Evolution_IV wrote: ↑29/03/2022 12:21
Ima i tih sa svim upisima, pa se razleti auto...sto se mene tice ako bude isla nekad, uzmi probaj, odvuci u ovlasteni(nema ic po mahalama nekim i slicno kod nekakvih) pa prosudi, svidi ti se ne svidi...
Ja samo jednom odvezao Seyu na reklamirani "besplatan" godisnji ili vec kakav pregled vozila, dole na Alipasin. Zove momak, sve OK, gori vam lampica od sijalice, pa da li zelite da je zamijenimo? Moze, sto da ne, hvala. Dodjem nazad po auto, oni meni ispostavise racun od 80 i nesto maraka. Za zamjenu sijalice. Mozda ga negdje i imam. Nekakva vodjena dijagnostika, nesto ovo, ono... Uglavnom, tu su me klepili po usima i nikada me vise nisu vidjeli. Haram im bilo.
Odvezem Dustera kod Beganovica u Zenici da promijeni rasvjetu na centralnoj konzoli ili kako se vec to zove, radila samo jedna lampica. Zovu, gotovo. Ne znam za cijenu, preko firme islo. Preuzmem auto, u tunel, nisu sve zamijenili. Zamijenili one na tockicima (ventilacija, temperatura...), a one iznad gdje su prozori nisu ni dirali. Iako su i ta svjetla pregorila. Nikad vise.
Bili iz Hyundaija bi je vazda bio korektan.