Kad ti hrvatsko iseljenistvo u Bosni i Hercegovini dobaci da si dijaspora a vise ih ima u Njemackoj nego Bosni i Hercegovini.
Demokratska fronta Željko Komšić
- BHCluster
#53051 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad ti hrvatsko iseljenistvo u Bosni i Hercegovini dobaci da si dijaspora a vise ih ima u Njemackoj nego Bosni i Hercegovini.
- horkesh
#53052 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Um, yeah! Odnosno, ne ti, ali tvoji sunarodnjaci, a tebi to nije mrsko ponavljati.Humljanin wrote: ↑19/03/2022 13:00Hoćeš reći da sam ja izmislio "Bosna Bošnjacima, Hrvati i Srbi marš u Hrvatsku i Srbiju" ?horkesh wrote: ↑19/03/2022 00:57
WTF dude![]()
Sad, da ja od tebe tražim bilo kakvu konkretnu potvrdu ove staaare teze, koja vuče porijeklo iz 1993. godine i bila je divan izgovor HVO-a da zabode nož u leđa Armiji RBiH, šta bi ti rekao? Trust me, bro? Svi to znaju?
Samo još čekam da se opet islamske deklaracije počnu izvlačiti![]()
Hajde, evo, daj tačan citat gdje si to vidio. Neki bošnjački političar? Neka teza svebošnjačkog sabora? Znaš i sam da ćeš to naći jedno na Dnevniku
Pričam o istim propagandnim tezama s kojima je HDZ izašao 1993. godine kako bi Hrvatima ogadio Bošnjake.
Ahahaha, ma napisano je, to što ti pojma nemaš o tome šta je mladi Alija zaista napisao (a odnosi se na, pazi sad ovo, Pakistan!) nema veze. Vrlo zgodno sredstvo za prepadanje svekolikog pučanstva.
Mislim, islamska! Deklaracija! Oooh, scary
Jašta, mi svi nevješti i skrećemo s tema, a vi držite fokus baš tamo gdje je najviše potrebit
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#53054 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sram i stid te bilo.
-
babanovac
#53055 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neke davne godine, polazem ja anatomiju, "polaze" i moja kolegica "Hrvatica". Veli mi ona, cuj, nisam spremna, necu izaci na ispit, ali me otac pritisce, pa cu mu ja slozit pricu da sam izasla i pala. Tako i bi, ja polozim, ona ne. Sretnem joj oca, cestita mi i kaze: "Ona moja nije polozila, samo zato sto je Hrvatica."
Bilo je to vrijeme , mnogo prije Komsica. Kad padne s bicikla, kriv je musliman jer je postavio ivicnjak na nemjesto.
Bilo je to vrijeme , mnogo prije Komsica. Kad padne s bicikla, kriv je musliman jer je postavio ivicnjak na nemjesto.
- JohnnyS
#53056 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo sad se uzimaju i primjeri studenata koji padaju ispite
Meni jednom prodavačica u Sarajevu rekla: "Ne prodajemo kruh, ali ima hljeba", ergo Sarajlije brane ljudima da pričaju na hrvatskom 
-
doremifa
#53057 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Upravo, bosnjaci vec godinama s pravom.biraju najboljeg, najcestitijeg i najpametnijeg medju sobom da se zalaze za bh covjeka i to se treba cijeniti. Komsic je jednostavno najbolji i najpametniji u boljem dijelu federacije i s pravom je tu gdje jeste (i bice jos 4 godine u inat svim dusmanima!)Sarajmen wrote: ↑20/03/2022 07:04 ''Zemljo tisućljetna
na vjernost ti se kunem...''
![]()
Ljevičarske stranke kandidiraju Željka Komšića i on u nekoliko mandata dodijeljenih od CIK BIH, predstavlja jedan odraz političkog zalaganja za bosanskohercegovačkog čovjeka, što on i jeste.
Čović u ime bosanskohercegovačkih katolika-kinja Hrvata-ica traži od Izetbegovića da mu taj fenomen u političkom životu Federacije BiH riješi.
Šta ima drugovi ljevičari.
Naročito oni vakcinisani u prvom talasu kopre neDri.
-
Novak20
#53058 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako je to tako, zašto onda Bošnjaci nisu DF-om Ž.K. makli Izetbegovića i SDA ?doremifa wrote: ↑20/03/2022 09:36Upravo, bosnjaci vec godinama s pravom.biraju najboljeg, najcestitijeg i najpametnijeg medju sobom da se zalaze za bh covjeka i to se treba cijeniti. Komsic je jednostavno najbolji i najpametniji u boljem dijelu federacije i s pravom je tu gdje jeste (i bice jos 4 godine u inat svim dusmanima!)Sarajmen wrote: ↑20/03/2022 07:04 ''Zemljo tisućljetna
na vjernost ti se kunem...''
![]()
Ljevičarske stranke kandidiraju Željka Komšića i on u nekoliko mandata dodijeljenih od CIK BIH, predstavlja jedan odraz političkog zalaganja za bosanskohercegovačkog čovjeka, što on i jeste.
Čović u ime bosanskohercegovačkih katolika-kinja Hrvata-ica traži od Izetbegovića da mu taj fenomen u političkom životu Federacije BiH riješi.
Šta ima drugovi ljevičari.
Naročito oni vakcinisani u prvom talasu kopre neDri.
-
Novak20
#53059 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Eno Nemanja Bilbija dade 24 gola u 23 kola ali ne može u reprezentaciju BiH. Samo zato što igra u Zrinjskom.
To su ti "argumenti".
-
doremifa
#53060 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nazalost komsic ne moze sve sam, 24 sata se bori protiv dusmana, hrvata i srba, tako da mu je potreban jos jedan pravi patriota, bakir, da se bavi tenderima i inim stvarimaNovak20 wrote: ↑20/03/2022 09:40Ako je to tako, zašto onda Bošnjaci nisu DF-om Ž.K. makli Izetbegovića i SDA ?doremifa wrote: ↑20/03/2022 09:36
Upravo, bosnjaci vec godinama s pravom.biraju najboljeg, najcestitijeg i najpametnijeg medju sobom da se zalaze za bh covjeka i to se treba cijeniti. Komsic je jednostavno najbolji i najpametniji u boljem dijelu federacije i s pravom je tu gdje jeste (i bice jos 4 godine u inat svim dusmanima!)
-
babanovac
#53061 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Na ispitima vas obaraju, moj Mario ... Anam oni, ne uce, a polazu . Nego, kad dodjete u Irsku, jel na aerodromu odmah zavapite: Give me my rights , I am Croat! I am nothing in my life other then Croat ! Stop individualism !
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#53062 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ispostova Bakir koalicioni dogovor sa Zeljkom do kraja! Cundara Covicu i njegovim fasistima! Dino i Fahro na aparatima...kako ce sad objasniti poddrsku Covicevoj legitimnosti......sami su ga sebi zavukli da nisu mogli vise.
-
Hakiz
#53063 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Odmah traže izborni zakon i konstitutivnost.
E, ali kod Patricka nisu od stoljeća 7. nego 19.
- seln
- JohnnyS
#53065 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gdje ja ljetujem po trgovinama rade samo ljudi iz Srbije i Bosne, tako da vjerujem veća je vjerojatnost da ni tamo kruh ne prodaju nego samo hljeb
- seln
#53066 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I to dokazuje... sta?
Nisi cuo hrvatske ugostitelje kako ispravljaju goste iz BiH (koji inace placaju njihovu preskupu hranu), dok istovremeno spremno i podanicki govore njemacki, engleski, pa cak i poljski ako zatreba?
- JohnnyS
#53067 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- seln
#53068 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma dobro, zasto se ne praviti lud?
E, vidis, ja jesam... i licno i od drugih. Dozivio sam da me neka proleterka ispravlja u prodavnici... ispricavam se, ducanu... a cuo sam od jos ihajhaj ljudi to isto.
I opet ne generalizujem, jer sam takodje dozivio puno ljubaznosti i predusretljivosti. Supcima supak, a dobrim ljudima hvala.
No, koliko vidim, ti si "Muje" vec strpao u odredjenu ladicu.
- JohnnyS
#53069 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
seln wrote: ↑20/03/2022 16:44Ma dobro, zasto se ne praviti lud?
E, vidis, ja jesam... i licno i od drugih. Dozivio sam da me neka proleterka ispravlja u prodavnici... ispricavam se, ducanu... a cuo sam od jos ihajhaj ljudi to isto.
I opet ne generalizujem, jer sam takodje dozivio puno ljubaznosti i predusretljivosti. Supcima supak, a dobrim ljudima hvala.
Ti, da nisi zaslijepljen svojom mržnjom prema "latinima" bi mogao lijepo upratiti da sam ja napisao da bih ja mogao da zlonamjerno mislim reći da su svi Sarajlije kao ta prodavačica. A to sam rekao replicirajući nekom pacijentu koji je rekao valjda da su Hrvati takvi da kad padnu anatomiju kažu da su ih rušili jer su Hrvati. Da si čovjek neopterećen i nezadojen mržnjom njega bi se skačio, a ne mene koji sam rekao da je sumanuto zbog jedne osobe izvlačiti zaključke za cijelu grupu.
Sad udahni duboko par puta, pročitaj smireno još jedan put ovaj upis ako ti se ne gadi jer ga je šokac napisao
- seln
- JohnnyS
-
babanovac
#53072 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nisam ja pacijent, I am the messenger, koji citira majoriziranog oca svoje kolegice, u potpunosti sludjenog HDZ-ovom politikom u Bosni.JohnnyS wrote: ↑20/03/2022 16:54seln wrote: ↑20/03/2022 16:44
Ma dobro, zasto se ne praviti lud?
Ti, da nisi zaslijepljen svojom mržnjom prema "latinima" bi mogao lijepo upratiti da sam ja napisao da bih ja mogao da zlonamjerno mislim reći da su svi Sarajlije kao ta prodavačica. A to sam rekao replicirajući nekom pacijentu koji je rekao valjda da su Hrvati takvi da kad padnu anatomiju kažu da su ih rušili jer su Hrvati. Da si čovjek neopterećen i nezadojen mržnjom njega bi se skačio, a ne mene koji sam rekao da je sumanuto zbog jedne osobe izvlačiti zaključke za cijelu grupu.
Sad udahni duboko par puta, pročitaj smireno još jedan put ovaj upis ako ti se ne gadi jer ga je šokac napisao
- JohnnyS
#53073 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
babanovac wrote: ↑20/03/2022 16:59Nisam ja pacijent, I am the messenger, koji citira majoriziranog oca svoje kolegice, u potpunosti sludjenog HDZ-ovom politikom u Bosni.JohnnyS wrote: ↑20/03/2022 16:54
I ako je on takav, svi su Hrvati takvi
-
babanovac
- JohnnyS
#53075 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
babanovac wrote: ↑20/03/2022 09:31 Neke davne godine, polazem ja anatomiju, "polaze" i moja kolegica "Hrvatica". Veli mi ona, cuj, nisam spremna, necu izaci na ispit, ali me otac pritisce, pa cu mu ja slozit pricu da sam izasla i pala. Tako i bi, ja polozim, ona ne. Sretnem joj oca, cestita mi i kaze: "Ona moja nije polozila, samo zato sto je Hrvatica."
Nigdje HDZ nisi spomenuo u svom upisu