Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
perfect_guy wrote: ↑11/03/2022 15:50
kod mene je normalno. Skoro je bila obavijest za novu verziju Signergy aplikacije, ne znam da li ti to može imati veze
Je li bio neki update (android) poslije novembra? Na google play pise zadnja verzija od Nov 24 2021. Je li ova opcija za 3ds potvrde dodana poslije toga ili prije?
ruud wrote: ↑10/03/2022 15:52
danas je bio članak o potencijalnom gubitku UniCredit banke na nivou grupacije u iznosu od 7 mlrd € zbog dešavanja u Rusiji, međutim ubrzo je uklonjen
ruud wrote: ↑10/03/2022 15:52
danas je bio članak o potencijalnom gubitku UniCredit banke na nivou grupacije u iznosu od 7 mlrd € zbog dešavanja u Rusiji, međutim ubrzo je uklonjen
ili 2% kapitala
mislim da je prije 4 ili čak 7%.
kakogod, očigledno takve vijesti unesu pometnju međ narod, pa su reagovali, jer može im se
malwarebyte wrote: ↑18/03/2022 08:58
Pitanje za one koje znaju...
U m-ba aplikaciji mi stoji iznos preostalog kredita kojeg trebam vratiti.
Na platnoj listi mi stoji drugačiji iznos od iznosa u aplikaciji (veći za 2 rate).
Da li je neka greška u pitanju, koji je iznos tačan?
Kod mene je jedna rata razlike ako sam dobro upratio, a mislim da je to tako jer mi je odmah odbijena rata kad sam dizao kredit a na poslu tj. Platnoj listi tek od slijedece plate pa zato razlika
Po meni je aplikacija tačna, tu su one rate koje su otplaćene, moguće da si ti uplatio 1-2 rate više ali one još nisu knjižene pa ih zato i ne vidiš. Uglavnom, ako je ovo u pitanju ti ćeš i nakon otplate kredita u firmi ili kako već, vidjeti taj kredit u m-ba dok i te dvije rate ne budu knjižene.