Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote: ↑16/03/2022 06:35
Pa obzirom da rade svoj posao a i dobar dio posla koji doktori trebaju radit, mislim da je malo. Zavisi opet gdje rade, na internom su male plate za kolicinu posla, broj sati i generalno uslove u kojima rade.
Ne treba zaboravitu koverte i ostala mita.
To sve dodje na platu.
Throttle wrote: ↑16/03/2022 06:35
Pa obzirom da rade svoj posao a i dobar dio posla koji doktori trebaju radit, mislim da je malo. Zavisi opet gdje rade, na internom su male plate za kolicinu posla, broj sati i generalno uslove u kojima rade.
Ne treba zaboravitu koverte i ostala mita.
To sve dodje na platu.
Pa kad debili prave Islamski centar u sred grada umjesto garaze na sprat koja bi bila profitabilna,ovako samo oprali pare ukrali i nikakve koristi nemamo od tog
IZ na svom zemljištu pravi islamski centar. Zašto bi IZ pravila garaže? Da li je ijedna vjerska ili prosvjetna ustanova profitabilna i je li im to uopće cilj? Kakve su pare oprali i ukrali i od koga? Da li ti uopće pročitaš svoj post prije nego pritisneš "submit"?
NecuVise wrote: ↑22/03/2022 05:43
ote]
Da li je ijedna vjerska ili prosvjetna ustanova profitabilna i je li im to uopće cilj? Kakve su pare oprali i ukrali i od koga?
Throttle wrote: ↑21/03/2022 22:47
Koverte medicinskim sestrama i tehnicarima?
Naravno, nekada 10,20KM, nekada cokolada, bonbonjera.
Jašta, svi se obogatiše
Pola raje s kojom se družim su medicinari a imam i baš bliske osobe koje rade u bolnici i sa sigurnošću ti tvrdim da lovu njima niko ne daje. Nit kome traže. Čokolada i ostalo je dobra volja pacijenta al se ne podrazumijeva kao što se podrazumijeva koverta za doktore. A ni to niko ne traži. A te zablude koje pišeš su van pameti. Evo ja ti prvi kažem da ne bih to radio za 1000-1200KM. To je mizerno za stanje u bolnici, uslove u kojima rade, obim posla. Al ti ostani u uvjerenju da oni svi zarade 4 milje s lahke strane
Naravno, nekada 10,20KM, nekada cokolada, bonbonjera.
Jašta, svi se obogatiše
Pola raje s kojom se družim su medicinari a imam i baš bliske osobe koje rade u bolnici i sa sigurnošću ti tvrdim da lovu njima niko ne daje. Nit kome traže. Čokolada i ostalo je dobra volja pacijenta al se ne podrazumijeva kao što se podrazumijeva koverta za doktore. A ni to niko ne traži. A te zablude koje pišeš su van pameti. Evo ja ti prvi kažem da ne bih to radio za 1000-1200KM. To je mizerno za stanje u bolnici, uslove u kojima rade, obim posla. Al ti ostani u uvjerenju da oni svi zarade 4 milje s lahke strane
Jah, jedni dobre volje daju, drugi profesionalno dobre volje uzimaju.
Fazon sa ovim displejem je sto je od firme iz BL. Kad oni prodaju nekom prostor prodaju paketski.. a ista kompanija ima i bar 3 displeja u BL , 2 u Bijeljini itd. E sad kako i zasto je ovo mjesto dobila bas ta firma.. ne znam