Treb'o bi on i to odigrat', obje igre su odlične, a s tim što već znamo da on voli isometrijske turn-based igre, mog'o bi bit' pun pogodak za njega. Meni je lično u D:OS priča najslabija karika, al' spašava je dobra doza humora. Mislim da bi bile dobre i za @Bloo, al' s njom fakat nikad ne znam na čemu sam.ferratilis wrote: ↑21/03/2022 22:40Prvo Divinity Original Sin 1 i 2 nek odigra, dotad ce izaci BG3 Definitive Edition.Tito_i_Partija wrote: ↑21/03/2022 22:08 I ja nisam ljubitelj RPGa gdje su mi developeri unaprijed odredili kako se zovem i kako izgledam. Razumijem da je njima lakše tako napisat' priču kad su neki lični elementi "zakucani", al' mislim da je to jedna nepotrebno jeftina prečica koja, kroz oduzimanje izbora igraču, apsolutno umanjuje imerziju i užitak.
Al' nije sve crno: dobijamo uskoro Baldur's Gate 3 koji ima jednu od najvećih i najljepših customizacija ikada.
@Chmoljo sad kad si izučio zanat na Pathfinderu, obrati pažnju na BG3. Ovo će nam bit' sledeća ovisnost, izludićemo Raigora.![]()
![]()
![]()
Od BG3 očekujem puno više, i izgleda mi super jer baš volim D&D, al' neću da je diram sve dok ne izađe iz Early Accessa.