Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sarajmen wrote: ↑19/03/2022 06:30
Realno i činjenično je svoj kontinuitet borbe za odbranu vrijednosti svoje domovine , a prije svega svog grada Sarajeva, Komšić davno dokazao. Decenijama to već traje. Neka nam je živ, zdrav i uzbrdo brz što bi se reklo.
Ja i? Kakve veze ima ovo sa DF-om i Zeljkom Komsicem. Jle probao da zaustavi? JESTE! Jel uspio da zaustavi? NIJE! I sta sad?
Ništa, valjat će njemu jer je persona non grata u Neumu pa da stigne do Pelješca ili Dubrovnika
Pa izgleda da.nije samo Komso persona non grata u Neumu.....sudeci po ovim zadnjim zahtjevima raznih udruga kojima ae prikljucio i nacelnik....
Najbolje bogami da negdje objave ziro racun na kojem ce Bosnje uplacivati ljetovanje a ovi im slati zauzvrat razglednice. Ko vise uplati dobije bolju razglednicu
Sve u svemu, treba netko članu predsjedništva objasniti da je potpisan Washingtonski sporazum pa da i vojnici Armije BiH mogu neometano ići na prostore koje je nekad kontrolirao HVO, valjda jedino on još ne ide
JohnnyS wrote: ↑19/03/2022 13:18
Pa on to poštuje kao da je uklesano u kamen, gdje god su ga proglasili ne smije proviriti. Čak i gdje nisu, ne smije doći ako ima dosta Hrvata
Jel' ti milo oko srca?
Postavi i ono za Trbovsku Goru, za sve je to Zeljko kriv.
JohnnyS wrote: ↑19/03/2022 13:18
Pa on to poštuje kao da je uklesano u kamen, gdje god su ga proglasili ne smije proviriti. Čak i gdje nisu, ne smije doći ako ima dosta Hrvata
Jel' ti milo oko srca?
Postavi i ono za Trbovsku Goru, za sve je to Zeljko kriv.
Joj joj joj, gradjanine moj.
Nije mi nimalo milo. Dok je on tu, HDZ je jak ko beton. Premda, šteta je već napravljena, HDZ je bio u padu do 2006., ali te godine se nešto dogodilo, nek svatko promisli za sebe što bi to moglo biti, da je sve jači i jači.
JohnnyS wrote: ↑19/03/2022 13:32
Nije mi nimalo milo. Dok je on tu, HDZ je jak ko beton. Premda, šteta je već napravljena, HDZ je bio u padu do 2006., ali te godine se nešto dogodilo, nek svatko promisli za sebe što bi to moglo biti, da je sve jači i jači.
Mislis na ono kad je najveca multietnicka stranka u drzavi napravila otklon od torovskog predstavljanja, te po ustavu i zakonu drzave kandidirala covjeka, dokazanog patriotu nase domovine?
JohnnyS wrote: ↑19/03/2022 13:32
Mislis na ono kad je najveca multietnicka stranka u drzavi napravila otklon od torovskog predstavljanja, te po ustavu i zakonu drzave kandidirala covjeka, dokazanog patriotu nase domovine?
Svaka im čast, bolja je situacija danas nego 2006.godine
hrasno38 wrote: ↑19/03/2022 13:56
Ako niko ponovo ne ujedini ljevicu u BiH ujedinit ce Covic i medjunarodna zajednica! Al sta cemo onda sa Kiflom i dezerterima!
Ako niko ponovo ne ujedini ljevicu u BiH ujedinit ce Covic i medjunarodna zajednica! Al sta cemo onda sa Kiflom i dezerterima!
hrasno38 wrote: ↑17/03/2022 20:32
Nego cisto za ove trojkine jurisnike kako to danas odstranise gradjanske stranke iz pregovora koje imaju 11 ljudi u Parlamentu a ostavi NiP, SBB i NES sa tri i sa nacionalistickim strankama Prodaje Dino i vlastiti paks sa Radoncicem sam da bi nekako izasao iz Kantona Sarajevo!
Sta je bilo? Krivo vam sto ste bili u djecijoj sobi a ne za stolom sa odraslima?
al onako objektivno Johny, šta bi sad tamo....u svemu što je zapadno od Bulevara u ovom trenutku nikom nema mjesta do Draganu.
Kako i zašto i jel to baš svojevoljan izbor hrvatskog naroda je za neku drugu temu.
To da je trebao prelaći Bulevar je jasno, al bogami, nisam siguran koliko ga se sada zbog ovoga može napadati....(moglo se nekad)
Pa ako se može srati (s razlogom) Čoviću kako bi prodao Hrvate u Sarajevu, zašto abolirati Komšića što je zanemario graDŽane jednog dijela države?
Cuj zanemario zar se ti graDZani nisu idrekli svega bosanskohercegovackog za projekat zvani UZP.
JohnnyS wrote: ↑19/03/2022 13:45
Znaci HDZ i Covic?
Sjecam se tvojih upisa na temi Vlada KS, zagovornik multi kulti bez etnonacionalnih stranaka.
Ali haman, kao i mnogi drugi "gradjani", to zagovaras samo Bosnjacima. Ono, ocistimo prvo svoje dvoriste folovi golovi.
Na drugoj strani HDZ svetinja. Ok je to, legitimno, al supljatorski i licemjerno.
Znaci HDZ i Covic?
Sjecam se tvojih upisa na temi Vlada KS, zagovornik multi kulti bez etnonacionalnih stranaka.
Ali haman, kao i mnogi drugi "gradjani", to zagovaras samo Bosnjacima. Ono, ocistimo prvo svoje dvoriste folovi golovi.
Na drugoj strani HDZ svetinja. Ok je to, legitimno, al supljatorski i licemjerno.
Zar ocekujes nesto bolje od takvih likova? Svo ovo hrvatsko iseljenistvo u Bosni i Hercegovini sto kmeci na ovoj temi na drugim temama izigravaju nesto drugo. Misle da ljudi sa kojima komuniciraju ograniceni kao oni.
Znaci HDZ i Covic?
Pa ja sam i u Mostaru glasao za multi-kulti stranku, HDZ prezirem zasigurno više nego većina na ovoj temi jer meni ne vladaju samo u državi i entitetu, već i u kantonu i gradu, tako da mi je gore nego većini. HDZ je danas jak isključivo zbog Komšića, tko to ne vidi je ili slijep ili glup.
BHCluster wrote: ↑19/03/2022 16:26
Zar ocekujes nesto bolje od takvih likova? Svo ovo hrvatsko iseljenistvo u Bosni i Hercegovini sto kmeci na ovoj temi na drugim temama izigravaju nesto drugo. Misle da ljudi sa kojima komuniciraju ograniceni kao oni.
Ne ocekujem nista bolje naravno, samo da im pomognem u proklizavanju.