Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nije ubijen nozem, nego je u pitanju migrant koji je uhvacen u pljackanju kuce, pa eto izgleda dobio sta je zasluzio
Znači zbog pljačke kuće ili stana trebaš počinioca likvidirati?
kad taj isti jos povuce i noz na tebe, apsolutno da
jok eto trebam citati crne hronike o njemu 20 godina kako je od ranije poznat policiji, kako je uhapsen, kako je pusten, kako mu se sudi, kako mu je ponistena presuda, kako ga hrane u zatvoru itd.
Onaj hajvan sa pistaljkom i reflektorom na biciklu?
Vjerujem u to da je zena hodala sa djetetom po stazi. To da joj je "rekao" da se skloni mozda on vjeruje, pa mu nije jasno sto su ga uzeli likovi mlatiti.
Lik nije dobar u glavi, stvarno mislite da je OK izudarati mentalno poremećenu osobu?
Da, i mene izuzetno nervira lik, ali jedan pogled je dovoljan da vidiš da nije normalan.
Naslovnica wrote: ↑13/03/2022 18:16
Ako je tako, svaka im čast!
Lik nije dobar u glavi, stvarno mislite da je OK izudarati mentalno poremećenu osobu?
Da, i mene izuzetno nervira lik, ali jedan pogled je dovoljan da vidiš da nije normalan.
Za nenormalne postoje ustanove. On svojim ponašanjem i vožnjom direktno ugoržava pješake na pješačkom stazama ovo govorim za Titovu i Ferhadiju gdje sam ga više puta vidio da suludo slaloma i pišti u ono govno.
Za ovomu Vilisonovom je on vjerovatno bio u pravu jer je bio na biciklističkoj stazi ali došlo na naplatu sve što je do tada uradio.
smijesni_ste wrote: ↑13/03/2022 18:25
Neko je već ranije pisao da momak ima ozbiljnih psihičkih problema tako da ovo nije rješenje...
Da, porazno je da ljudi ovdje aplaudiraju to što je neko mlatio mentalno poremećenu osobu.
Što nije smješten gdje treba i ko pušta takve da maltretiraju narod? Treba to svaki dan išibat,međeda naučiš šipkom da pleše zbog batina a ne što voli muziku