Imal kakva aplikacija da mi auto napuca, ono ko sto koke imaju onu da im suzi lice i izbaci si.. ovaj grudi :S
Online klix
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dr_Evil
#1551 Re: Online klix
- hadzinicasa
#1552 Re: Online klix
- dr_Evil
#1553 Re: Online klix
Uf :S majka mu stara. Nista onda cu da se slikujem uz komsijino, ako me upita sta radim reci cu da sam posao da ga operem
- hadzinicasa
#1554 Re: Online klix
- Dr Kova
#1555 Re: Online klix
2022. a ljudi i dalje vjeruju da moraš imati dobro auto da bi imao djevojku 
- dr_Evil
#1556 Re: Online klix
Ama vec smo protaberili na onoj drugoj temi da mi je mrsko. Ko ce oko sexa i tako tih stvari, sta je sljedece, jos cete me u teretanu poslati :S. Jedino ako ima kakva da zna dobre buredzike napravit, odmah mi posaljite privatnu poruku.
-
no_sikiriki
#1557 Re: Online klix
- hadzinicasa
#1558 Re: Online klix
Ne znam na kojoj temi… ne pratim radnju, ali u pravu si. Sex je precijenjen. Ko bi tog trvora.
Nego, menščini „visis“ na pogresnim temama, idi na kuhanje, pa tamo mozda bude stagod!
- dr_Evil
#1559 Re: Online klix
Bi ja Tita mi, ali odmah ogladnim. A kad pocnem da pricam o muckalici i punjenoj pljeskavici citav radni dan mi propadne.hadzinicasa wrote: ↑25/03/2022 11:01
Ne znam na kojoj temi… ne pratim radnju, ali u pravu si. Sex je precijenjen. Ko bi tog trvora.
Nego, menščini „visis“ na pogresnim temama, idi na kuhanje, pa tamo mozda bude stagod!
Zamisli ljeto, vruce, valovi udaraju o obliznju stjenu, gledas je, premazana je, sjaji se, razmisljas da li da je malo dodatno namazes po ledjima, ko zna mozda je uspijes dodatno i napuniti, izgubis se u mislima, kada dodje konobar i upita: "Gospodine, da li je sve uredu sa oradom".
E takav ti je odnos mene i hrane :S
- hadzinicasa
#1560 Re: Online klix
et' ni pomoci ti se ne moze.dr_Evil wrote: ↑25/03/2022 11:28Bi ja Tita mi, ali odmah ogladnim. A kad pocnem da pricam o muckalici i punjenoj pljeskavici citav radni dan mi propadne.hadzinicasa wrote: ↑25/03/2022 11:01
Zamisli ljeto, vruce, valovi udaraju o obliznju stjenu, gledas je, premazana je, sjaji se, razmisljas da li da je malo dodatno namazes po ledjima, ko zna mozda je uspijes dodatno i napuniti, izgubis se u mislima, kada dodje konobar i upita: "Gospodine, da li je sve uredu sa oradom".
E takav ti je odnos mene i hrane :S
pati onda sta's.
-
soha96
#1561 Re: Online klix
Ja ne kazem jel to dobro ili lose vec samo sta je realno. I da u tom godistu 18-26 u 2022. godini. Neka svako sebi procijeni je li to dobro ili nije. A daleko sam ja od tatinog sina, vise je on "Sohin96" tata.dr_Evil wrote: ↑25/03/2022 10:0718-26 godina, hajde da pretpostavimo da si ti u toj skupini.soha96 wrote: ↑25/03/2022 09:58
Tacno sto posto. Koju djevojku ce na drustvenoj mrezi vizuelnog karaktera vise privuci lik sa 5-6 slika iz Sarajeva, pola u ogledalu, pola po gradu u odnosu na nekoga ko ima slike sa putovanja, sa zanimljivih dogadjaja, dobrog automobila itd.? I svjesno i podsvjesno se stice dojam uspjesne i zanimljive osobe te joj se daje prednost.
Ne znaci da nece nijedna odgovoriti i ovom prvom, ali zna se ko ima veliku prednost.
Djevojka koja gleda lika od 22-23 godine, koji ima dobro auto, seta se po Becu i Parizu, moze vidjeti samo da si tatin sin.
Djevojka koja se pali na tatinog sina, je pa ovaj.. sponzorusa.
I nema u tome svemu nista lose, neko je sponzor, nekome je tata sponzor a taj je proxy sponzor, neko je sponzorusa.
Eh sada, ima valjda razlog sto se pola brakova raspadne u roku 5 godina kada dodju prvi racuni na naplatu, sto kazu susjedi, "dok se jabuka ne potrosi".
I sa svim tim recenim, vi ste garant u pravu, vise cete nabosti sa svojim autima i slikama, nego prosjecan lik kojem tata nije sponzor. To govori o stanju u drustvu vise nego o vama, ali na kraju dana valjda se samo pobjede broje.
Kom si kom sa.
-
soha96
#1562 Re: Online klix
Ne moras, ali je prednost na Instagramu.Buckethead wrote: ↑25/03/2022 10:48 2022. a ljudi i dalje vjeruju da moraš imati dobro auto da bi imao djevojku![]()
-
nekome
#1563 Re: Online klix
- dr_Evil
#1564 Re: Online klix
E vala si zaostao, cuj photoshop, to zahtijeva makar malo ucenja i vjezbe. A jok, ccc. Danasnje koke imaju naKe samo gurnes slider lijevo ili desno ono sve odradi za tebe.
E to meni treba. Kad uslikam moskvica da ga sliderom prebacim na Golfa GTI i to dvicu, crvenu!
- hadzinicasa
#1565 Re: Online klix
- dr_Evil
#1566 Re: Online klix
E sad je pitanje, da li se treba istusirati u slucaju da imas video randes sa nekim?
U moj vakat dok je msn drmao rezolucija kamere je bila toliko losa da si mogao da se i ne obrijes, danas vakat i dlake na nosu moras da pocupas :S
U moj vakat dok je msn drmao rezolucija kamere je bila toliko losa da si mogao da se i ne obrijes, danas vakat i dlake na nosu moras da pocupas :S
- ZyzzSar
#1567 Re: Online klix
- dr_Evil
#1568 Re: Online klix
Jest ako trcis na traci, veslas ili vozis biciklo u mjestu. Dizanje tegova, sto je jedino sta 99% muskaraca u BiH radi, i nije bas pohvalno sto se tice zdravlja. Radi estetike, to da, u svakom slucaju.
Ali, fizicka aktivnost, gluho bilo :S kud ces me u to jos.
- ZyzzSar
#1569 Re: Online klix
haha, na osnovu cega to mislis
- dr_Evil
#1570 Re: Online klix
Smiji se slobodno, ali nema nista zdravo u anaerobnom treningu, za razliku od aerobnog. A to dolazi od nekoga ko je sa 17 dizao 125kg benca, mene.
Sve je to fino, i dobro je. Samo vjezbaj, nece da ti skodi.
Ali za zdravo srce, pluca i generalno organizam, fina obuca pa na planiranje.
A ja cu u medjuvremenu da jedem ustipke sa kajmakom i gledam te kroz prozor kakvog hotela
-
febo_acm
#1571 Re: Online klix
Otprilike je to ono na šta sam ja i mislio.no_sikiriki wrote: ↑25/03/2022 09:29Forumaš febo ti je rekao, mi smo malo stariji od tebe, i u "naše vrijeme" to što ti opisuješ se zvalo, i što se mene tiče, još uvijek zove, sponzoruša i sponzor. Sama činjenica da ti tražiš djevojku tako što ćeš sebe predstaviti na određeni način je OK za tebe, i tako ćeš i privući određeni tip djevojke, ali ne mislim da većina muškaraca ima isti stav/traži isto što i ti.ZyzzSar wrote: ↑25/03/2022 09:17
a zasto ti zakljucujes da je poenta da su djevojke sponzuruse?
nije to misljenje, to je realnost na instagramu,....tamo te prodaje izgled i status, to je skroz normalno, a cinjenica ako na slikama imas dobar stil, putujes, imas zanimljiv zivot i bavis se zanimljivim aktivnostima, vozis dobar auto (nije obavezno definitvno, ali je plus) kaze da si uspjesan i interesantan muskarac, i kao takav ces u startu imati mnogo vecu sansu za prolaz, a postoje i realne sanse da ce djevojke tebi prve pisati
prosjecna djevojka dobije itekako mnogo poruka, sta mislis na osnovu cega bira kome ce odgovoriti a kome nece, koga ce pratiti a koga nece
ja sam na instagramu 6-7g, znam kako stvari stoje![]()
Svjesna sam da se dosta ljudi danas upoznaju online, a sve manje uživo, ali daleko od toga da bih sad "čeprkala" po nečijem profilu da vidim kakvo ima auto da odlučim hoću li izaći s njim. Lično svakako ne bih nekoga upoznavala na taj način, ali kad bih to radila, gledala bih da vidim kakvim se aktivnostima bavi, s kim se druži, više ta neka "mahalaška" pitanja.![]()
Većina zrelih ljudi zna da je dosta toga na društvenim mrežama svakako lažno i da ljudi tu uvijek sebe predstavljaju u najboljem svjetlu, sve je lijepo, svi su #blessed i presretni itd. Real life je nešto drugo.
U moje vrijeme MIRC je bio Instagram
Onaj ko ljudima sudi na osnovu auta ili putovanja, neće daleko stići... Ne mislim ja da je to bukvalno tako i da znam da su ljudi vizuelna bića, ali sama činjenica da će neko pomisliti e ovaj ili ova ima to i to, bila je ili bio tu i tu i ja ću mu ili joj se javiti zbog toga... Je u stratu pogrešna. Sve je to fino i krasno, ako čovjek hoće da se malo provede i luduje
- dr_Evil
#1572 Re: Online klix
Slicno iskustvo i sa mojim prijateljima/poznanicima, kad se jabuka potrosi, treba djeci kupit pelene, dosao racun za struju, skontas da plata(da plaTA) nije dovoljna da se popravlja Audi stari 15 godina i pije viski sa prijateljima.febo_acm wrote: ↑25/03/2022 12:53
Otprilike je to ono na šta sam ja i mislio.
U moje vrijeme MIRC je bio Instagram![]()
Onaj ko ljudima sudi na osnovu auta ili putovanja, neće daleko stići... Ne mislim ja da je to bukvalno tako i da znam da su ljudi vizuelna bića, ali sama činjenica da će neko pomisliti e ovaj ili ova ima to i to, bila je ili bio tu i tu i ja ću mu ili joj se javiti zbog toga... Je u stratu pogrešna. Sve je to fino i krasno, ako čovjek hoće da se malo provede i ludujeZa sve ostalo, to je pogrešno. Od mojih 20 prijatelja ili prijateljica koji su bili oženjeni, u braku je ostalo svega 7-8. Pola ih je imalo slične motive, dobro su udali ili oženili... Danas im djeca ispaštaju. Zato omladino, pamet u glavu
![]()
![]()
![]()
E tad je obicno ili razlaz ili da se pomire da zivot nije kao sa slika, tj. priznaju sebi da im zivot nikada nije bio kao na slikama.
Ko predevera tu fazu obicno budu sretniji nego prije.
Srecom ja sam operisan od toga bio uvijek, mi smo bili vise u filmu gitare i boce vina kraj vode.
- konoplja
#1573 Re: Online klix
Online klix je manje-vise gubljenje vremena i sranje. Moj savjet je da izbrisete profile sa svih mreza koje vam nisu potrebne. One koje "morate" koristiti zakljucate i podesite privatnost na najvecu razinu, a notifikacije iskljucite sve osim poruka.
Zivit cete zdravije i biti u mnogo boljem mentalnom sklopu sa manje distrakcija.
Zivit cete zdravije i biti u mnogo boljem mentalnom sklopu sa manje distrakcija.
- Rootboi
#1574 Re: Online klix
Buckethead wrote: ↑25/03/2022 10:48 2022. a ljudi i dalje vjeruju da moraš imati dobro auto da bi imao djevojku![]()
- murga225883
#1575 Re: Online klix
Ja ne znam il je nene strah ili je nesigurnost sta je ali ja en znam se zensku javuti prici'
Jednostavno izgubio sam nadu u to I pesimista sam.
Ako uspijem sta inline a ako ne kako je tako je
Jednostavno izgubio sam nadu u to I pesimista sam.
Ako uspijem sta inline a ako ne kako je tako je