn u oku ili je sve super?
Tako bi uvijek trebalo biti ili bar težiti tome.hadzinicasa wrote: ↑06/04/2022 15:07sve sto se sporazumno odvija u krevetu izmedju dvoje odraslih ljudi - podrzavam.MarlboroGold wrote: ↑06/04/2022 14:59 Pitanje... BDSM i submisivnost žena tokom takvog seksualnog odnosa - ima li feminizam nešto protiv toga? Da li je ikako trn u oku ili je sve super?
A koji su to građani ikada u historiji promijenili neki režim, zato što je taj režim izveo brutalnu agresiju na suverenu državu?dale cooper wrote: ↑06/04/2022 13:00 Dobro, i? Nisi mi otkrila toplu vodu. Ništa u ovim člancima nije napisano što ja već nisam direktno ili indirektno spomenuo do sada.
Činjenica ostaje da su jedino ruski građani ti koji mogu promijeniti nešto.
dale cooper wrote: ↑06/04/2022 13:45Bojim se da si ti ta koja ne kuži apsolutno jebeno ništa. A posebice kada treba prestati.
Seawolf wrote: ↑06/04/2022 15:14A koji su to građani ikada u historiji promijenili neki režim, zato što je taj režim izveo brutalnu agresiju na suverenu državu?dale cooper wrote: ↑06/04/2022 13:00 Dobro, i? Nisi mi otkrila toplu vodu. Ništa u ovim člancima nije napisano što ja već nisam direktno ili indirektno spomenuo do sada.
Građani će promijeniti nešto, samo u slučaju kada i ako taj režim kao poslijedicu tog čina agresije, bude potučen do nogu.
Brutalna agresija je samo zadnja kap u moru nedjela Putinovog režima. Oni su morali prvenstveno zbog zločina prema njimaSeawolf wrote: ↑06/04/2022 15:14A koji su to građani ikada u historiji promijenili neki režim, zato što je taj režim izveo brutalnu agresiju na suverenu državu?dale cooper wrote: ↑06/04/2022 13:00 Dobro, i? Nisi mi otkrila toplu vodu. Ništa u ovim člancima nije napisano što ja već nisam direktno ili indirektno spomenuo do sada.
Građani će promijeniti nešto, samo u slučaju kada i ako taj režim kao poslijedicu tog čina agresije, bude potučen do nogu.
Glumljenje uloga (Roleplay), da.MarlboroGold wrote: ↑06/04/2022 14:59 Pitanje... BDSM i submisivnost žena tokom takvog seksualnog odnosa - ima li feminizam nešto protiv toga? Da li je ikako trn u oku ili je sve super?
Onda da preformulišem pitanje:dale cooper wrote: ↑06/04/2022 15:38Brutalna agresija je samo zadnja kap u moru nedjela Putinovog režima. Oni su morali prvenstveno zbog zločina prema njima
samima davno prije reagovati. A ova situacija je malo složenija od "puke" agresije na drugu suverenu državu zbog realne
mogućnosti da preraste u širi sukob sa posljedicama koje se teško mogu predvidjeti i koje bi i same Ruse skupo mogle koštati.
Pa Rumunija pada na pamet. Znam, znam, Rumunija nije izvela brutalnu agresiju na drugu zemlju, ali odnos i brutalnost režima premaSeawolf wrote: ↑06/04/2022 15:47Onda da preformulišem pitanje:dale cooper wrote: ↑06/04/2022 15:38
Brutalna agresija je samo zadnja kap u moru nedjela Putinovog režima. Oni su morali prvenstveno zbog zločina prema njima
samima davno prije reagovati. A ova situacija je malo složenija od "puke" agresije na drugu suverenu državu zbog realne
mogućnosti da preraste u širi sukob sa posljedicama koje se teško mogu predvidjeti i koje bi i same Ruse skupo mogle koštati.
Koji su to građani ikada u historiji promijenili neki režim, zato što je taj režim izveo brutalnu agresiju na suverenu državu, sa realnom mogućnošću da ta brutalna agresija preraste u širi sukob sa posljedicama koje se teško mogu predvidjeti i koje bi i same građane tog režima mogle skupo koštati?
Naravno da nema ništa protiv.dale cooper wrote: ↑06/04/2022 16:00Pa Rumunija pada na pamet. Znam, znam, Rumunija nije izvela brutalnu agresiju na drugu zemlju, ali odnos i brutalnost režima premaSeawolf wrote: ↑06/04/2022 15:47
Onda da preformulišem pitanje:
Koji su to građani ikada u historiji promijenili neki režim, zato što je taj režim izveo brutalnu agresiju na suverenu državu, sa realnom mogućnošću da ta brutalna agresija preraste u širi sukob sa posljedicama koje se teško mogu predvidjeti i koje bi i same građane tog režima mogle skupo koštati?
narodu je bio gotovo pa identičan. Poenta je da je Putina trebalo zaustaviti davno prije. Zašto nisu meni govori više u korist toga da
većina Rusa i Ruskinja nema ništa protiv ovog režima.
Odlično, ali onda se ne treba toliko zgražati nad brutalnim porukama i apelima Zelenskog upućenih ruskim majkama. Oko toga se vrti čitavaSeawolf wrote: ↑06/04/2022 16:03Naravno da nema ništa protiv.dale cooper wrote: ↑06/04/2022 16:00
Pa Rumunija pada na pamet. Znam, znam, Rumunija nije izvela brutalnu agresiju na drugu zemlju, ali odnos i brutalnost režima prema
narodu je bio gotovo pa identičan. Poenta je da je Putina trebalo zaustaviti davno prije. Zašto nisu meni govori više u korist toga da
većina Rusa i Ruskinja nema ništa protiv ovog režima.
Imaće onda kada i ako ga neka vanjska sila potuče do nogu.