iskreno, nisi niko.hadzinicasa wrote: ↑14/03/2022 23:32Pa ja ti sad kazem da nije bilo do podobnosti. Ali tebi je vjerovatno takvu „istinu“ lakse sazvakati. Pa ko sam ja da ti rusim sne.ljubicasti limun wrote: ↑14/03/2022 23:28
Mozda je Jugoslavija imala vise standarde nego jedna Njemacka 70tih i 80tih. Mozda je svedski standard zaista bio nizi nego jugoslavenski. Aaaa mozda je i do podobnosti. Ko ce ga znati, jel.
posto ti meni bezrazlozno tvrdis da moj otac zbog navodne nesposobnosti nije dobio specijalizaciju, iako je onda 40 god. radio u Njemackoj, kao uspjesan djeciji kirurg, sa dvije specijalizacije dok je u Jugoslaviji mogao dobiti samo onu patologije, onda ja isto tako mogu tvrditi da je tvoj otac bio podoban, ali ti je tesko to sazvakati jer ste svi povjerovali u to.
da li je to argumentirano ili ne, to ocito nije bitno kad se vec gadjamo optuzbama. ostaje tvoja rijec protiv moje kad tvrdim da ti je otac bio podoban. ja mogu o kompetenciji svog oca podastrijeti dokaze. mozes li ti o navodnoj nepodobnosti svoga?