Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AleksoMKD wrote: ↑28/03/2022 15:22
MAkedonija proteruje Ruske diplomate, njih petoro. Imaju 48 sati da napuste zemlju i proglaseni su za Persona non grata.
Sta je konkretno razlog?
nema sjedit na dvije stolice, ili si s natom ili protiv njih
AleksoMKD wrote: ↑28/03/2022 15:22
MAkedonija proteruje Ruske diplomate, njih petoro. Imaju 48 sati da napuste zemlju i proglaseni su za Persona non grata.
sumirprimus wrote: ↑28/03/2022 15:44 jos samo da izrazis zabrinutost za mir u svijetu
Ja sam mislio da ti ignorises moje upise.
Da ja sam za Mir jer znam kako je biti u blatu do koljena., kakva su tvojq iskustva u vezi toga....mislis.da je.sve video igrica.?
U zadnjih 20 stranica mislim da nije jedan post napisan al ono realno da nesto mozes korisno saznat.
Oryx
@oryxspioenkop
#Ukraine️WarWar: #Russia is now visually confirmed to have lost 2000 vehicles and other pieces of (heavy) military equipment since it began its invasion of #Ukraine a month ago.
jubilarni op op
sumirprimus wrote: ↑28/03/2022 15:44 jos samo da izrazis zabrinutost za mir u svijetu
Da ja sam za Mir jer znam kako je biti u blatu do koljena., kakva su tvojq iskustva u vezi toga....mislis.da je.sve video igrica.?
U zadnjih 20 stranica mislim da nije jedan post napisan al ono realno da nesto mozes korisno saznat.
I Ukrajina je bila za mir, pa su ih u svom i na svom teritoriju napali fasisti.
GandalfSivi wrote: ↑28/03/2022 15:48
Jebo me Will Smith, na Twitteru ne mogu doci ni do kakvih informacija o Ukrajini
sve po starom osim u mariupolu.
orci dobijaju po njusci konstantno.
Cudna je situacija i lijevo i desno od Kijeva. Sela se oslobadjaju i zauzimaju haman svaki sat. Vidio sam jucer par videa, bas bruka Ukrajinaca zarobljena. S druge strane ima i zarobljenih Ruja. Opet najvise vjerujem Britancima kada kazu da nema nekih vecih pomjeranja. Strah me je da Ruje ciste svoju pozadinu, sto dugorocno moze nastetiti Ukrajincima vise nego ista novo. I gdje su ta nova oruzja, jos cekamo da vidimo djelovanje Switchblade-a.
sumirprimus wrote: ↑28/03/2022 15:52
Oryx
@oryxspioenkop
#Ukraine️WarWar: #Russia is now visually confirmed to have lost 2000 vehicles and other pieces of (heavy) military equipment since it began its invasion of #Ukraine a month ago.
jubilarni op op
drzi prijatelje blizu neprijatelje jos blize
Kako god da se zavrsi ovaj rat, dugo vremena ce svijet da bjezi od svega ruskog, kao da je sugavo. U Njemackoj sam vidio vec par situacija, da Ruse i ruski jezik gledaju drugacije, ni krive ni duzne...
Neka se zahvale svome genijalnom vodji Putleru....
Last edited by GAU8 on 28/03/2022 15:57, edited 1 time in total.
Ovaj spic sa sjevera prema kijevu je i dalje aktivan, zapadno i istocno od kijeva se vode borbe al nema naznake gdje je ko.Izmjesano je i nema fronta linijskog tu padaju i oslobadjaju se sela svakih sat.
SpecialOffer wrote: ↑28/03/2022 10:45
Pristalica iranskog rezima zabrinut za ljudska prava u drugim drzavama. Imamo nove levele na temi. Ljestvice se dizu.
A jutros onaj lik kudi Azov kako slavi đenerala sratka a beograd svako malo okićen njegovim muralima
Kada sratka slave četalji to je onda legitimno , ali kada to radi Azov koji tamani rusku vojsku eh to je onda
problematično.Baš me interesuje da Azov sada izda Ukrajinu i pridruži se putlerovoj vojsci, da li bi njemu smetalo što slave sratka. Interesantno je da jedan od komandanata Wagner grupe koja pokušava ubiti Zelenskog je prekriven naci tetovažama. To putleru ne smeta, a ni dezinformerima, kuririma i ostalim telegrafima.
Ma njihova prica je davno provaljena. Cim je okacio ono za Azov i sratka trebao je odmah ban dobiti jer je svakome ko ima gram soli u mozgu jasno zasto je to prenio ovdje na forumu i jasna je namjera takvih botova.
Isto kao i ovaj sto podrzva iranski rezim a ovamo kao brine za ljudska prava i slobode u drugim drzavama.
Oružane snage: Rusija pokušava probiti obranu u blizini Kijeva. Prema ukrajinskim oružanim snagama, ruske trupe pokušavaju napredovati na Kijev sa sjeverozapada i istoka, zauzimajući obližnje ceste i sela. Ruske snage trenutno zadržava Ukrajina
zigzag wrote: ↑28/03/2022 15:53
A što se tiče pomoći Igman je na vrijeme otvorio pogon 7,62 municije. Samo treba stroga kontrola nad fabrikom, "nesreće u pogonu" bi se mogle desiti.
To, uzdaj se u se i svoje kljuse.
Evropa je svakako nesposobna a Ameri gledaju svoj interes.
zigzag wrote: ↑28/03/2022 15:53
A što se tiče pomoći Igman je na vrijeme otvorio pogon 7,62 municije. Samo treba stroga kontrola nad fabrikom, "nesreće u pogonu" bi se mogle desiti.
To, uzdaj se u se i svoje kljuse.
Evropa je svakako nesposobna a Ameri gledaju svoj interes.
interes USA je Ukrajina na zapadu. I jedino se u njih, Engleze i Poljake mogu pouzdati..ostatak EU je gola i hinjava kurčina