Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

PlusSA

#29551 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by PlusSA »

Što ne pita hoce li dati ostavku :lol:
LSD

#29552 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by LSD »

Teba igorisati ovaj Vicin privatni cirkus.
Begić treba na dugoodišnju robiju šta je uradio od NSBIH i svih selekcija.
nadžak

#29553 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by nadžak »

tap3ah75 wrote: 25/03/2022 23:09 Ko je ovaj ćelo?
Ćelo dan danas govori oPsajd, grob te ne jebo...pa sta je ovo ljudi!
Ezel Bayraktar

#29554 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ezel Bayraktar »

Rusmir Cviko, malo Kemo spotaknu bugarsku ublehu, ko krivo mu. Mrs u p.materinu. Kao iznenađen gospodin sto ga se uopce nešto pita. Jos malo ce ko dajidza Dodo srednji prst pokazati, ne smijes konstatovati kako jeste. Ali su i novinari pizde svoje vrste. Ovo danima treba blatiti i prati na ruke. Hrvati bi razapeli Dalica.
tap3ah75

#29555 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by tap3ah75 »

nadžak wrote: 25/03/2022 23:11
tap3ah75 wrote: 25/03/2022 23:09 Ko je ovaj ćelo?
Ćelo dan danas govori oPsajd, grob te ne jebo...pa sta je ovo ljudi!
Ma hajde ... ponijelo čovjeka.
I ja kazem opsajd kad navijam i gledam. A ako u otmjenom društvu gledam onda vičem ... sudac, idi k vragu .... ofsajd je bio ... i tako :lol:
Revolucionar ★

#29556 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Revolucionar ★ »

Kakav bugarski ublehas, uvalilo nam ga ko truhlog golfa peticu s vracenom kilometrazom. Ali i mentalitet ove ekipe je pizdoidan do bola. Kalkulacije protiv Gruzije. Sramotno, bezmuda masa
Edin H.

#29557 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Danilovic se odlično unazad dodaje :D
Edin H.

#29558 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: 25/03/2022 22:26
Edin H. wrote: 25/03/2022 22:19

Eno ga pod hrvatskom zastavom na transfermarketu
Pa to sam i vidio sad kad to ovi iz eufe otkriju izgubicemo utakmicu 3-0 ataman se ponadao barem bodu
Dobro ispade na kraju da se ne brinemo
Logovan

#29559 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

"Šta nam je večeras najviše falilo? Gol. Da smo dali gol, drugačije bi bilo. Recept je da damo gol iz šansi koje stvorimo".

Image
agent_zero

#29560 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by agent_zero »

Majmune majmunske nalemati na svakom koraku skupa sa selektorom!
Edin H.

#29561 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Da je branio Pirić ispravio bi grešku Saničanina :oops:
agent_zero

#29562 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by agent_zero »

A nabijem i onih 2000 idiota koji su došli da ih gledaju.
luckylaka

#29563 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Ne zna covjek sta bi vise radio.Ako ne gledam iznerviram se,ako gledam poludim,a sve kazem necu vise.Onako realno ima li rjesenja za ovu reprezentaciju isim sto mlatimo praznu slamu o petevu i vici.Da li je ovo bojkot igraca ili nesto trece.Ono nije da nemamo igraca ,imamo solidnih.Nema ih ni makedonija,kosovo,pa ni srbija nije nesto ali mi ispadamo najgori.Do kada u p.m.
tap3ah75

#29564 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by tap3ah75 »

luckylaka wrote: 25/03/2022 23:50 Ne zna covjek sta bi vise radio.Ako ne gledam iznerviram se,ako gledam poludim,a sve kazem necu vise.Onako realno ima li rjesenja za ovu reprezentaciju isim sto mlatimo praznu slamu o petevu i vici.Da li je ovo bojkot igraca ili nesto trece.Ono nije da nemamo igraca ,imamo solidnih.Nema ih ni makedonija,kosovo,pa ni srbija nije nesto ali mi ispadamo najgori.Do kada u p.m.
Kakav bojkot? Ljudi odigrali najbolje što znaju i umiju - nažalost.
BHDragons

#29565 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BHDragons »

Sve smo ovo zaslužili kao nacija.
agent_zero

#29566 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by agent_zero »

BHDragons wrote: 26/03/2022 00:01 Sve smo ovo zaslužili kao nacija.
Bravo! :thumbup:

Ja bih čak slobodno rekao i gore smo zaslužili.
sinuhe

#29567 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by sinuhe »

Uvijek je to bila slaba reprezentacija sa nekoliko pobjeda protiv Turske, Danske, Grcke u rasponu od pet, deset godina.
Ako se povecalom moze nesto dobro naci onda da kazemo kako nisu imali srece.
Ricken

#29568 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ricken »

sinuhe wrote: 26/03/2022 09:08 Uvijek je to bila slaba reprezentacija sa nekoliko pobjeda protiv Turske, Danske, Grcke u rasponu od pet, deset godina.
Ako se povecalom moze nesto dobro naci onda da kazemo kako nisu imali srece.
Reprezentativni fudbal zahtjeva dozu ponosa, i nacionalnog naboja. Mi smo to izgubili 2015.
patriot_bih

#29569 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by patriot_bih »

Profesionalna reprezentacija i igrači, a dolaze da igraju rekreativno.

Džeko najgori kapiten ikada. Begović je trebao biti kapiten - on je čovjek sa stavom pa ga zato i nema u tender reprezentaciji
Ludzak

#29570 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ludzak »

Previse vi ocekujete od prosjecne ekipe
svi u napad

#29571 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by svi u napad »

Kao sto Dragons rece sve smo mi ovo sami zasluzili kao nacija. Nigdje nikakvog plana i strategije. Par balijskih govana na celu sa kriminalcem Begicem sve prepustili dusmanima koji polako ali uspjesno rade na razvaljivanju repke i u tome su 90% uspjeli. Sestric i kriminalac Vico i sitni lopovcic Miske rade po Dodinim i udbaskim instrukcijama i uskoro cemo dotaci dno. Meni nikako nije jasno kako su uspjeli umiriti i savladati Dzeku. Znam ja da je on ko Bake papucar extra klase al momak je veliki patriota i veliki igrac. Pa dragi Dzeksone ti si kapiten lider ekipe nista ti ne mogu i ti trebas biti pravi lider i otkriti tj. zapoceti borbu protiv dusmana i seljaka. Mngi ce reci nije to njegova stvar a ja kazem da jeste i da on treba stati na celo kolone u spasavanju repke. Ako on krene probudice se i drugi i svakim danom grupa ce biti veca. Slusam tj. citam Francuza selektora Gruzije i covjek lijepo kaze (parafraziram) "vi kazete da smo mentalno jaki. To igraci imaju u sebi i tu ni ja ni strucni stab ne uticemo."
Dokle ide taj bezobrazluk i odnos igraca prema repki najbolje se vidi na primjeru Sehica. Mala sitna ulizica jucer prica o terenu. Covjek umislio nakon par intervjua da je poslije Dzeke najvazniji igrac i zvijezda repke. Pa sta ti levatu imas pricati o terenu. Ne igras ti fukaro nego branis i primas gol kroz usi i umjesto da se sakrijes od stida i molis boga da te ponovo nekad pozovu ti trabunjas gluposti glupsone jedan.
Ova smijurija i razjebavanje repke se mora zaustaviti. Pozivaju se igraci koji ne igraju a najbolji strijelac lige koji je za Demirovica Ronaldo ni da prismrdi repki. Hajd ponesto razumjem da su protiv Begovica al jarane Vladan poslije Bege brani najbolje trenutno i igra u najacem klubu i ni da prismrdi. O odnosu pojedinaca necu ni da pisem jer se odmah razbolim.
Na kraju ovog komentara ponovicu i zamolit cu kapitena ponovo da krene u akciju ciscenja Saveza jer jedino on to svojim ugledom moze pokrenuti. Zivjeli.
studeni76

#29572 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by studeni76 »

Al ja jos ne mogu da vjerujem da Sehic opravdanje za poraz traži u terenu! Pa bolje da je sutio nego što je ovo izjavio. :-)
mayab

#29573 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mayab »

studeni76 wrote: 26/03/2022 09:45 Al ja jos ne mogu da vjerujem da Sehic opravdanje za poraz traži u terenu! Pa bolje da je sutio nego što je ovo izjavio. :-)
kako je krenulo, počeće govoriti da je uzrok poraza ,loše ozračje zbog neuspjeha u pregovorima o Izbornom zakonu :lol: :lol: :lol:
dulekrele

#29574 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dulekrele »

PlusSA wrote: 25/03/2022 22:27 Možda u utorak izvucemo barem X :bih:

Al i to ce biti teško :roll:
Pa Luxemburg je jos zajebaniji. Oni ce da ginu. Najgora opcija je da pobijede Luxemburg i tako bugarin zamaze oci javnosti i ostane. Idealno bi bilo da izgubimo. Onda ga ni dodik ne bi spasio.
avetinja

#29575 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by avetinja »

Džeko neće ništa uraditi zato što je pokrenuo nekoliko biznisa i neće rizikovati posao zbog borbe sa savezom, a svakako čitav tim izgleda kao da dolaze na prinudni rad umjesto igrati za državni dres. Govorio sam prije i sada ću ponoviti da se situacija iz politike preslikava na sve pore društva pa tako i na fudbal.

Od bojkota nema rezultata, jer Vico i kompanija žele da tribine budu prazne, da ljudi što više izgube dodir sa državom i nacionalnošću. Jedino rješenje je krenuti u borbu. Zamišljam i ne mogu sebi predočiti sliku da u bilo kojoj drugoj državi većinski narod bude uzurpiran od manjine na takav način. Nestvarno, jednostavno nestvarno. Gdje su te naše navijačke grupe koje svake sedmice idu da prate premijerligaše i busaju se da su patriote? Umjesto da se svi zajedno ujedine sa BH Fanaticosima i organizuju protest ispred zgrade saveza kada bude neka sjednica pa da se i ostali narod pridruži. Bilo bi barem jedna, dvije hiljade što nije zanemariv broj. Ne radi se ovdje o porazima, kvaliteti igrača i ostalome. Ovdje se radi da nam uništavaju državu pred nosom, a mi sjedimo i kukamo. Možda smo kao narod nezainteresovani za promjenu u vlasti i mnoga druga pitanja koja nas se direktno tiču, ali zašto ne bismo počeli od reprezentacije. Lijepo rastjerati bagru od saveza do igrača. Ko dođe da igra sa hurmašicama u stomaku, neka se više ne vraća. Od Vice ne očekujem ništa dobro, on je onaj (znamo ko) sa dna kače, ali zar tako sami sebe da prodamo. Ako već gmizavci iz saveza, igrači i ostali odgovorni neće ništa da preduzmu, ostaje jedino da narod krene u borbu, a narod nije pobijedila niti jedna vlast.
Post Reply