ne, nego govorim ispred većine. jel problem?
i za to me zaboliJa nisam siguran koga bi ti birao kada bi ti izbor bio Izetbegović ili Komšić.
ne, nego govorim ispred većine. jel problem?
i za to me zaboliJa nisam siguran koga bi ti birao kada bi ti izbor bio Izetbegović ili Komšić.
Chmoljo wrote: ↑17/03/2022 11:18nije drvlje i kamenje, samo argumente.pijo_zoljo wrote: ↑17/03/2022 11:16
Pa ne vidim da pojedini ovde i drvlje i kamenje na dotičnog bacate, pa onda zaključim da ukoliko tako pišete imate jasno izkristalizovano koji je to bezgrešni političar i državnik, kojeg svi priželjkujemo u ovim ostalim hameljima....
Pa reko da priupitam i ja za njega pošto ga ja ne vidim.
e dobar argument, nema šta.wrote: Pitaj policajca Ferida iz Doboja kod Kaknja sto mu je u pratnji.
Aha….jasta radi, zato tumaci medjunarodne konvencije mimo sav svijet i bruka se po medjunarodnim krugovima u Sarajevu.hrasno38 wrote: ↑17/03/2022 10:15Njegov kabinet ima najjaceg politicira za medjunarodne propise dr Slavena Kovacevica a to sto mu je kabinet saren a ne jednonacionalan ja razumijem da smeta raznoraznim probisvjetima!Styling wrote: ↑17/03/2022 07:13
Komsic je bio i ostao mahalac na nivou lokalnog politicara koji nikada nije dostigao nivo visoke politike i diplomatije. To se vidi i po odbiru kabineta i savjetnika koji ne znaju tumaciti osnovne medjunarodne propise, a da ne govorim o necemu bitnijem. Inace u medjunarodnoj zajednici u Sarajevu vlada stav da ima veoma “interesantan” kabinet, sto na diplomatskom rijecniku znaci da je nidje veze i da se s njima ne moze normalno komunicirati, pocevsi od Amira Ibrovica pa na dalje.
pa i da je pjandura, a da radi dobro, koga briga. to može nekim vehbosima biti kontrargument. bio je i Nijaz Duraković notorna, pa je opet bio kapacitet.pijo_zoljo wrote: ↑17/03/2022 11:25e dobar argument, nema šta.wrote: Pitaj policajca Ferida iz Doboja kod Kaknja sto mu je u pratnji.
Mahala daje inače najbolje i dokazive argumente.....
da se razumijemo, koaliranje sa SDA/HDZ/SNSD jeste argument kontra dotičnog....
Mislis da Dragan Covic uzima izbore u tom slucaju?
Jel ti to Zlaja suflira da pises ove nebuloze??? Za Zeljka kao i za recimo nekada Jozu Krizanovica su glasali gradjani samo sto vi iz SDP-a imate identicnu pricu kao i HDZ. HDZ je zaboravio kako im je i cijim glasovima izabran Ivo Miro Jovic tako i vi iz SDP-a ste zaboravili cijim je glasovima izbran Jozo. Postali ste bas smijesna skupina pretakaca iz supljeg u prazno na celu sa najgorim predsjednikom u istoriji SDP-a Niksicem. Nikada SDP nije imao vecu kukavicu na svom celu ali savrseno se uklapa zato u tvoje pisanje!
U slučaju normalnog izbornog zakona za biranje Predsjednika Bosne i Hercegovine, niti Komšić, niti Ćović ne bi prošli u drugi krug.
Predsjednik predsjedništva je u koaliciji s najgorom ološi kriminalcima i sam sebe stavlja u koš s njima.hrasno38 wrote: ↑17/03/2022 00:15Ni u jednoj demokratskoj drzavi tebi ne bi dali pristup internetu ali pojam demokratije se promjenio sta da se radiBetter Man wrote: ↑17/03/2022 00:07
Tanak si ti. Ni u jednoj demokratskoj drža i Komšoć ne bi mogao biti čistač toaleta, a kamoli predsjrdnik države. Lik u koaliciji s kriminalnom mafijom koja je opljačkala državu i njene građane.a da ne kazem da bi tvojaa IP adresa bila vec zapisana a potrola isla prema tvojoj kuci jer vrijedjas neosnovano predsjednika Predsjednistva BiH i proglaasava ga kriminalcem sto bi morao dokazivati na sudu. Dakle demokratija je rastezljiv pojam...vrlo raastezljiv!
Da se na glavu nasadis mozes biti ili picka pa se vucat po opozicijama i cekat da neko drugi zavrsi posao ili otici na "prvu liniju" sa najvecim olosom i kemfat se za drzavu posteno i casno ne prezuimajuci na sebe njihove lose osobine. Ako zelis da nesto u voj drzavi mijenjas ne postoji niti jedna varijanta da taj olos mozes izbjeci osim da ih gradjani ne biraju a to se jos dugo nece desiti.Better Man wrote: ↑17/03/2022 15:08Predsjednik predsjedništva je u koaliciji s najgorom ološi kriminalcima i sam sebe stavlja u koš s njima.hrasno38 wrote: ↑17/03/2022 00:15
Ni u jednoj demokratskoj drzavi tebi ne bi dali pristup internetu ali pojam demokratije se promjenio sta da se radia da ne kazem da bi tvojaa IP adresa bila vec zapisana a potrola isla prema tvojoj kuci jer vrijedjas neosnovano predsjednika Predsjednistva BiH i proglaasava ga kriminalcem sto bi morao dokazivati na sudu. Dakle demokratija je rastezljiv pojam...vrlo raastezljiv!