FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
jazzer

#426 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by jazzer »

Konkretni wrote: 18/03/2022 10:33 Nenad je novinar koji promoviše rusko-srpski svet
Sta ima Risto Djogo? Jesi li to vaskrsno?
dr_Evil

#427 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dr_Evil »

jazzer wrote: 18/03/2022 11:13
Konkretni wrote: 18/03/2022 10:33 Nenad je novinar koji promoviše rusko-srpski svet
Sta ima Risto Djogo? Jesi li to vaskrsno?
Nije Senadova za Ramazana, ali!

Koliko je jamio bivsi drug Sidran pa je pokrenuo ovu podvalu, pitanje je sad!
Konkretni

#428 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Konkretni »

Još malo pa će profesionalac Nenad exkluzivno imati razgovor sa Ratkom da nam pojasni neke stvari koje nismo znali.
U Slovačkoj se hapse ljudi i zatvaraju "nezavisni" portali zbog širenja ruske propagande a kod nas tkz.profesionalni mediji godinama ugošćavaju četnike jer ih kao zanima šta oni imaju da kažu :-)
dr_Evil

#429 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dr_Evil »

Konkretni wrote: 18/03/2022 11:19 Još malo pa će profesionalac Nenad exkluzivno imati razgovor sa Ratkom da nam pojasni neke stvari koje nismo znali.
U Slovačkoj se hapse ljudi i zatvaraju "nezavisni" portali zbog širenja ruske propagande a kod nas tkz.profesionalni mediji godinama ugošćavaju četnike jer ih kao zanima šta oni imaju da kažu :-)
LIbo neka stvar Slovacke, njihovi lideri su ih odveli u EU i NATO, sada mogu palamudit sa daljine. Nas su El Bake i El Fadil odveli pravo koljacima poput Ratka pod noz. Tako da nas se tice sta imaju za reci
Konkretni

#430 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Konkretni »

dr_Evil wrote: 18/03/2022 11:24
Konkretni wrote: 18/03/2022 11:19 Još malo pa će profesionalac Nenad exkluzivno imati razgovor sa Ratkom da nam pojasni neke stvari koje nismo znali.
LIbo neka stvar Slovacke, njihovi lideri su ih odveli u EU i NATO, sada mogu palamudit sa daljine. Nas su El Bake i El Fadil odveli pravo koljacima poput Ratka pod noz. Tako da nas se tice sta imaju za reci
:-)
palermo

#431 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 18/03/2022 11:07
Stabilizator wrote: 18/03/2022 11:03 Senade nije okay sto u studiju dovodiš čovjeka koji otvoreno prijeti BiH invazijom.

Zasto takvom čovjeku davati prostor da širi rusku propagandu?
Pa nemoj gledati, i svi koga ne zanima neka ne gleda. Onda Senad vise ih ne bi ni pozivao, ne bi mu se isplatilo. To sto cemo svi gledati znaci da nas zanima sta neprijatelj ima za reci. A to je vrlo bitno!

Biti uljuljan u propagandu samo svoje strane, ono mirno spavajte rata nece biti, moze samo osoba koja ne misli svojom glavom ili clan te iste propagande.

Informacija je moc u danasnje vrijeme, uvijek je i bila.

Da smo imali svi mi gradjani 1992 tacne informacije sa svih strana, i da smo bili u stanju da ih obradimo kako treba, mozda se genocid i pogrom mogao izbjeci.
Naprotiv, bio bi i genocid i pogrom i pride ne bi bilo ni Bosne i Hercegovine ? Davati prostor osvjedočenom neprijatelju zemlje da širi propagandu je suludo. Kao da mu daš pušku u ruke i kažeš, haj ti prvo mene, pa ako preživim onda ću ja tebe. To je pravedno i pošteno.
dr_Evil

#432 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dr_Evil »

Konkretni wrote: 18/03/2022 11:29
dr_Evil wrote: 18/03/2022 11:24

Nekad se smijali Slovacima i Poljacima, a danas su za nas gospoda. Nazalost daleko smo mi od toga da dostignemo svijest Jevreja, a jedan smo od rijetkih naroda koji je prosao golgote kao oni.

Razlika jedina sto oni nisu imali drzavu, a napravili je, a mi imamo pa smo na putu Palestinaca, da je nemamo.
Stabilizator

#433 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Stabilizator »

dr_Evil wrote: 18/03/2022 11:07
Stabilizator wrote: 18/03/2022 11:03 Senade nije okay sto u studiju dovodiš čovjeka koji otvoreno prijeti BiH invazijom.

Pa nemoj gledati, i svi koga ne zanima neka ne gleda. Onda Senad vise ih ne bi ni pozivao, ne bi mu se isplatilo. To sto cemo svi gledati znaci da nas zanima sta neprijatelj ima za reci. A to je vrlo bitno!

Biti uljuljan u propagandu samo svoje strane, ono mirno spavajte rata nece biti, moze samo osoba koja ne misli svojom glavom ili clan te iste propagande.

Informacija je moc u danasnje vrijeme, uvijek je i bila.

Da smo imali svi mi gradjani 1992 tacne informacije sa svih strana, i da smo bili u stanju da ih obradimo kako treba, mozda se genocid i pogrom mogao izbjeci.
Naravno da necu gledati. Davati priliku za propagandu neprijateljima drzave niko ne radi samo Senad i FaceTV i Bosnjaci.
amidzazeher

#434 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by amidzazeher »

Jebote citava Evropa ih blokirala, nema ih na twiteru, fb ... propagandu dijele samo na svojoj televiziji ali samo kod nas treba da im se daje prostor u medijima! :-) :-)

A vi sto pisete da je dobro sto ga zove u najgledaniju emisiju iz BiH sta to majke vam ocekujete od ovog cetnika da ce reci? Eto bas me interesuje!
Je li to do sada niste skontali cetnicku propagandu i nacin razmisljanja?
Ima negdje na temi Ukrajina ”dovelo” holandskog ambasadora u studio i pita za bombardovanje porodilista, cetnik laze da je sve to fake, prica o razlicitoj odjeci trudnice...
nosi ih u PM agresorsku
dulekrele

#435 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dulekrele »

astala_vistala wrote: 18/03/2022 11:08

Zato što je profesionalac i sto je aktuelna tema odnos Rusije prema Bosni i Hercegovini, i povrh svega atraktivno je za gledanost, ipak nije drzavna televizija pa da zivi od budžeta.
Nije problem sto dovodi takve osobe u studio. Problem je Nenadova servilnost, blagost i uvlakacko ponasanje prema osoboma koje otvoreno pokazuju da su neprijatelji BiH. Takve osobe treba dovesti samo da se iz studija napraše da se sve dimi. Nadam se da ceme demantovati veceras ali cisto sumnjam.
Last edited by dulekrele on 18/03/2022 11:41, edited 1 time in total.
dr_Evil

#436 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dr_Evil »

palermo wrote: 18/03/2022 11:33
Naprotiv, bio bi i genocid i pogrom i pride ne bi bilo ni Bosne i Hercegovine ? Davati prostor osvjedočenom neprijatelju zemlje da širi propagandu je suludo. Kao da mu daš pušku u ruke i kažeš, haj ti prvo mene, pa ako preživim onda ću ja tebe. To je pravedno i pošteno.
Apsolutno ne, da bi se odbranio moras poznavati neprijatelja, na sta je spreman i cime raspolaze.

Jedno je raditi svoju propagandu podizanja morala, a druga je stvar davati ljudima lazni osjecaj sigurnosti, da neprijatelj spava, da je nemocan, nece biti rata, gotovi su, Dodiku sankcije - nece niko pricati sa njim, pa evo vidim svi koji dolaze pregovaraju opet sa njim, i Ameri i Europejci.

Svi mi koji smo zivjeli i prezivjeli rat sjecemo se tadasnje televizije, novina i ostale propagande.

NATO ce nas braniti i ostale ludorije, egzibicije, ne smiju Rusi na Bosnu i ostale da ne kazem sta, okaciti macku o rep.

Sve saslusati i onda sta cemo i kako cemo!
dulekrele

#437 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dulekrele »

namiami wrote: 18/03/2022 11:41
pa evo prilike da dvoj ljubljeni željkec proglasi perosnom non grata ovog hambasadora. Nek ga pucne po prstima..oh wait, ne moze :lol: :lol:
Ti kao neki komicar aa?
dulekrele

#438 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dulekrele »

namiami wrote: 18/03/2022 11:43
dulekrele wrote: 18/03/2022 11:42 Ti kao neki komicar aa?
Sta fali komicarima? Hoš jednom da ti budem precjednik? Barem nisam pijanica puc puc :D
Komicar =budala.
Konkretni

#439 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Konkretni »

dr_Evil wrote: 18/03/2022 11:35
Konkretni wrote: 18/03/2022 11:29
Nekad se smijali Slovacima i Poljacima, a danas su za nas gospoda. Nazalost daleko smo mi od toga da dostignemo svijest Jevreja, a jedan smo od rijetkih naroda koji je prosao golgote kao oni.

Razlika jedina sto oni nisu imali drzavu, a napravili je, a mi imamo pa smo na putu Palestinaca, da je nemamo.
Ja vidim da ti samo kukaš i mazohistički pratiš gostovanja četnika, ustaša i njihovih "nezavisnih analitičara" na sarajevskim medijima jer te zanima njihovo mišljenje koje je inače misterija.
Stabilizator

#440 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Stabilizator »

Nađite mi ijedan pri.jer gdje je ruski ambasador dobio medijski prostor u Evropi?

Ali bosnjo je našao da ugoscava agresora koji je nekoliko dana prije državi BiH prijetio invazijom.

Čudimo se sto su nam se neke stvari desile i dešavaju. Mi sami sebe ne cijenimo.
ljevoruki

#441 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by ljevoruki »

amidzazeher wrote: 18/03/2022 11:37 Jebote citava Evropa ih blokirala, nema ih na twiteru, fb ... propagandu dijele samo na svojoj televiziji ali samo kod nas treba da im se daje prostor u medijima! :-) :-)

A vi sto pisete da je dobro sto ga zove u najgledaniju emisiju iz BiH sta to majke vam ocekujete od ovog cetnika da ce reci? Eto bas me interesuje!
Je li to do sada niste skontali cetnicku propagandu i nacin razmisljanja?
Ima negdje na temi Ukrajina ”dovelo” holandskog ambasadora u studio i pita za bombardovanje porodilista, cetnik laze da je sve to fake, prica o razlicitoj odjeci trudnice...
nosi ih u PM agresorsku
:thumbup:
Ne treba mu dati medijski prostor, treba ga protjerati iz zemlje.
Konkretni

#442 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Konkretni »

namiami wrote: 18/03/2022 11:41
pa evo prilike da dvoj ljubljeni željkec proglasi perosnom non grata ovog hambasadora. Nek ga pucne po prstima..oh wait, ne moze :lol: :lol:
Idi kod Nenada i Kalabuhova da te štipnu za guzu i ujedno objasne da je ruski utjecaj u Bosni i Hercegovini izmišljotina
palermo

#443 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 18/03/2022 11:40
palermo wrote: 18/03/2022 11:33
Apsolutno ne, da bi se odbranio moras poznavati neprijatelja, na sta je spreman i cime raspolaze.

Jedno je raditi svoju propagandu podizanja morala, a druga je stvar davati ljudima lazni osjecaj sigurnosti, da neprijatelj spava, da je nemocan, nece biti rata, gotovi su, Dodiku sankcije - nece niko pricati sa njim, pa evo vidim svi koji dolaze pregovaraju opet sa njim, i Ameri i Europejci.

Svi mi koji smo zivjeli i prezivjeli rat sjecemo se tadasnje televizije, novina i ostale propagande.

NATO ce nas braniti i ostale ludorije, egzibicije, ne smiju Rusi na Bosnu i ostale da ne kazem sta, okaciti macku o rep.

Sve saslusati i onda sta cemo i kako cemo!
sve ok. U teoriji.

U praksi, upravo daješ mogućnost neprijatelju da te uspava. Pa šta misliš da će reći.....
astala_vistala

#444 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by astala_vistala »

dulekrele wrote: 18/03/2022 11:39

Zato što je profesionalac i sto je aktuelna tema odnos Rusije prema Bosni i Hercegovini, i povrh svega atraktivno je za gledanost, ipak nije drzavna televizija pa da zivi od budžeta.
Nije problem sto dovodi takve osobe u studio. Problem je Nenadova servilnost, blagost i uvlakacko ponasanje prema osoboma koje otvoreno pokazuju da su neprijatelji BiH. Takve osobe treba dovesti samo da se iz studija napraše da se sve dimi. Nadam se da ceme demantovati veceras ali cisto sumnjam.
[/quotS

Sramota je da čovjeku stavljas metu na čelo sa tim "Nenad" ako iko voli Bosnu i Hercegovinu to je Senad Hadžifejzović.
nekome

#445 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

+1 mislim da ono sto zaista smeta ljudima je podilazeci ton
astala_vistala

#446 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by astala_vistala »

astala_vistala wrote: 18/03/2022 11:49
[/quotS
Sramota je da čovjeku stavljas metu na čelo sa tim "Nenad" ako iko voli Bosnu i Hercegovinu to je Senad Hadžifejzović.
Konkretni

#447 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Konkretni »

Interesantno je da čim se krene pričati o anomalijama u novinarstvu koje promoviše četnike,ustaše i Ruse neki odmah krenu guslati o Bakiru,Fadilu itd
dulekrele

#448 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dulekrele »

[/quotS

Taj tvoj Senad voli samo pare.
astala_vistala

#449 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by astala_vistala »

dulekrele wrote: 18/03/2022 11:50
Taj tvoj Senad voli samo pare.
Senad je i moj i tvoj, i svi volimo pare i sve je interes na kraju balade, al opet kazem sramota ti je to raditi.
palermo

#450 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by palermo »

Al dobro, šta vi mislite kako je Senad uopšte uspio dovesti ambasadora u svoju emisiju.

Ono, zovn'o ga i pit'o , jel ba bi'l ti kod mene bio gost. Ili je možda obećao unaprijed šta će ga pitati, morao mu dostaviti pitanja, teme odrediti......zašto je ambasador pristao biti gost kod Senčija ?
Locked