Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

denden

#27826 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

uglavnomja wrote: 31/03/2022 22:15
(da nije onaj sto se sjetio da je mutap mlatio rukama i pricao o ukradenim autima?)
Da, 2-3 imena su u igri, svi dosad već svjedočili kao svjedoci optužbe :-)

Jedan da nikad nije vidio da otac ne priđe povrijeđenoj ćerki, nego priča o autima (a drugi rekao da je prišao i tješio ju), a drugi pričao da, kao iskusni policajac u takvim situacijama nikad nije vidio da se djevojka ne interesuje za stanje momka (a prvi svjedočio da se interesovala i pitala kako je Dženan :lol: ).
denden

#27827 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

klix wrote: 31/03/2022 22:22 I opet, tresla se gora, rodio se miš.
Bitno je da je Ljubo za murizovce ni manje ni više nego heroj. :roll:
denden wrote:
bitangeIprinceze wrote:
Ljubo heroj :thumbup: ostade u analima zapisano
Dali ste mu majicu, dajte mu još i pelerinu, kao što i dolikuje superherojima. :thumbup:
preselio na ahiret

#27828 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by preselio na ahiret »

Ne kontam kako sami sebi vise ne dosadite pisanjem jednih te istih prica iz dana u dan,jel vam tolko mozak sjeban?
mali jomu

#27829 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by mali jomu »

denden wrote: 31/03/2022 23:23 Da, 2-3 imena su u igri, svi dosad već svjedočili kao svjedoci optužbe :-)

Jedan da nikad nije vidio da otac ne priđe povrijeđenoj ćerki, nego priča o autima (a drugi rekao da je prišao i tješio ju), a drugi pričao da, kao iskusni policajac u takvim situacijama nikad nije vidio da se djevojka ne interesuje za stanje momka (a prvi svjedočio da se interesovala i pitala kako je Dženan :lol: ).
Ja to kontam da su bili pritisnuti... ali nisu imali vremena da se "detaljnije" dogovore,

isto kao sve sto se desava oko ovog slucaja... a kako mi izgleda, i svih drugih slicnih slucajeva.

Pa, kad vidim kako se Ifet provali oko onog, ko da je ona mala gurnuta pred sudom... izleti ko raketa, bite ce jos ovog, da kontaju da su ljudi glupi,

cccc samo pregledali snimke malih milijarda kamera oko suda, e svasta.
preselio na ahiret

#27830 Re: Slučaj Dženan Memić

Jesi pregledo pa vidio suprotno?Kolko znam mediji nisu rekli da je reko to ifet nego su neki vidjeli svojim ocima posto su tu stajali sa kamerama,mada u sustini meni je to guranje totalno nebitno i da jest i da nije,bitno mi je kako je momak i na koji nacin izgubio glavu te da saznam i da vidim ko je cjelo vrijeme lagao.
mali jomu

#27831 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by mali jomu »

preselio na ahiret wrote: 01/04/2022 00:42 Jesi pregledo pa vidio suprotno?Kolko znam mediji nisu rekli da je reko to ifet nego su neki vidjeli svojim ocima posto su tu stajali sa kamerama...
Imas ovdje na temi... pronadji.
YouAreMyDestiny

#27832 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by YouAreMyDestiny »

preselio na ahiret wrote: 01/04/2022 00:42 Jesi pregledo pa vidio suprotno?Kolko znam mediji nisu rekli da je reko to ifet nego su neki vidjeli svojim ocima posto su tu stajali sa kamerama,mada u sustini meni je to guranje totalno nebitno i da jest i da nije,bitno mi je kako je momak i na koji nacin izgubio glavu te da saznam i da vidim ko je cjelo vrijeme lagao.
Ifet rekao, da je Mutap gurnuo Arijanu.

Rekao je sudija Perić, da su pregledali snimke i da nema ništa.

Jeste bitno, da se vidi kakvi su lažovi.
preselio na ahiret

#27833 Re: Slučaj Dženan Memić

mali jomu wrote: 01/04/2022 00:53
preselio na ahiret wrote: 01/04/2022 00:42 Jesi pregledo pa vidio suprotno?Kolko znam mediji nisu rekli da je reko to ifet nego su neki vidjeli svojim ocima posto su tu stajali sa kamerama...
Od silnih gluposti koje su ovih dana napisane sve i da me zanima nebih mogao naci,kako rekoh vec gore,nebitno mi je to za ovaj slucaj,istupi pojedinaca me ne zanimaju niti ce, zanima me ko je ubio momka i ako nisu cige ko im je platio da preuzmu krivicu na sebe.
dijana987

#27834 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dijana987 »

preselio na ahiret wrote: 01/04/2022 01:05

Od silnih gluposti koje su ovih dana napisane sve i da me zanima nebih mogao naci,kako rekoh vec gore,nebitno mi je to za ovaj slucaj,istupi pojedinaca me ne zanimaju niti ce, zanima me ko je ubio momka i ako nisu cige ko im je platio da preuzmu krivicu na sebe.
Pitanje svih pitanja. Zasto niko nista ne pita Cige?
preselio na ahiret

#27835 Re: Slučaj Dženan Memić

dijana987 wrote: 01/04/2022 01:09

Pitanje svih pitanja. Zasto niko nista ne pita Cige?
Vidis da je murizovo obrazlozenje nisu krivi oslobođeni su a takvim odgovorom sam sebi skace u usta jer ako su oslobođeni trebali su mu biti prvi svjedoci u sadasnjem suđenju.
Dvije mi se opcije ovde namecu prva stiti cige jer je svjestan i zna ko im je podmetnuo pa hoce na drugi nacin da dokaze krivicu podmetaca druga opcija da ih stiti iz njemu poznatih razloga da ga iz ko zna kojeg razloga sukne mutapima.
dijana987

#27836 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dijana987 »

Ljubo je svakako glavna figura u celom slucaju.
Nekima je sada smetnja i to velika, jer kad tad ce se neko setiti da ga pita "lzvini Ljubo sto ti remetimo mir ali mozes li nam, molim te, reci ko ti je platio da priznas saobracku" a Ljubo ko Ljubo moze reci ko mu god padne na pamet ili ako Student placa onda ce reci ili Alisa ili Zijo ili Muamer ili nekog treceg videcemo ko ce Sejtanu pasti na pamet.
mali jomu

#27837 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by mali jomu »

Od silnih gluposti koje su ovih dana napisane sve i da me zanima nebih mogao naci,kako rekoh vec gore,nebitno mi je to za ovaj slucaj...

Stare mantre, koje mi govore da je u stvari sve suplja...

Da te ista zanima osim suplje... sve bi pronasao.
bitangeIprinceze

#27838 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by bitangeIprinceze »

Ko da i tebe nešto zanima?
dzolix

#27839 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dzolix »

Sabiha Tutun posvjedočila je da je išla sa Dženanovom sestrom Arijanom da se nađe sa momkom i djevojkom, koji su je pozvali u martu 2017. kako bi joj dali informacije o noći stradanja. Tutun je rekla da su ispričali kako su sreli Alisu i Dženana i kako su kasnije čuli vrisak i tupe udarce.
Da li su culi tupi udarac ili tupe udare.
Da li su culi udar(ac)>ce pa vrisak ili su culi vrisak pa onda udare.
Kazao je da su u vrijeme kada su privedeni pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela koji su prvi bili na mjestu događaja (Nebojša Veljović i Nedžad Hrvat, op.a.), da mu je Veljović tada kazao "da je znao da je sve ovako on bi Dženana i Alisu stavio u vozilo i odvezao u bolnicu". Također mu je kazao da kada je došao policajac MUP-a KS i on mu rekao da ima i momak povrijeđen i da krklja, da mu je taj policajac navodno odgovorio: "Neka krklja, svakako je za sedam dana gotov"
Ko je to navodno reko Nebojsi Veljovicu, da li Velibor ili Elvedin.

Na pitanje da li je nestanak struje mogao izazvati nestanak snimka, svjedok je rekao da bi o tome trebalo provesti eksperiment, pošto je struje nestalo u trenutku dok su službenici policije skidali snimak.
Zna li se koji su se pozadinski procesi odvijali u kompjuteru i sta je sve bilo na hd i koji su sve programi bili instalirani..
Experiment moze biti nesiguran.
Ova svjedokinja je također kazala da je Alisa kritične večeri kod sebe imala svjedokinjin telefon, jer se Alisi telefon tada pokvario i da je to bio neki stariji tip telefona, koji nije imao pristup društvenim mrežama. taj telefon je, kako je navela svjedokinja, oduzet i nalazi se u MUP-u KS
Koji je to tacno "' taj"' telefon,,,,,, onaj ili ovaj .
Ako je svjedokinja dala Alisi svoj telefon onda je to posto Alisin telefon.
Last edited by dzolix on 01/04/2022 08:30, edited 1 time in total.
kakotakonikako

#27840 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by kakotakonikako »

preselio na ahiret wrote: 31/03/2022 23:43 Ne kontam kako sami sebi vise ne dosadite pisanjem jednih te istih prica iz dana u dan,jel vam tolko mozak sjeban?
:thumbup:
preselio na ahiret wrote: 01/04/2022 00:42 Jesi pregledo pa vidio suprotno?Kolko znam mediji nisu rekli da je reko to ifet nego su neki vidjeli svojim ocima posto su tu stajali sa kamerama,mada u sustini meni je to guranje totalno nebitno i da jest i da nije,bitno mi je kako je momak i na koji nacin izgubio glavu te da saznam i da vidim ko je cjelo vrijeme lagao.
:thumbup:

Komsija Suljo, bivsi Titin milicajac, polako slaze kockice i rece mi, onako u povjerenju, da ce mi iznijeti neke zakljucke do kojih je dosao, sa svojim dugogodisnjim radnim iskustvom . Jos mi rece ( gledajuci u daljinu ) - Komsija, kada ja nesto otkrijem to je 100 % tacno. Ja mu rekoh, hajde da i to saznam vise i ne citam kilometarske postove od onoga koga tvoja hanuma naziva lazovom i od onih koji nabacuju jedni drugima unaprijed pripremljene postove. :lol:

:bih:
kakotakonikako

#27841 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by kakotakonikako »

dijana987 wrote: 01/04/2022 01:44 Ljubo je svakako glavna figura u celom slucaju.
Nekima je sada smetnja i to velika, jer kad tad ce se neko setiti da ga pita "lzvini Ljubo sto ti remetimo mir ali mozes li nam, molim te, reci ko ti je platio da priznas saobracku" a Ljubo ko Ljubo moze reci ko mu god padne na pamet ili ako Student placa onda ce reci ili Alisa ili Zijo ili Muamer ili nekog treceg videcemo ko ce Sejtanu pasti na pamet.
Glavna figura u ovom slucaju je rahmetli DZENAN ( El Fatiha i da mu dragi Allah da lijepi dzennet ), zatim Alisa koja je bila uz njega te kobne noci, pa onda dolaze svi oni koji ucestvuju u ovom igrokazu.

Jos jednom rahmet dusi Dzenanovoj i sabur njegovoj porodici. DaBogda niko ne dozivio bol da izgubi svoje dijete. Insallah.

GAU8

#27842 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by GAU8 »

kakotakonikako wrote: 01/04/2022 07:46
dijana987 wrote: 01/04/2022 01:44 Ljubo je svakako glavna figura u celom slucaju.
Glavna figura u ovom slucaju je rahmetli DZENAN ( El Fatiha i da mu dragi Allah da lijepi dzennet ), zatim Alisa koja je bila uz njega te kobne noci, pa onda dolaze svi oni koji ucestvuju u ovom igrokazu.

Jos jednom rahmet dusi Dzenanovoj i sabur njegovoj porodici. DaBogda niko ne dozivio bol da izgubi svoje dijete. Insallah.

I onda dodje i oslobodi ubicu vlastitog djeteta, jos mu navuce majicu s njegovom slikom....

...i onda jos mrtav hladan izjavi nije vazno ko je ubio Dzenana.... :shock: :shock:
WTF
bitangeIprinceze

#27843 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by bitangeIprinceze »

Jako je vazno ko je ubio Dzenana. Trazimo ga. Jos malo.
ArmandiHose

#27844 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by ArmandiHose »

ZAPOČETO DISCIPLINIRANJE SUDIJE PERIĆA I SUDA BIH?!!!!!!

... https://www.dnevno.ba/vijesti/predmet-d ... ic-252454/...

PIŠE: JOSIP ŠIMIĆ ĐINĐIĆ

PREDMET DŽENAN MEMIĆ: Ponašanje sudije Branka Perića je drsko i bezobrazno, jer advokatu Ifetu Feragetu imputira ono, što je uradila Perićeva kolegica Dalida Burzić!

Očigledno je iz centrale Udruge Ifet Muriz & Co projekta (projekta „povaljivanja države“ kako se onomad Muriz pohvali medijima da je „povalio“ državu), dat signal za discipliniranje sudije Perića i Sud BiH u predmetu optuženi Mutap i dr.

Nakon što je to započeto putem FB stranice „pravda za Dženana“ uvredama časnom sudiji Periću, naprasno je zaustavljeno  jer unatoč „aninimnosti“ autora poznata urednica te stranice – uvažena zastupnica  Alisa lično, pa je malo nezgodno.

Već viđeno.

Ali... Tužno i zabrinjavajuće...
GAU8

#27845 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by GAU8 »

bitangeIprinceze wrote: 01/04/2022 08:49 Jako je vazno ko je ubio Dzenana. Trazimo ga. Jos malo.
Do izbora... i onda pauza do sljedecih....
kakotakonikako

#27846 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by kakotakonikako »

GAU8 wrote: 01/04/2022 08:41
kakotakonikako wrote: 01/04/2022 07:46

I onda dodje i oslobodi ubicu vlastitog djeteta, jos mu navuce majicu s njegovom slikom....

...i onda jos mrtav hladan izjavi nije vazno ko je ubio Dzenana.... :shock: :shock:
WTF
Ti , kao papagaj , odgovaras na moj post ( koga izgleda nisi ni procitao ) po onoj narodnoj ( koju komsija Suljo, bivsi Titin milicajac obozava ) " Ja u klin, ti u plocu .... " :D

uglavnomja

#27847 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

armandi, nauci ko je alisa, a ko arijana :-)
ArmandiHose

#27848 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by ArmandiHose »

Da, hvala, prihvatam primjedbu, greška u pisanju na sabahu, pogrešno ime, omaška, izvinjajem se, stoga objavljujem sa ispravkom:

PREDMET DŽENAN MEMIĆ: Ponašanje sudije Branka Perića je drsko i bezobrazno, jer advokatu Ifetu Feragetu imputira ono, što je uradila Perićeva kolegica Dalida Burzić!

Očigledno je iz centrale Udruge Ifet Muriz & Co projekta (Projekta „povaljivanja države“ kako se onomad Muriz pohvali medijima da je „povalio“ državu), dat signal za discipliniranje sudije Perića i Sud BiH u predmetu optuženi Mutap i dr.

Nakon što je to započeto putem FB stranice „pravda za Dženana“ uvredama časnom sudiji Periću, naprasno je zaustavljeno  jer je unatoč „anonimnosti“ autora poznata urednica te stranice – uvažena zastupnica  gđica Arijana lično, pa je malo nezgodno.

Već viđeno.

GAU8

#27849 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by GAU8 »

kakotakonikako wrote: 01/04/2022 09:08
GAU8 wrote: 01/04/2022 08:41

WTF
Ti , kao papagaj , odgovaras na moj post ( koga izgleda nisi ni procitao ) po onoj narodnoj ( koju komsija Suljo, bivsi Titin milicajac obozava ) " Ja u klin, ti u plocu .... " :D

A sta se imalo procitati? ... Pravda....insallah...

I to ko papagaj ponavljas svog imaginarnog komsiju, sa kojekakvim floskulama....
dijana987

#27850 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dijana987 »

ArmandiHose wrote: 01/04/2022 09:17 Da, hvala, prihvatam primjedbu, greška u pisanju na sabahu, pogrešno ime, omaška, izvinjajem se, stoga objavljujem sa ispravkom:

Očigledno je iz centrale Udruge Ifet Muriz & Co projekta (Projekta „povaljivanja države“ kako se onomad Muriz pohvali medijima da je „povalio“ državu), dat signal za discipliniranje sudije Perića i Sud BiH u predmetu optuženi Mutap i dr.

Nakon što je to započeto putem FB stranice „pravda za Dženana“ uvredama časnom sudiji Periću, naprasno je zaustavljeno  jer je unatoč „anonimnosti“ autora poznata urednica te stranice – uvažena zastupnica  gđica Arijana lično, pa je malo nezgodno.

Već viđeno.

Ocekivano. Brine me sto su blagi
Locked