Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A što Feraget nema muda da jasno pokaže da je Muriz marioneta u njegovim rukama, nego ga ofirno ispod glasa, iz trbuha, instruiše šta da dobaci Mutapu?
Ovaj video je zlata vrijedan. Ko je sumnjao, sada se uvjerio.
Muriz se zajebao što je odbio ponudu "objektivnih" novinara da izbrišu njegove vulgarnosti. I u kadar upade i Feragetovo trbuhozborenje.
A marionete, klimoglavci i razni drugi tzv. korisni idioti su oduvijek "bili" poznati baš po sopstvenom stavu i imanju muda
Ne zbog toga što se ne slaže sa drugima, nego zato što nema niti jedan argument, dokaz, ništa, nego samo gluposti, besmislice i smajlije.
Ne znam, nije mi uredu da se ljudi vrijeđaju. Evidentno je da na forumu postoji podjela. Jedni podržavaju dendena koji zaista osmisli svaki svoj tekst, detaljno i precizno iznosi svoje teorije, zaključke, drugi iskazuju samo svoje divljenje prema njemu ili ponavljaju njegove zaključke, fraze, rečenice.
Na drugoj strani su oni koji podržavaju Muriza. I oni iznose svoje stavove. Mislim da ljude ne treba ponižavati na kojoj god strani se nalazili.
Ovi mutapovci samo vrijeđaju i drze se jedne strane bez obzira sta da napises i da li je tacno,sa takvim ljudima nema komunikacije jer nema svrhe.Niko od njih nije neutralan da bi mogao makar pokusati naci neki zajednicki jezik.
denden wrote: ↑13/03/2022 14:19
Jedno je birati boje ili vrstu omiljenog cvijeta po ličnim preferencijama i tako se svrstavati, a drugo je svrstavati se na stranu istine ili laži na osnovu dokazanih (takvih je mnoštvo na temi) činjenica.
Može se razumjeti i bivanje na strani laži (iz nekog interesa), ali, takvim pristajanjem na guranje glave u pijesak gubi se pravo na moralisanje sa lažne visine.
A svi bi murizovci da podržavaju laž i ublehu i prave se mutavi, ali da istovremeno zadrže moralnu visinu pravednika. Ne ide to. Ako si pravednik, ne zatvaraš oči pred istinom niti se boriš protiv nje.
Preći će preko laži u borbi za fiktivni viši cilj.
To bi još i imalo smisla, da se ne radi o lažnom višem cilju.
Ne bore se za pravnu državu i nezavisno sudstvo, već su samo jedna od strana koje se bore da poklope to sudstvo.
preselio na ahiret wrote: ↑13/03/2022 14:33
Ovi mutapovci samo vrijeđaju i drze se jedne strane bez obzira sta da napises i da li je tacno,sa takvim ljudima nema komunikacije jer nema svrhe.Niko od njih nije neutralan da bi mogao makar pokusati naci neki zajednicki jezik.
Istina je u ovom slučaju na strani Mutapa i drugih nedužno linčovanih, a objektivan i neutralan je onaj koji je na strani istine.
Murizovci nemaju ni teoriju šta se dogodilo (iznose parcijalne teorije koje jedna drugu negiraju ), ali čvrsto vjeruju u to što ne znaju ni kako glasi i onda im krivo što ih se ismijava
Pa sami sebe ismijavaju svojim lažima i glupostima koje same sebe negiraju
Ne znam, nije mi uredu da se ljudi vrijeđaju. Evidentno je da na forumu postoji podjela. Jedni podržavaju dendena koji zaista osmisli svaki svoj tekst, detaljno i precizno iznosi svoje teorije, zaključke, drugi iskazuju samo svoje divljenje prema njemu ili ponavljaju njegove zaključke, fraze, rečenice.
Na drugoj strani su oni koji podržavaju Muriza. I oni iznose svoje stavove. Mislim da ljude ne treba ponižavati na kojoj god strani se nalazili.
Odi na grupu pa pogledaj šta je "vrijeđanje"
Onda se okupaj, jer će ti trebati poslije čitanja, pa se opet vrati ovamo.
Muriza mi samo može biti žao, jer je očigledno pod uticajem drugih.
Želim mu samo da se osvijesti, kako radi njega, tako i radi drugih upetljanih.
Ako se ikad desi da Muriz izađe iz govana u koja se sam smjestio i progleda, istog trena savjetnici i mentori upadaju u ta govna. Zato njihova grčevita ustrajnost u borbi protiv istine i na beskonačnom produžavanju trajanja ublehe.
Odi na grupu pa pogledaj šta je "vrijeđanje"
Onda se okupaj, jer će ti trebati poslije čitanja, pa se opet vrati ovamo.
Istina je u ovom slučaju na strani Mutapa i drugih nedužno linčovanih, a objektivan i neutralan je onaj koji je na strani istine.
Murizovci nemaju ni teoriju šta se dogodilo (iznose parcijalne teorije koje jedna drugu negiraju ), ali čvrsto vjeruju u to što ne znaju ni kako glasi i onda im krivo što ih se ismijava
Pa sami sebe ismijavaju svojim lažima i glupostima koje same sebe negiraju
denden wrote: ↑13/03/2022 14:21
A što Feraget nema muda da jasno pokaže da je Muriz marioneta u njegovim rukama, nego ga ofirno ispod glasa, iz trbuha, instruiše šta da dobaci Mutapu?
Pa jel treba to da uradi Feraget? Ko to trazi? Po kojem zahtjevu? Kome to moze koristiti i kome ne???
Vas izgleda samo Muriz i Feragaet. I niko vise onda ste vi na konju
denden wrote: ↑13/03/2022 14:21
Pa jel treba to da uradi Feraget? Ko to trazi? Po kojem zahtjevu? Kome to moze koristiti i kome ne???
Vas izgleda samo Muriz i Feragaet. I niko vise onda ste vi na konju
GAU8 wrote: ↑13/03/2022 14:19
O civiliziranom društvu za takve prijetnje pada makar novčana opomena.
Pošto je BiH rodovska zajednica, može sve...
Krvna osveta, nema veze je li kriv, ja "znam" da je kriv...
Idemo se pozivati na pravnu državu, i onda se pok...ti na istu...
Pa imamo li pravnu drzavu? Od kada? Jel bila i 2016 pravna drzava? Ako je nije bilo ni tada zasto bi bila sada?
Vec ima nekih novcanih opomena al ja ne znam sta i koja tebe zanima
Eto vidis kako iz tebe izbija mrznja i primitivizam,ja ti kazem iskreno a ti kao shukas.Jako primitivno upravo ono sto sam par postova iznad rekao za vas.
GAU8 wrote: ↑13/03/2022 14:19
O civiliziranom društvu za takve prijetnje pada makar novčana opomena.
Pošto je BiH rodovska zajednica, može sve...
Krvna osveta, nema veze je li kriv, ja "znam" da je kriv...
Idemo se pozivati na pravnu državu, i onda se pok...ti na istu...
Pa imamo li pravnu drzavu? Od kada? Jel bila i 2016 pravna drzava? Ako je nije bilo ni tada zasto bi bila sada?
Bit će sljedeće dojava o bombi na sudu. Provalila vas raja.
Eto vidis kako iz tebe izbija mrznja i primitivizam,ja ti kazem iskreno a ti kao shukas.Jako primitivno upravo ono sto sam par postova iznad rekao za vas.
I razvodniše temu (I agree= žabac kermit = doktor nauka = preselio na ahiret) i bitangeiprinceze (=uvijekIInikadI) i skrenuše priču sa misterije nestalog snimka "odgurivanja" koji se odigrao pred ko zna koliko kamera tempiranih za snimanje
bitangeIprinceze wrote: ↑13/03/2022 14:46
Bit će sljedeće dojava o bombi na sudu. Provalila vas raja.
Neka bude sve sto treba biti. Inshallah. Samo nek se zdravo, sve ostalo ide kao sporedna stvar
denden wrote: ↑13/03/2022 14:54
I razvodniše temu (I agree= žabac kermit = doktor nauka = preselio na ahiret) i bitangeiprinceze (=uvijekIInikadI) i skrenuše priču sa misterije nestalog snimka "odgurivanja" koji se odigrao pred ko zna koliko kamera tempiranih za snimanje
Jes jes a đe tu denden,đolix koji svaki dan vaze o saobracajnoj koja se nije ni desila?