idemooo gazi žgadiju na svim poljima pa i na zaebanciji
sve po planu, mogu mislit kad jednom popusti propaganda, bice aparata i kod komsija
Prije će rusi priznati da su zijanili nego oni.sumirprimus wrote: ↑24/03/2022 11:45
idemooo gazi žgadiju na svim poljima pa i na zaebanciji![]()
sve po planu, mogu mislit kad jednom popusti propaganda, bice aparata i kod komsija![]()
![]()
Kakvi beskicmenjaci predstavljaju bosanske patriote, to je strasno
O cemu pricas bolan ta zemlja se spremala za rat vec pun kurac godina da ne pricamo vojnoj pomoci koju su dobili od evrope svašta odakle vam uopšte da pomislite da nisu do zuba naoruzani i spremni.F&N wrote: ↑24/03/2022 09:12Kako vrijeme odmiče, a evo dolaze neke i zvanične i nezvanične infomacije, sve sam više siguran da je Ukrajina dobro dobro bila pripremljena za Invaziju Rusiju, prije svega informaciono, onda taktički i na kraju tehnički.
Jedino šta nisu "možda" predvidjeli jeste ovoliko silno ravnanje gradova. Mada moguće da jesu i to ali da je to nešto na šta nisu mogli uticati.
kako mislisLeopard_SA wrote: ↑24/03/2022 11:52Kakvi beskicmenjaci predstavljaju bosanske patriote, to je strasno
Jebote znam nama u vojsci 1989 na straži nisu dali cigaru da zapalimo, kaze vidi se ”žižak” golim okom stotine metara daleko! Ovi levati haman roštilj zapaliliA_A_AKCIJA wrote: ↑24/03/2022 09:27 Dobrodošao nazad, sumire![]()
![]()
![]()
Ako je ono bila Sirija, ovo nije.
Termalne kamere koje Ukrajinci koriste za otkrivanje budućih suncokreta dok se griju u upaljenim tenkovima tokom hladnih ukrajinskih noći
Imam kolegu u uredu koji me uvjek pita sto sam nesklon da pricam o ratnim iskustvima, sad mu pokazah ovo, samo je prokomentarisao "FUCK THIS SHIT!"sumirprimus wrote: ↑24/03/2022 11:58
vratimo se vedrijim patriotskim temama, ovde vidimo kupolu u vatrenoj orbiti...kakavprizor
Moguće da je ovo onaj jubilarni od juče.A_A_AKCIJA wrote: ↑24/03/2022 12:19 Vrtolet.
Ne vide se registracija i ostali detalji, ali kažu da je mi-35.