Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
REDDEVILS wrote: ↑17/03/2022 18:54
Jučer naručio maloprije Amazon dostavio, i u roku od 2 minuta registriran paket u skladištu
Nadam se da će poletiti za Sarajevo 21.3.2022.
Neće sigurno tada poletjeti.
Napisali su da kreće 22.3.2022.
I da, ponovo su mi registrovali paket vrlo brzo, ovaj put unutar pola sata...
REDDEVILS wrote: ↑17/03/2022 18:54
Jučer naručio maloprije Amazon dostavio, i u roku od 2 minuta registriran paket u skladištu
Nadam se da će poletiti za Sarajevo 21.3.2022.
Je li imao ko iskustva sa narudžbom koja je tačno tu na 300 KM. Zbog skoka dolara u zadnjih mjesec dana narudžba mi skoro došla do 300 KM pa me zanima hoće li biti kakvih problema ako pređe koju marku. Hoće li naplatiti carinu ako bude 305 npr.
Dzakozuki wrote: ↑17/03/2022 21:44
Je li imao ko iskustva sa narudžbom koja je tačno tu na 300 KM. Zbog skoka dolara u zadnjih mjesec dana narudžba mi skoro došla do 300 KM pa me zanima hoće li biti kakvih problema ako pređe koju marku. Hoće li naplatiti carinu ako bude 305 npr.
Meni nisu nikad. A desilo se 2-3 puta da sam sa troškovima poštarine prebacio koju marku...
Jedno off topic pitanje za leviske
Kad uzimas u USA odgovara li njihov L broj nasem L broju? Ili npr. nas 54 njihovom 54?
Odeš u Levi's kod nas, oprobaš hlače, skontaš koji broj ti odgovara i taj naručiš. To 54 je konfekcijski, kod Levi's-a su druge mjere... Kod Levi's-a bi to bila širina (W) 36 ili 38, a dužina (L) možda 34...
Jedno off topic pitanje za leviske
Kad uzimas u USA odgovara li njihov L broj nasem L broju? Ili npr. nas 54 njihovom 54?
Odeš u Levi's kod nas, oprobaš hlače, skontaš koji broj ti odgovara i taj naručiš. To 54 je konfekcijski, kod Levi's-a su druge mjere... Kod Levi's-a bi to bila širina (W) 36 ili 38, a dužina (L) možda 34...
To mi se bas nesto ne radi ali izgleda da cu morati
Hvala na info.
Ovo su ljudi izgleda ostali do gluhog doba noći u pesotu kako bi obradili sve pakete i kako bi ispoštovali najavu da će vršiti podjelu danas od 10 do 12. Svaka im čast!
Hajde na kraju dodje. NIje bas za pohvalu nego za pokrivanje je guzice jer im je dostava 45 dana. Pohvala ce biti kad ispostuju sto su napisali. Svake sedmice let.