Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑30/03/2022 10:43
Katalin Halmai
@eublogo A recent opinion poll shows a clear #Fidesz victory in Sunday's election.
There're more #Fidesz voters who believe that Russia acted justifiably in defence of its security in the war against #Ukraine (43%) than those who believe RU committed unjustified aggression (37%)
HVG
nema se sta vise pricat sa madjarima, oni su uz ruse, nasa nesreca je da onaj fasist orban odlucuje u eu o sankcijma dodiku i covicu, znaci not gonna hepn.. dabogda ih izbacili iz eu pu
Mađarska je dobro zagazila u fašizam i ponaša se kao ruski "puppet" unutar Evropske Unije... Red je da i njima počnu lagano uvoditi sankcije.
Gledaju samo svoju guzicu....i kontaju nek nam izbiju na granicu, svakako smo u NATO-u.
Hungary buys Russian gas five times cheaper than market price in Europe — Putin
na ovoj slici mozemo da vidimo vintorez specijalna snajper puskaja stobi rekle ruje hehe, 9xs39mm koriste ga ruski specijalci, ovo im je novije izdanje ove puske, dakle ratni plijen sa suncokreta
na ovoj slici mozemo da vidimo vintorez specijalna snajper puskaja stobi rekle ruje hehe, 9xs39mm koriste ga ruski specijalci, ovo im je novije izdanje ove puske, dakle ratni plijen sa suncokreta
Tukao sam sa ovim na PUBG redovno, dobra ali kratak domet
borci iz harkiva, ovde mozem oda vidimo antimaterijalnu pusku namijenjenu unistavanju neprijateljske opreme prije negoli ljudstvamada ova otkida i ljudstvo...
Tukao sam sa ovim na PUBG redovno, dobra ali kratak domet
nisam je nikad uzivo vidio, ovo je delicija medju ovim skuplkjacima.
Jimmy
@JimmySecUK
·
5m
Getting the entire command of the 331st Guards Airborne Regiment killed in their failed assault on Kyiv was all part of a "feint" designed to pin Ukrainian forces around the city.
This is what Russian propagandists like Glenn Greenwald want you to believe.
vjeroivatni odogvor na sinocsnje pitanje, gdje su zijanili.. dade dzimi.. oko kijeva
sumirprimus wrote: ↑30/03/2022 11:43
A NA OVOJ alici moze moda vidim osta dzordzijci koriste u ukr..
lijevo je ak74 a desno ceski bren..
Vidi ove interesantne vocke,mislim da raste samo u Siriji...
Ako neko ne zna ovo je ruman,toga nema kod nas,na nasim prostorima,na pijacama,mozda u tetra pakovanju imamo,vrlo zanimljiva i ukusna vocka a i zdrava...
sumirprimus wrote: ↑30/03/2022 11:43
A NA OVOJ alici moze moda vidim osta dzordzijci koriste u ukr..
lijevo je ak74 a desno ceski bren..
Ako neko ne zna ovo je ruman,toga nema kod nas,na nasim prostorima,na pijacama,mozda u tetra pakovanju imamo,vrlo zanimljiva i ukusna vocka a i zdrava...
Oklen si ti zivota ti. Nar ili sipak, tetka mi ima cijeli vocnjak ovoga u okolici Ljubuskog. Po dva tamica dodju svake zime u Sa, nema dovoljno rodbine da sve ovo razdjeli. Je sil' ti neki mladi poslijeratni Bosnjo, cuj u Siriji samo, svasta!?!
Oklen si ti zivota ti. Nar ili sipak, tetka mi ima cijeli vocnjak ovoga u okolici Ljubuskog. Po dva tamica dodju svake zime u Sa, nema dovoljno rodbine da sve ovo razdjeli. Je sil' ti neki mladi poslijeratni Bosnjo, cuj u Siriji samo, svasta!?!