Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tap3ah75 wrote: ↑29/03/2022 15:30
Je li ovo po cijeloj BiH ili je lokalno
Ja imam kanale - ali se pojavljuju kockice
+ Klinci se žale na net - kablom spojen.
Pozdrav @tap3ah75,
U pitanju je globalni problem, molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja. Kolege intenzivno rade na otklanjanju poteškoća.
OK
Samo napravite da mozemo gledati kako tamburamo Luksemburg.
Najgledaniji regionalni sportski kanal riješio je da obraduje vjerne fanove otvaranjem sopstvenog kataloga u okviru kojeg će se naći specijalne sportske emisije, intervjui sa poznatim sportistima, trenerima, menadžerima, sadržaj podjeljen po kategorijama, odnosno sportovima sa svih meridijana i još mnogo toga.
U Sport Klub katalogu čekaju vas emisije Autoportret, Da li znate? Ekstremni svet sporta, EURO velikani, Euroleague F4 special, FK na SK, Nezaboravne godine sporta i utakmice koje se pamte, Specijali Novak Đoković iz Monte Karla 2021. godine i sa Davis cupa 2015. godine i slično.
Dodatno za vjerne sportske fanove iz arhive izvlačimo najvažnije, najzanimljivije, najuzbudljivije sportske događaje koje ste u posljednjih 15 godina imali priliku da gledate na kanalima Sport Kluba ali se podsjećamo i utakmica koje se pamte kroz historiju.
Sport klub katalog dostupan je Telemach korisnicima od EON Light paketa, kao i korisnicima D3 TV platforme preko EON multiscreen aplikacije.
U Telemach Video klubu sada možete da uživate u preko 24.000 naslova najpopularnijih filmova, serija, emisija, dokumentaraca, dječijih sadržaja, a sada i najboljih sportskih emisija!
Telemach wrote: ↑29/03/2022 15:31
Pozdrav @tap3ah75,
U pitanju je globalni problem, molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja. Kolege intenzivno rade na otklanjanju poteškoća.
OK
Samo napravite da mozemo gledati kako tamburamo Luksemburg.
Tiger 033 wrote: ↑29/03/2022 18:08
To vi mene opet zezate sa vraćanjem unazad a i net nije kako treba
Pozdrav @Tiger 033,
Vaše podatke smo proslijedili kolegama na provjeru. Kolege će Vas kontaktirati u što kraćem roku. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
jarobot wrote: ↑28/03/2022 09:13
Sve je to OK ,ali šta se desilo u zadnja 2 mjeseca da se pojave smetnje , gubitak brzine preko WiFi ili prekidi na EON tv app , pucanje konekcije u određeno vrijeme svakoga dana ....
Trenutno imam ( već sam napisao ) Viper 4K sat reciver sa gigabinom karticom vezan kablom i ne ide preko 230 Mbps download na laptopu nemam gigabitnu karticu i ne mogu izmjeriti i sve to zajedno nije bitno ,samo me zanima otkud toliki problemi od februara mjeseca ?
Sve ok, ali opet ti kazem, treba ti racunar sa gigabitnom karticom kako bi bio 100% siguran da je do mreze. Sto se tice wifi-a, tu ti ne mogu nista reci, pogotovo ako je preko kabla sve uredno. Ja koristim TP Link Archer C6 i uglavnom je stabilno preko wifi-a.
Takođe sam naručio Archer C6, trenutno imam Telemachov Cisco 3928s modem, zanima me kako si podesio router, da li si ga postavim da radi kao AP, i da ugasim wifi na Telemachovom modemu ili nekako drugacije
Sve ok, ali opet ti kazem, treba ti racunar sa gigabitnom karticom kako bi bio 100% siguran da je do mreze. Sto se tice wifi-a, tu ti ne mogu nista reci, pogotovo ako je preko kabla sve uredno. Ja koristim TP Link Archer C6 i uglavnom je stabilno preko wifi-a.
Takođe sam naručio Archer C6, trenutno imam Telemachov Cisco 3928s modem, zanima me kako si podesio router, da li si ga postavim da radi kao AP, i da ugasim wifi na Telemachovom modemu ili nekako drugacije
iskljuci na modemu wi fi da ti se ne mijesaju kanali
oXavier wrote: ↑30/03/2022 13:11
Iskljucio wifi na modemu, ukljucio utp u internet port na routeru i podesio wifi mreze. Znaci nista posebno, klasicni setup.
sakib_jebivjetric wrote: ↑30/03/2022 23:44
Imam VOX tv, ubacim CI modul, ali neće da otkljuća kanale.
Odem kod mame na Sony, sve radi u 16. Pomoć.
Vox je muhanat po tom pitanju. Iskljuci tv iz napajanja, pa kad ukljucis onda stavi karticu. Ja sam kod komsije uspio da je uparim sa vox-om iz petog puta, a prije toga imao samsung sa kojim nije bilo problema.
sakib_jebivjetric wrote: ↑30/03/2022 23:44
Imam VOX tv, ubacim CI modul, ali neće da otkljuća kanale.
Odem kod mame na Sony, sve radi u 16. Pomoć.
Pozdav @sakib_jebivjetric,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi kolege izvršile detaljne provjere.