Čovjek uči dok je živ i mijenja mišljenje sukladno novim spoznajama.
Nisam ja propagator rahat patnje nego vidim da se bez dogovora o izmjenama Ustava i IZ za većinu otvara novo poglavje u ovom međuzemlju - patnja bez rahatluka.
Čovjek uči dok je živ i mijenja mišljenje sukladno novim spoznajama.
auuuu, pa ja počinjem sumnjati da si ti ikad vidio Bosne a bogami i Hercegovine. Malo sira iz mijeha, kakve pogače...i pokoja brlja, kod nas u hercegovini još koja smokva i čaša vina......i nema patnje, samo rahat.....
Logično da nije vidio. Vjerovatno Bosnu zamišlja kao 'muslimansku džamahiriju gdje se djevojke tjeraju da budu pokrivene crnim burkama i narod hoda po zelenim trotoarima a muškarci bičuju ako konzumiraju alkohol'...
donnie_darko wrote: ↑18/03/2022 12:31Logično da nije vidio. Vjerovatno Bosnu zamišlja kao 'muslimansku džamahiriju gdje se djevojke tjeraju da budu pokrivene crnim burkama i narod hoda po zelenim trotoarima a muškarci bičuju ako konzumiraju alkohol'...
Nažalost to je glupost, što se jedna stranka predstavlja kao predstavnik čitavog naroda u BiH. Kako padaju ovce iz EU delegacija na ovakve teze nije mi jasno. (jedino ako su i oni za to)DonieBrasco wrote: ↑18/03/2022 12:39 Mora se udovoljiti Covicu ili nema drzave BiH, to su izgleda i stranci ozbiljno shvatili.
al neće biti jad i patnja manji zato što će se udovoljiti zahtjevima Čovića odnosno Zagreba.
Tako je. Sada je pitanje postoji li volja i snaga da se odupre tome jer vrijeme radi za BIH.noviforumas wrote: ↑18/03/2022 12:44 Ma nisu oni ovce, bolje su obavijesteni od svih nas ovdje zajedno, samo se jednostavno slazu s politikom HDZ-a.
Hahahahahahha pade maskaNovak20 wrote: ↑18/03/2022 12:44Tih pokrivenih u mom gradu je sve više i više. Ostalo će nekada doći samo po sebi samo ne za moga vakta na dunjaluku.donnie_darko wrote: ↑18/03/2022 12:31
Logično da nije vidio. Vjerovatno Bosnu zamišlja kao 'muslimansku džamahiriju gdje se djevojke tjeraju da budu pokrivene crnim burkama i narod hoda po zelenim trotoarima a muškarci bičuju ako konzumiraju alkohol'...
noviforumas wrote: ↑18/03/2022 12:49Hahahahahahha pade maskaPuno mu "pokrivenih." Kakav si ti papak i ksenofob. Ne mogu ni da zamislim kako bi se osjecao u jednom Londonu, Minhenu, ili Los Angelesu gdje ima ne samo "puno pokrivenih," nego i crnih, zutih, kosookih, onih sa turbanima...
Samo su cistokrvni kamenjarski Srbi uredu...ostalo nistanoviforumas wrote: ↑18/03/2022 12:49Hahahahahahha pade maskaPuno mu "pokrivenih." Kakav si ti papak i ksenofob. Ne mogu ni da zamislim kako bi se osjecao u jednom Londonu, Minhenu, ili Los Angelesu gdje ima ne samo "puno pokrivenih," nego i crnih, zutih, kosookih, onih sa turbanima...
Papak, navodis to kao nesto negativno sto ti smeta. Bacas li se ti pod sto kad cujes ezan, kao Mirjana Hrga? Da mi te vidjeti u nekoj europskoj ili svjetskoj metropoli, kako bi reagovao na crnca, Jevreja ili homoseksualca? Mislim da bi ti morali stravu saljevat.Novak20 wrote: ↑18/03/2022 12:53noviforumas wrote: ↑18/03/2022 12:49
Hahahahahahha pade maskaPuno mu "pokrivenih." Kakav si ti papak i ksenofob. Ne mogu ni da zamislim kako bi se osjecao u jednom Londonu, Minhenu, ili Los Angelesu gdje ima ne samo "puno pokrivenih," nego i crnih, zutih, kosookih, onih sa turbanima...
![]()
Navodim činjenicu.
A ti razrađuj dalje i izvlači teorije.
Tako je, nema bojkotovanja izbora i blokiranja izbornog procesa. Ako im se ne svidja zakon nek padnu na izborima, bagra, isto pregovaranje sa teroristimatutku wrote: ↑18/03/2022 12:58 tesko je vjerovati da u ovim okolnostima moze doci do izmjena IZ. bakir bi ovo sad mozda i prodao, medjutim nema dovoljno ruku sam, a ne vjerujem ni da bi svi u klubu takvu izdaju podrzali.
medjutim, treba se skoncentrisati na aktivnosti nakon sto pregovori propadnu, gdje ce sve bh. stranke, narocito gradjanskog odredjenja, imati zadatak u adekvatnom pozicioniranju hrvata na liste kako bi se hdz izgurao iz dn pfbih od oktobra, a cime bi svi skupa dobili priliku da pokazu da li (makar fbih) moze i zasluzuje bolje.
nema nazad![]()
noviforumas wrote: ↑18/03/2022 13:00Papak, navodis to kao nesto negativno sto ti smeta. Bacas li se ti pod sto kad cujes ezan, kao Mirjana Hrga? Da mi te vidjeti u nekoj europskoj ili svjetskoj metropoli, kako bi reagovao na crnca, Jevreja ili homoseksualca? Mislim da bi ti morali stravu saljevat.![]()
![]()
Ima puno lijepih stvari da se vidi. Nemoj da ti krajnji domet u zivotu bude sahovnica, Jole i Thompson![]()
noviforumas wrote: ↑18/03/2022 13:00Papak, navodis to kao nesto negativno sto ti smeta. Bacas li se ti pod sto kad cujes ezan, kao Mirjana Hrga? Da mi te vidjeti u nekoj europskoj ili svjetskoj metropoli, kako bi reagovao na crnca, Jevreja ili homoseksualca? Mislim da bi ti morali stravu saljevat.![]()
![]()
Ima puno lijepih stvari da se vidi. Nemoj da ti krajnji domet u zivotu bude sahovnica, Jole i Thompson![]()