Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Foto robot" je za smijanje. Na osnovu cega su ga radili? Naveli su da je osoba imala kapuljacu i suncane naocale. Hajde i da je sve to skinuo, pa ga neko vidio ili kamera snimila. Kako dodjese do toga da je imao crnu majicu?
pa ako je bio osumnjicen, ne kontam cemu onda foto robot kad imaju sliku.
hm, i mene zanima kakva je sad ovo konekcija da vezu ovog za ubistvo tamo nekog drota u prijedoru. droga, placen, mozda im je neko dao pogresan trag s ovim.....
pa odavno su pisali forumasi neki ovdje da taj lik nije obicni klosar, da nije bezveze neki krimos... eto ispade lik u ozibljnim poslovima, cim ga je u bjekstvu neko angazovao da odradi i ovo ubistvo. pretres stana, naoruzan do zuba itd... a vec su pisali i za onu sky aplikaciju da je to sve povezano, zato i bukti rat izmedju ovih bandi i svih sto su upetljani
karanana wrote: ↑24/03/2022 19:52
hm, i mene zanima kakva je sad ovo konekcija da vezu ovog za ubistvo tamo nekog drota u prijedoru. droga, placen, mozda im je neko dao pogresan trag s ovim.....
Slika je vjerovatno iz dosjea, jer se vidi da je zakacena spajalicom. Iz MUP-a se ne oglasavaju po pitanju identiteta osumnjecenog, vec su samo objavili foto robot, kao da se je trebalo jos nesto znati oni bi objavili uz sliku. Nekako sve "smrdi".
Dimu1927 wrote: ↑24/03/2022 19:53
pa odavno su pisali forumasi neki ovdje da taj lik nije obicni klosar, da nije bezveze neki krimos... eto ispade lik u ozibljnim poslovima, cim ga je u bjekstvu neko angazovao da odradi i ovo ubistvo. pretres stana, naoruzan do zuba itd... a vec su pisali i za onu sky aplikaciju da je to sve povezano, zato i bukti rat izmedju ovih bandi i svih sto su upetljani
Pretpostavlja se da je pobjegao poslije sranja ovdje u Crnu Goru.
A u CG narkomafija koja ima svoju mrezu ovdje i uvezana je mnogo u RSu.
Pretpostavljam da je to konekcija, samo otkud bas da dodje to tog Nacelnika....to je sad neka druga shema vjerovatno
karanana wrote: ↑24/03/2022 19:52
Slika je vjerovatno iz dosjea, jer se vidi da je zakacena spajalicom. Iz MUP-a se ne oglasavaju po pitanju identiteta osumnjecenog, vec su samo objavili foto robot, kao da se je trebalo jos nesto znati oni bi objavili uz sliku. Nekako sve "smrdi".
"Nakon toga policija objavljuje foto-robot osumnjičenog, a ubrzo je utvrđeno da se na foto-robotu nalazi Kabaš."
Ovo ne bi povjerovalo ni dijete iz jaslica
Ma ovo nikako ne stoji prica. Uzeli kabasevu sliku iz dosjea i napravili foto robot, ko fol ko ga prepoznaje.
Sutradan kao prepoznat.
Pa ovo bi i Mjesecar oslobodio.
"Nakon toga policija objavljuje foto-robot osumnjičenog, a ubrzo je utvrđeno da se na foto-robotu nalazi Kabaš."
Ovo ne bi povjerovalo ni dijete iz jaslica
Ocevici vidjeli osobu koja se udaljava, opisali u cemu je bio i na snimku sa zgrada vidjeli osobu koja odgovara opisu ocevidaca. Ali snimka je lose kvalitete, pa na osnovu nje mogu saznati samo visinu, tezinu i gradju osumnjecenog. Cak su i sliku objavili, ni osumnjeceni se ne bi prepoznao na njoj. Ali su oni uspjeli napraviti onako precizan foto robot. Svega mi oni misle da smo mi oni Bosanci iz viceva.
drug_profi wrote: ↑24/03/2022 21:53
Ma ovo nikako ne stoji prica. Uzeli kabasevu sliku iz dosjea i napravili foto robot, ko fol ko ga prepoznaje.
Sutradan kao prepoznat.
Ma kakav Mjesecar, ovo bi oslobodi i moj komsija od 86 god.
EasyMan wrote: ↑24/03/2022 22:17
Kad sam pisao da je ozbiljan kriminalac i da ne preza ni pred cim niste mi vjerovali. Vjerovatno jedan od najopasnijih likova na nasim prostorima.
Sta ti znas. Pravis od njega vodju kartela. Tipicni klosar i jajar. Jesu ono ovakvi komentari bili kad se je pisalo ko je ustvari on i opcenito ta ekipa oko njega?
Sutradan kao prepoznat.
Koji bi onda motiv bio i ciji da se smjesti Kabasu ubistvo Nacelnika?
Sutradan kao prepoznat.
Koji bi onda motiv bio i ciji da se smjesti Kabasu ubistvo Nacelnika?
EasyMan wrote: ↑24/03/2022 22:17
Kad sam pisao da je ozbiljan kriminalac i da ne preza ni pred cim niste mi vjerovali. Vjerovatno jedan od najopasnijih likova na nasim prostorima.
Sta ti znas. Pravis od njega vodju kartela. Tipicni klosar i jajar. Jesu ono ovakvi komentari bili kad se je pisalo ko je ustvari on i opcenito ta ekipa oko njega?
Nisam ja pisao za njega nista osim da je opasan, pisao je neko drugi. Svasta se zna, samo nema ko da se bavi time. Policija umjesto da se bavi kriminalcima, oni im dojavljuju kad ce doci da im rove stekove i kuce.
Nisam ja pisao za njega nista osim da je opasan, pisao je neko drugi. Svasta se zna, samo nema ko da se bavi time. Policija umjesto da se bavi kriminalcima, oni im dojavljuju kad ce doci da im rove stekove i kuce.
Ma nisam zapamtila ko je pisao. Znam da je neko pisao i da su bili svakakvi komentari.