Vidi se sa bilo koje druge planete suncevog sistema da je tu puna linija, kao i bahatost vozaca skode
Steta Golfa,da je bio kakav razvaljeni šticar naucio bi se pameti
Vidi se sa bilo koje druge planete suncevog sistema da je tu puna linija, kao i bahatost vozaca skode
Zašto takozvani?
To da je nastavnik ne bi ovo uradio. To je hibridni nastavnik danasnjeg drzavnog uredjenja.
Ne znam zašto smatraš da pravi nastavnici ne krše saobraćajne propise. Jedno nema veze s drugim.vjeshalica wrote: ↑22/03/2022 20:05To da je nastavnik ne bi ovo uradio. To je hibridni nastavnik danasnjeg drzavnog uredjenja.
Moras biti ogromna bahata toljaga, da ovdje pokusavas uraditi sto je on...msm jasno je,ako si ikada ovuda prosao,a vjerujem da jesi, o kakvom se saobracaju ovdje radi.
Ovo je stranacko idiotsko bahacenje. Dosli smo u fazu da nastavnickog bengelea branimo jer je nastavnik,nije toliko eto problematicno,moze mu se desiti, ko svakome...kako da ne. Dakle,on ne treba da trpi kritiku.thekupus wrote: ↑22/03/2022 20:11Ne znam zašto smatraš da pravi nastavnici ne krše saobraćajne propise. Jedno nema veze s drugim.vjeshalica wrote: ↑22/03/2022 20:05
To da je nastavnik ne bi ovo uradio. To je hibridni nastavnik danasnjeg drzavnog uredjenja.
Moras biti ogromna bahata toljaga, da ovdje pokusavas uraditi sto je on...msm jasno je,ako si ikada ovuda prosao,a vjerujem da jesi, o kakvom se saobracaju ovdje radi.
Živim tu, išao u tu školu, znam dobro cijelu situaciju. Da je poštovao propise, otišao bi desno, pa se spustio kroz ulicu Koševo. Išao je da uštedi 2 minute. Mislim da nakon ovoga neće više hehe.

Pogledaj bolje sliku udesa, sve ce ti se samo kazati. Puna linija.shandrprcSA wrote: ↑22/03/2022 20:45
ako se sta nije do sada promjenilo
https://www.google.com/maps/@43.8616051 ... 912!8i3456
I da nije puna oduzeo je prednost. On je svakako kriv za udes, samo se pita kolika ce mu kazna biti.