Poleti , eno rusi prijete da ce je napast
+ frajer usliko 15 konzervi i kae nece vise nikad bit nespreman. Ja to stucem u kamionu za 4 dana
+ maslinovo ulje je gej
Moderator: anex
Vjerovatno je povecana potraznja uticala na ovu cijenu nafte u Albaniji.Litar dizela na pumpama u Albaniji prije ruske invazije 24. februara je koštao 180 leka (1,5 euro), dok danas košta i do 290 leka (2,37 euro).
Veoma vazan kontekst. Pogledati Albaniju.Ovo je četvrti dan masovnih protesta koji su zahvatili nekoliko gradova u Albaniji gdje je prosječna mjesečna plata oko 490 eura.
Već sada niska kupovna moć Albanaca je pogođena povećanjem cijena zbog destabilizacije tržišta ratom u Ukrajini i sankcijama protiv ruske agresije.
Tek od neki dan sam počeo to skupljat. Imam ogrjeva 4 metra drva i 8 tona uglja, brašna, odjeće i obuće ( živjeli thriftovi), higijenskih potrepština itd...

Plasticna tipla za saraf bila 0,20 km jutros u Zeka komercu 1,20 km, znaci sad se pare prave ko ima sta ponuditi i prodati, o gradjevnskom materijalu da ne pricamo, ko je znao prije 10 godina kupiti mreže za armaturu (5x5 ) cijena bila 20 km danas 83 km..
I onako los zivotni standard ode totalno u helac.. Nece ovo na dobro.. Nije lose napomenuti da u nasoj drzavi jos uvijek postoji "bijeli hljeb" za politicare, kao i otpremnine od 30000KM..Ironmen wrote: ↑13/03/2022 13:58Plasticna tipla za saraf bila 0,20 km jutros u Zeka komercu 1,20 km, znaci sad se pare prave ko ima sta ponuditi i prodati, o gradjevnskom materijalu da ne pricamo, ko je znao prije 10 godina kupiti mreže za armaturu (5x5 ) cijena bila 20 km danas 83 km..
1000 mreza danas prodas za vise od 60 km 1000*60= 60,000 ciste zarade a za sladistenje 1000 komada ne treba puno prostora....![]()