Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
toliko o ruskoj mogucnosti da bez problema popuni brojeve i spasi ruski svet!
zbog par hiljada novih suncokretilja valja i armeniju skroz pustit niz vodu. ofdlican geostrateg! samo ovak oda nastavi jos mejsec dana
Nadzornik wrote: ↑14/03/2022 12:25
Izgleda da je ukrajinska vojska dobro poklopila Donjeck prije dva sata...
Spoiler
Show
Nije mi nikako jasno zašto ovo rade.
Dok su im gradovi haman ravnaju sa zemljom, DNR vojnici se trebaju opustiti nakon 7 dana na frontu, na proljetnom suncanom danu uz kapucino...yeah sure. WAR IS HELL!
za sve neutalne, nije dzaba granatiranje itekako ima cijenu..
izgradice se ukrajina ruskim parama, vratice on ito s kamatom, a onda ako ostane i dalje za sendvica i dnevnice kako kome
zigzag wrote: ↑14/03/2022 13:17
Jesu li službeno reagovali sredinom februara i negirali moguću invaziju na Ukrajinu ?
ma ruski apologeta, na hinjaka ih ovde lafo neutralan podrzava.. davno procitan samo ne znam sto mu se dopusta,valjda smo mi uz evropu a kontra ruskog agresroskog nacizma.
Dok su im gradovi haman ravnaju sa zemljom, DNR vojnici se trebaju opustiti nakon 7 dana na frontu, na proljetnom suncanom danu uz kapucino...yeah sure. WAR IS HELL!
Ja ne mogu, a da ne osudim ubijanje civila. Pogotovo jer to sutra treba ponovo da bude Ukrajina.
meridiyan wrote: ↑14/03/2022 13:16
BREAKING: Rusija službeno negira da je tražila od Kine "vojnu pomoć" suprotno izvještajima anonimnog američkog zvaničnika.
Ako je ista jasno do sada je to da ako ovi iz Kremlja nesto sluzbeno negiraju onda je to 100% istina
Maliodmene wrote: ↑14/03/2022 13:14
Rusi poceli oznacavat avione i helikoptere slovom Z
Citam da im slovo Z znaci broj 3, i sad kruze razne teorije sto taj znak crtaju, meni najednostavnije objasnjenje Trojstvo, naravno ako je stvarno Z u njih i 3.