Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eto ga nije sapun u pitanju za kojeg su tvrdili da je hitman assassin
Prema saznanjima portala Srpskainfo, Miljatović je sinoć uhapšen u Banjoj Luci, a tokom kriminalističke obrade "pao" je prilikom ispitivanja na poligrafu.
Zar se poligraf koristi kao validna metoda u kriminalistici?
Eto ga nije sapun u pitanju za kojeg su tvrdili da je hitman assassin
Prema saznanjima portala Srpskainfo, Miljatović je sinoć uhapšen u Banjoj Luci, a tokom kriminalističke obrade "pao" je prilikom ispitivanja na poligrafu.
Zar se poligraf koristi kao validna metoda u kriminalistici?
znam da po drugim dijelovima uz rijeku bosnu, ta crijeva služe za navodnjavanje, mada ni to ne znam kako jer je presjek 52mm, i iz firmi se krade jednako
mk ultra wrote: ↑28/03/2022 13:30
ostaje nepoznanica, barem za sarajevo
znam da po drugim dijelovima uz rijeku bosnu, ta crijeva služe za navodnjavanje, mada ni to ne znam kako jer je presjek 52mm, i iz firmi se krade jednako
Ako imaš izvor blizu, ili rezervoar, kupiš puNpu za vodu, mulj..i cibneš crijevo u njivu...
Skuplja crijeva od pumpe..
A sto Semsa? Ko je ono pisao da se na ovoj dionici ne moze voziti velikom brzinom? Evo vidite sa stoka moze voziti. Isti mentalni sklop je i Bengala, ako ne i gori.
Chmoljo wrote: ↑28/03/2022 23:39
Pa papanluk jebemumajku. Imas manje od 30, dakle rodjen si bar 92, i ti pored sve dostupne muzike nisi se mentalno pomjerio dalje od Semse.
Pokazuje ogranicenost uma. Da pusta Bacha, nije mu opravdanje, naravno, ali ciljano se kurcis i ovo ti je muzicka podloga.
Chmoljo wrote: ↑28/03/2022 23:39
Pa papanluk jebemumajku. Imas manje od 30, dakle rodjen si bar 92, i ti pored sve dostupne muzike nisi se mentalno pomjerio dalje od Semse.
Pokazuje ogranicenost uma. Da pusta Bacha, nije mu opravdanje, naravno, ali ciljano se kurcis i ovo ti je muzicka podloga.
De ba... Mentalni spajz.
Ovo njemu u autu drma Stoja, ne Semsa
Mea culpa, prethodni post me naveo na kriv trag, ali poenta ostaje ista
Nekidan dva degenerika kod Principovog mosta projuriše na debelo crveno, a vozili su preko 100 km/h sigurno. Da ih nisam čuo ubili bi i djevojku i mene. Zato slušalice nikad ne nosim dok sam vani.
Gledat gledat i samo gledat pa cak i na vasem zelenom za pjesake ne prelazit dok ne vidis da su se u prvom redu zaustavili.Ovo je postao grad seljaka koje vas zivot ne zanima pa i njihov jer ne razmisljaju sta gube ako nekoga ubiju.
Last edited by preselio na ahiret on 28/03/2022 23:53, edited 1 time in total.
forumasi pripazite ma svoje starije osobe upozorite ih da ne otvaraju vrata svakome kod mene u petak majmun obucen u telemach majicu radnicke pantalone uletio u stan od 83 godisnje nane i sto je najjace znao je dedino ime i prezime predstavio se kao radnik na pregledu instalacija zamolio nanu da ode do druge sobe da upali tv i to iskoristio da mazne dva sata i trazio joj zlatne lancice sreca skontala koliko je sati bilo u pitanju i uspjela reci eto ide deda i ovaj preko vrata. Nasa policija naravno skup mongloida pocelo maltretirati nju sto je otvorila ha hu klasicne seljacine .
sreca pa sam uspio izvuci snimku sa kamere na ulazu i facu kad ga nafatam a nafatacu ga sigurno jer je neki klosar sa cvile bice mu kao u telemach reklami nas leti
tramvajtrojka wrote: ↑28/03/2022 23:55
forumasi pripazite ma svoje starije osobe upozorite ih da ne otvaraju vrata svakome kod mene u petak majmun obucen u telemach majicu radnicke pantalone uletio u stan od 83 godisnje nane i sto je najjace znao je dedino ime i prezime predstavio se kao radnik na pregledu instalacija zamolio nanu da ode do druge sobe da upali tv i to iskoristio da mazne dva sata i trazio joj zlatne lancice sreca skontala koliko je sati bilo u pitanju i uspjela reci eto ide deda i ovaj preko vrata. Nasa policija naravno skup mongloida pocelo maltretirati nju sto je otvorila ha hu klasicne seljacine .
sreca pa sam uspio izvuci snimku sa kamere na ulazu i facu kad ga nafatam a nafatacu ga sigurno jer je neki klosar sa cvile bice mu kao u telemach reklami nas leti
Danas sam bas vidjela na jednoj grupi djevojka upozorava na laznog radnika telemaha, dolazio kod njene nana. Navela je samo da je u pitanju N.Grad.
Danas sam bas vidjela na jednoj grupi djevojka upozorava na laznog radnika telemaha, dolazio kod njene nana. Navela je samo da je u pitanju N.Grad.
Odakle mu imena starih ljudi i vlasnika racuna telemaha posto opcigledno samo njih pljacka?sumnjam da radi na blef ako su samo stari ljudi u pitanju.