Ako Bobi misli da sam promovisao neki fašizam neka me banuje. Ako zahtjevate neki "cancel culture" stil cenzure neistomišljenika to vam kod iole pametnog moderatora neće upaliti. Postaviti par teza sa druge strane priče nije podrška Rusima da ubijaju civile, nego težnja ka objektivnosti u gomili izvrnutih i izostavljenih informacija. Ako nešto nisam naveo tačno, slobodno mi dokaži suprotno, međutim ove laboratorije sigurno nisu klonirale maslačke pa Ameri zabrinuto sazivaju saslušanja ključnih osoba. Ne vidim da su se oko nuklearnih elektrana ovako sekirali, a isti su rizik po ljude ako se nađu u rukama neke budale.Raigor Stonehoof wrote: ↑18/03/2022 12:21Pa banovo bi nekog sigurno ko ima "stav" da smo mi sami sebe gadjali na Markalama, pretpostavljam....nadam se. I ovaj nije nista drugaciji. Vidis sta pise, stavljanje vojske u civilne objekteruska propaganda, i zato je opravdano sravnjavanje gradova sa zemljom, ubijanje djece, civila, granatiranje porodilista, pucanje na konvoje...
Nije tesko izguglati ga, i nije iskljuceno da se nece lijepo provesti. Banuj ga za njegovo dobro![]()
Ukrajina
- FunkyzeitGames
#66101 Re: Ukrajina
-
Romanija
#66102 Re: Ukrajina
Ne znam je li ovo bilo, sjeverno od Kijeva odakle su potisnute ruske trupe pa su artiljerijom 'malo' poklopili, ja se cvrsto nadam da ce ih Ukrajinci kad-tad bar pokusati odvesti na sud. I onda cujemo kako Amerikanci ovo rade vec 50 godina, ludilo jebo te.
-
laik1981
#66103 Re: Ukrajina
- drndalo
#66104 Re: Ukrajina
Dje su ti maslačci ? Kad tako dobro znaju sve o labAratorijama, sto nisu krstarece rakete koristili na samo tih xx lokacija i poravnali ih sve do kraja ? Ne nego je sigurno lociran u 1/18 stambenih zgrada visine 18 spratova, pa ce udriti po njima...FunkyzeitGames wrote: ↑18/03/2022 12:44Ako Bobi misli da sam promovisao neki fašizam neka me banuje. Ako zahtjevate neki "cancel culture" stil cenzure neistomišljenika to vam kod iole pametnog moderatora neće upaliti. Postaviti par teza sa druge strane priče nije podrška Rusima da ubijaju civile, nego težnja ka objektivnosti u gomili izvrnutih i izostavljenih informacija. Ako nešto nisam naveo tačno, slobodno mi dokaži suprotno, međutim ove laboratorije sigurno nisu klonirale maslačke pa Ameri zabrinuto sazivaju saslušanja ključnih osoba. Ne vidim da su se oko nuklearnih elektrana ovako sekirali, a isti su rizik po ljude ako se nađu u rukama neke budale.Raigor Stonehoof wrote: ↑18/03/2022 12:21
Pa banovo bi nekog sigurno ko ima "stav" da smo mi sami sebe gadjali na Markalama, pretpostavljam....nadam se. I ovaj nije nista drugaciji. Vidis sta pise, stavljanje vojske u civilne objekteruska propaganda, i zato je opravdano sravnjavanje gradova sa zemljom, ubijanje djece, civila, granatiranje porodilista, pucanje na konvoje...
Nije tesko izguglati ga, i nije iskljuceno da se nece lijepo provesti. Banuj ga za njegovo dobro![]()
-
Nierika
-
zigzag
#66106 Re: Ukrajina
Ne promoviše fašizam ali piša sa visine na Ukrajinu.
Za vlastitu tragediju bi digao kuku i motiku ali prema ovakvima Ukrajina je sama kriva. Svaki ovakav će naći žrtvi neku krivicu.
Nije čudo što su nama svašta prišivali.
Za vlastitu tragediju bi digao kuku i motiku ali prema ovakvima Ukrajina je sama kriva. Svaki ovakav će naći žrtvi neku krivicu.
Nije čudo što su nama svašta prišivali.
- asurbanipal
#66107 Re: Ukrajina
Samprotivsviju wrote: ↑18/03/2022 12:17 Znaci ispade ukrajina pravi nuklearno oruzje, ima laboratorije za pravljenje bioloskog oruzja, puna nacista, bombarduje i ubija vlastite civile kako bi optuzila ruse...koji su igrom slucaja izvodili vjezbe blizu granice pa vidjevsi sve to priskocili da pomognu civilima![]()
Jebote pa Treci Rajh u najgorim danima nije imao ovakvo ambiciozne planove![]()
![]()
Ovi rusko-srpski teoretičari zavera prekucali i Gebelsa
-
meridiyan
#66108 Re: Ukrajina
sorry..vec postavljeno
Last edited by meridiyan on 18/03/2022 13:04, edited 1 time in total.
-
toska
#66109 Re: Ukrajina
izgleda da misliš ozbiljno kada pišeš.FunkyzeitGames wrote: ↑18/03/2022 12:44 Ako Bobi misli da sam promovisao neki fašizam neka me banuje. Ako zahtjevate neki "cancel culture" stil cenzure neistomišljenika to vam kod iole pametnog moderatora neće upaliti. Postaviti par teza sa druge strane priče nije podrška Rusima da ubijaju civile, nego težnja ka objektivnosti u gomili izvrnutih i izostavljenih informacija. Ako nešto nisam naveo tačno, slobodno mi dokaži suprotno, međutim ove laboratorije sigurno nisu klonirale maslačke pa Ameri zabrinuto sazivaju saslušanja ključnih osoba. Ne vidim da su se oko nuklearnih elektrana ovako sekirali, a isti su rizik po ljude ako se nađu u rukama neke budale.
molim te da nam onda objasniš tvoj upis: "sve do sada ide savršeno po nas".
ako nisi Rus ostaje nejasno na koga misliš?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#66110 Re: Ukrajina
Imaju i Rusi labaratorije, znaci treba ih sravniti sa zemljom?FunkyzeitGames wrote: ↑18/03/2022 12:44Ako Bobi misli da sam promovisao neki fašizam neka me banuje. Ako zahtjevate neki "cancel culture" stil cenzure neistomišljenika to vam kod iole pametnog moderatora neće upaliti. Postaviti par teza sa druge strane priče nije podrška Rusima da ubijaju civile, nego težnja ka objektivnosti u gomili izvrnutih i izostavljenih informacija. Ako nešto nisam naveo tačno, slobodno mi dokaži suprotno, međutim ove laboratorije sigurno nisu klonirale maslačke pa Ameri zabrinuto sazivaju saslušanja ključnih osoba. Ne vidim da su se oko nuklearnih elektrana ovako sekirali, a isti su rizik po ljude ako se nađu u rukama neke budale.Raigor Stonehoof wrote: ↑18/03/2022 12:21
Pa banovo bi nekog sigurno ko ima "stav" da smo mi sami sebe gadjali na Markalama, pretpostavljam....nadam se. I ovaj nije nista drugaciji. Vidis sta pise, stavljanje vojske u civilne objekteruska propaganda, i zato je opravdano sravnjavanje gradova sa zemljom, ubijanje djece, civila, granatiranje porodilista, pucanje na konvoje...
-
Nierika
#66111 Re: Ukrajina
Teško mi je zamisliti da usred granatiranja imaju vremena/volje za to, ali čak i da je eto istina (uzimam u obzir da nije baš svaki video objavljen s ukrajinske strane autentičan), tako nešto se moglo desiti sa malim brojem vozila, ne mijenja situaciju ni pregled situacije, čak ne vidim ni da taj info šteti ruskoj vojsci. Rusi su s druge strane propagandu koristili i nastavljaju koristiti da započnu rat, opravdaju upotrebu ilegalnog oružja, pucaju po bolnicama, školama, humanitarnim koridorima itd itd.
- FunkyzeitGames
#66112 Re: Ukrajina
Pišam po Zelenskom, ne po ukrajinskom narodu. Uska povezanost te administracije sa Azov bataljonom i talasanje sa NATO-om mi je daleko vidljivije ispred medijskih bajki o komičaru heroju koji brani državu. Da se razumijemo, djelim mišljenje da je vojna intervencija previše i da su se trebale prvo iscrpiti diplomatske opcije, ali u moru konfuznih informacija vjerovatno nećemo znati istinu koliko je diplomatije pokušano prije ovoga dok se sve ne završi.
Ja jednostavno nisam ni na jednoj strani u vojnom smislu, jer su i Rusi i Ukrajinci dolazili ovdje da nas ubijaju na strani agresora. Smatram da je dobro za nas što Rusija trpi ovakve sankcije i mjere jer će to oslabiti proruski politički blok kod nas, i smatram da je od ključnog značaja da NATO ne bude pred Ruskom granicom zbog mira na cijelom kontinentu. To je sve, ako je to mišljenje za banovanja, onda jebiga, banujte me.
- bingov buraz
#66113 Re: Ukrajina
FunkyzeitGames wrote: ↑18/03/2022 11:57Koliko vidim, Rusi su zauzeli ili opkolili svaki strateški bitan centar Ukrajine i odsjekli ga (izuzev tih civilnih koridora za izbjeglice), CNN i Twitter bajke onekim porazima i "neozbiljnosti vojske" koje ovdje postavljate ne piju vode. Tu je sada pitanje vremena kada će vojska potrošiti zalihe i spustiti oružje. Samo da Zelenski ne napravi neki false flag da izvuče svoju uzicu, sve do sada ide savršeno po nas. Rusi će ispizditi Zapad to mjere da će im ovi iz osvete sve repove ukinuti u Evropi, uključujući i ove naše fašiste sa kravatama.Freamon Lester wrote: ↑18/03/2022 11:41
SAD je za protivnika imao onda SSSR. Ozbiljnu vojnu silu. Nato danas za konkurenta ima Rusiju. Mafijasku drzavu sa kumom na celu. Ekonomske i vojne snage taman tolike da nisu u stanju zauzeti grad 20 km od vlastite granice.
Slusati zahtjeve koje ima Rusija je isto kao da npr. Brazil postavlja uslove. ´Potpuno neozbiljno.

- Gandalf
#66114 Re: Ukrajina
Rusofili objektivni ko srna, na jednog ristu đogu iznjedre deset vučićevića i onda krenu po forumu prosipati šuplju o ukrajinskoj krivici i šta su ameri radili u siriji.
Sve će ispričati od postanka svijeta, samo neće reći da je putin zločinac a rusija agresor. A uvijek krenu od "objektivnog mišljenja" pa izraze neutralnost, pa priča o cijenama ulja, dizela, sjemenki avokada.
Na kraju krene priča "a šta su ameri radili iraku" i kroz ukupno 5 postova na temi dobiješ gotovog četnika, koji bi zubima klao za putlera i postavlja sputnjikovsko smeće od klipova.
Ostaje misterija šta bi od onakvog objektiviste, neutraliste, cjenovniste
Sve će ispričati od postanka svijeta, samo neće reći da je putin zločinac a rusija agresor. A uvijek krenu od "objektivnog mišljenja" pa izraze neutralnost, pa priča o cijenama ulja, dizela, sjemenki avokada.
Na kraju krene priča "a šta su ameri radili iraku" i kroz ukupno 5 postova na temi dobiješ gotovog četnika, koji bi zubima klao za putlera i postavlja sputnjikovsko smeće od klipova.
Ostaje misterija šta bi od onakvog objektiviste, neutraliste, cjenovniste
-
Dimu1927
#66115 Re: Ukrajina
to pasa, provjereni recept, razvodni pricu, izjednaci agresora i zrtvuFunkyzeitGames wrote: ↑18/03/2022 13:19
Ja jednostavno nisam ni na jednoj strani u vojnom smislu, jer su i Rusi i Ukrajinci dolazili ovdje da nas ubijaju na strani agresora.
ovdje je rusija agresor na tlu druge drzave i o tome se ovdje prica, dzaba kmecis
- FunkyzeitGames
#66116 Re: Ukrajina
Na nas u Bosni i Hercegovini. Jesi li primjetio da je katatonični Džaferović počeo da šamara Dodika po konferencijama? Koliko se to prije događalo? Jesi li primjetio da su Janše, Orbani i slični odjednom postali demokratske moralne vertikale i podržali sankcije svojim dosadašnjim jaranima? Što Rusi budu više skršili ego Zapadu u ovom sranju to će taj Zapad da im ukida više i više moći u Evropi, a to znači i oslobađanje ove države od toksične politike.toska wrote: ↑18/03/2022 13:12izgleda da misliš ozbiljno kada pišeš.FunkyzeitGames wrote: ↑18/03/2022 12:44 Ako Bobi misli da sam promovisao neki fašizam neka me banuje. Ako zahtjevate neki "cancel culture" stil cenzure neistomišljenika to vam kod iole pametnog moderatora neće upaliti. Postaviti par teza sa druge strane priče nije podrška Rusima da ubijaju civile, nego težnja ka objektivnosti u gomili izvrnutih i izostavljenih informacija. Ako nešto nisam naveo tačno, slobodno mi dokaži suprotno, međutim ove laboratorije sigurno nisu klonirale maslačke pa Ameri zabrinuto sazivaju saslušanja ključnih osoba. Ne vidim da su se oko nuklearnih elektrana ovako sekirali, a isti su rizik po ljude ako se nađu u rukama neke budale.
molim te da nam onda objasniš tvoj upis: "sve do sada ide savršeno po nas".
ako nisi Rus ostaje nejasno na koga misliš?
-
mo-town
#66117 Re: Ukrajina
Pa moraju imati izgovor. Sta treba, da navode prave razloge? Rat u BiH je poceo zbog ubistva "srpskog" svata. Hitler je rat zapoceo zbog zastite prava sudestskih Nijemaca itd. Sve je to ista skola.
-
laik1981
#66118 Re: Ukrajina
Kako ne vidite sarkazamSamprotivsviju wrote: ↑18/03/2022 13:26Znaci blesaviji post nisam oucio odavno, po tvom nakon sto rusi napadnu ukrajince, uniste im vozila i pobiju ih... ukrajinci posalju na mjesto dogadjaja opet vojnike da bi stavili Z i V na njih kako bi ispalo da su ruski..![]()
-
Samprotivsviju
#66119 Re: Ukrajina
Cim ignorise ociglednu agresiju jedne zemlje na drugu i predstavlja se kao "neutralan" ocito je da nije, jer ako nista saosjecao bi se sa zrtvom agresije jer kad je vec prozivio to isto (obzirom da se poziva na ovaj nas rat)..Dimu1927 wrote: ↑18/03/2022 13:23to pasa, provjereni recept, razvodni pricu, izjednaci agresora i zrtvuFunkyzeitGames wrote: ↑18/03/2022 13:19
Ja jednostavno nisam ni na jednoj strani u vojnom smislu, jer su i Rusi i Ukrajinci dolazili ovdje da nas ubijaju na strani agresora.ko ih bre zavadi
ovdje je rusija agresor na tlu druge drzave i o tome se ovdje prica, dzaba kmecis
-
Dimu1927
#66120 Re: Ukrajina
bio laboratorije, jasta, razvijali sismise sa 5g cipovima da odlete u rusiju i zaraze 140 miliona nekakvim posebnim genetskim virusom napravljenih samo za ruse 
-
jelleMania
#66121 Re: Ukrajina
Kako mozes navijat i za jedne i za druge nije mi jasnoFunkyzeitGames wrote: ↑18/03/2022 13:24Na nas u Bosni i Hercegovini. Jesi li primjetio da je katatonični Džaferović počeo da šamara Dodika po konferencijama? Koliko se to prije događalo? Jesi li primjetio da su Janše, Orbani i slični odjednom postali demokratske moralne vertikale i podržali sankcije svojim dosadašnjim jaranima? Što Rusi budu više skršili ego Zapadu u ovom sranju to će taj Zapad da im ukida više i više moći u Evropi, a to znači i oslobađanje ove države od toksične politike.
Za nas dobro da rusi slome zube al ipak bi volio da ne slome jer je zli zapad instalirao labaratorije i nato u ukrajini
- dale cooper
#66122 Re: Ukrajina
Nakotilo se ovih Putin-esque likova kojima je zapad i liberalna demokratija dekadentni smrtni neprijatelj, a Rusija bedem odbrane
tradicionalnih vrijednosti. Također pogledati i antivaksere, teoretičare zavjere, qanonovce, trumpovce i ostalu plejadu mahom
desničarskih spodoba i polusvijeta koji piše po bespućima interneta.
Ironija je što im upravo te zapadne demopkratske vrijednosti
omogućuju da pišu sranja koja pišu, kurko bi to mogli kod Putina.
tradicionalnih vrijednosti. Također pogledati i antivaksere, teoretičare zavjere, qanonovce, trumpovce i ostalu plejadu mahom
desničarskih spodoba i polusvijeta koji piše po bespućima interneta.
omogućuju da pišu sranja koja pišu, kurko bi to mogli kod Putina.
- drndalo
-
mo-town
#66124 Re: Ukrajina
Nakon WWII ovakav barbarizam se do sada mogo gledati samo u Gazi, Vukovaru, Sarajevu, Mostaru, Aleppu a evo sada i u Ukrajini. Putin ovime Ruse ispisuje iz drustva civiliziranih nacija.
- FunkyzeitGames
#66125 Re: Ukrajina
To paša, izvuci jednu rečenicu iz konteksta i spinuj je u etiketu koju silno želiš da mi nabiješ ignorišući ostatak komentara.Dimu1927 wrote: ↑18/03/2022 13:23to pasa, provjereni recept, razvodni pricu, izjednaci agresora i zrtvuFunkyzeitGames wrote: ↑18/03/2022 13:19
Ja jednostavno nisam ni na jednoj strani u vojnom smislu, jer su i Rusi i Ukrajinci dolazili ovdje da nas ubijaju na strani agresora.ko ih bre zavadi