Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
costacurta

#22476 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by costacurta »

S obzirom na to da se sve dogodilo sinoć oko 23 sata te da su na terenu sve službe, od policije do vojske, postavlja se pitanje kad će se o svemu oglasiti MORH i vlada, ali i Milanović. Kako je moguće da je letjelica doletjela i srušila se a da nitko to nije znao?
Saće rošavi samo da kenja.
Srećom naručeni su Rafali a i BiH je ta kojoj treba novi izborni zakon i tu su problemi to što se dronovi zabijaju u glavni grad nije bitno toliko i može da sačeka da se doručkuje.
istra_hr

#22477 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

costacurta wrote: 11/03/2022 09:05
S obzirom na to da se sve dogodilo sinoć oko 23 sata ... Kako je moguće da je letjelica doletjela i srušila se a da nitko to nije znao?
8-)
Ovih dana sam u ZG, nisam dolje na moru ...
živim u centru, dakle par km od Jaruna - i čuo sam čudan zvuk oko 23 sata; nešto kao kad "rastegneš" Kawasakia na praznoj cesti, supruga mislila avion...? okrenuo se na drugu stranu kreveta ...
tek ujutro na vijestima shvatio ...

I mene zanima kak je to doletilo ... jedva čekam Z.Milanovićevo objašnjenje
U svakom slučaju, i naši Romi će da zarade ... "aluminij ima dobra cena, znaš kume"
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#22478 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Piaty wrote: 09/03/2022 15:03
:blento:

Sta ovo procitah?

Ma koji Antikrist i Krist? Pa kako moze Krist biti bivsi KGB-ovac, jebemu.

Hazari su krivi jer su ih drevni Rusi sjebali pa se sad svete?
Ocigledno misli na Zidove koji su se eto kao Rusima osvetili Oktobarskom revolucijom. Hajd eto ali kako je onda nacista Bandera isto htio sjebat Ruse? Valjda je ekipa iz Oktobarske revolucije suprotnost sa Banderom.

Ma budala sam sto sam ovo i procitao. Od svih teoreticara alternativne povijesti, ovaj tip je daleko najlosiji i mnogo ali mnogo neinteligentan. Gmazovi Davida Icke-a su za ovo jaaaako ozbiljno stivo, a ako ovo ima 0,5% publike kojima je ovo ozbiljno - onda nas jebi kolektivno.
riječ je o metafizičkoj borbi vjerojatno
nisam ovo čitao ali sam vidio da je moskovski patrijarh spominjao metafizičku borbu između dobra i zla

:mrgreen:
costacurta

#22479 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by costacurta »

istra_hr wrote: 11/03/2022 09:18
costacurta wrote: 11/03/2022 09:05
8-)
Ovih dana sam u ZG, nisam dolje na moru ...
živim u centru, dakle par km od Jaruna - i čuo sam čudan zvuk oko 23 sata; nešto kao kad "rastegneš" Kawasakia na praznoj cesti, supruga mislila avion...? okrenuo se na drugu stranu kreveta ...
tek ujutro na vijestima shvatio ...

I mene zanima kak je to doletilo ... jedva čekam Z.Milanovićevo objašnjenje
U svakom slučaju, i naši Romi će da zarade ... "aluminij ima dobra cena, znaš kume"
Nemoj me shvati pogrešno, Bgmi mi je drago u Hrvatsku doći, pogotovo Istru ali živim u zemlji koju vaši politički prvaci mrze (iz nekog razloga) i sputavaju njen napredak u svakom smislu. Ovakva dešavanja nisu mi razlog da se naslađujem već samo pokušavam da budem ironično sarkastičan kad se sjetim Kolinde i SOAe i njihovih bljuvotina o bosanskoj bijeloj Al Kaidi i 10 000 ratnika a iznad glave lete i padaju na glavni grad neki objekti bez da iko zna o čemu se radi. Missiimm....
istra_hr

#22480 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

:-D sve OK. sve u redu ... puno tog što si napisao je istina ... ZM je gori od sisate Riječanke
Truba

#22481 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

costacurta wrote: 11/03/2022 09:25 vaši politički prvaci mrze (iz nekog razloga) i sputavaju njen napredak u svakom smislu
mrze sputavanje političkih prava jednog konstitutivnog naroda s kojima dijele iste putovnice vjeru naciju povijest i rodbinske veze

znam da ćete vi ovo trolovati i relativizirati pričom imaš poso plaću u sarajevu ko te ugrožava :lol:

nisu politička prava jednog naroda poso i plaća franje topića ive komšića i black swana te tog nekog fantomskog hrvata kojeg svi znaju i imaju u raji i obitelji a on kofol tvrdi da nisu politička prava ugrožena
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#22482 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

jel izasao zoki iz trezora, zrak je cist...
costacurta

#22483 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by costacurta »

Black swan wrote: 11/03/2022 10:50
costacurta wrote: 11/03/2022 09:25 vaši politički prvaci mrze (iz nekog razloga) i sputavaju njen napredak u svakom smislu
mrze sputavanje političkih prava jednog konstitutivnog naroda s kojima dijele iste putovnice vjeru naciju povijest i rodbinske veze

znam da ćete vi ovo trolovati i relativizirati pričom imaš poso plaću u sarajevu ko te ugrožava :lol:

nisu politička prava jednog naroda poso i plaća franje topića ive komšića i black swana te tog nekog fantomskog hrvata kojeg svi znaju i imaju u raji i obitelji a on kofol tvrdi da nisu politička prava ugrožena
Meni je drago da ti radiš u Sarajevu i iz prve ruke možeš da se uvjeriš da te tvrdnje nemaju veze sa stvarnim životom. A više ti i ne zamjerim jer znam da ti je u opisu posla i trolanje, ti kad bi sjeli da popijemo po jednu ljutu pričao bi drugu priču, osim ako nisi iz kruga ljudi kojima stanje nacionalnih tenzija ide u prilog kako bi mogao sačuvati sve što se steklo švercom i drugim kriminalnim aktivnostima.
pici

#22484 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

ovoga je putin trovao
Image

a ovoga jebao
Image
costacurta

#22485 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by costacurta »

pici wrote: 11/03/2022 10:55 jel izasao zoki iz trezora, zrak je cist...
Jest. Veli da je osupnut sinoćnim dešavanjima. Ima i izjava data odmah nakon udara projektila...... letjelice...... drona.....

Truba

#22486 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

costacurta wrote: 11/03/2022 11:02 Meni je drago da ti radiš u Sarajevu i iz prve ruke možeš da se uvjeriš da te tvrdnje nemaju veze sa stvarnim životom. A više ti i ne zamjerim jer znam da ti je u opisu posla i trolanje, ti kad bi sjeli da popijemo po jednu ljutu pričao bi drugu priču, osim ako nisi iz kruga ljudi kojima stanje nacionalnih tenzija ide u prilog kako bi mogao sačuvati sve što se steklo švercom i drugim kriminalnim aktivnostima.
relativiziranje konkretnog problema pri izbornom zakonu i nezadovoljstva većine hrvata
je poziv dijela građana BiH točnije FBiH
kako političara običnih građana tako i forumaša

jedini cilj je isprovocirati potivnika da dobije sankcije zapada ili blokadu na forumu

savjeti ako ti se ne svidja seli se su pride normalni...ako se takvim ljudima ne sviđa uređenje BiH poručujem im da idu u građansku francusku

nema drugog modusa djelovanja od zazivanja sankcija

prema hrvatima u hrvatskoj samo lijepo i čuđenje ... misle tamo svi pereci (vi ste bosanci što se svađate ona matra ko vas bre zavadi samo na zagrebački način kaj bum delate što se svađate svi ste bosanci)

nakon mesića i yusipovića moš misliti došla kolinda i milovanović
eeeeej kako se usuđuju izabrati nekog takvog da dira u svetu kravu Bosnu

eno onaj na drugoj temi nada se da će novi nadbiskup biti bolji od prethodnog :lol:
bolji za koga? kome bolji? :lol:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#22487 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Pitar sa Kariba »

Prpa aaa?! :lol:
Piaty

#22488 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Piaty »

Black swan wrote: 11/03/2022 09:22

Sta ovo procitah?

Ocigledno misli na Zidove koji su se eto kao Rusima osvetili Oktobarskom revolucijom. Hajd eto ali kako je onda nacista Bandera isto htio sjebat Ruse? Valjda je ekipa iz Oktobarske revolucije suprotnost sa Banderom.

Ma budala sam sto sam ovo i procitao. Od svih teoreticara alternativne povijesti, ovaj tip je daleko najlosiji i mnogo ali mnogo neinteligentan. Gmazovi Davida Icke-a su za ovo jaaaako ozbiljno stivo, a ako ovo ima 0,5% publike kojima je ovo ozbiljno - onda nas jebi kolektivno.
riječ je o metafizičkoj borbi vjerojatno
nisam ovo čitao ali sam vidio da je moskovski patrijarh spominjao metafizičku borbu između dobra i zla

:mrgreen:
Ma vala da je i metafizicka
costacurta

#22489 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by costacurta »

Citat sa Indexa, jako do jaja:
čitav mu mandat prolazi u fascinaciji vojskom, a sada kad mu padalina "vojnog tipa" stiže u rodni grad - šuti.

Trebao se javiti predsjednik vlade, ministar obrane ili barem ministri unutarnjih poslova i hrvatskih branitelja, šef SOA-e mogao se načas odvojiti od prisluškivanja kojekoga pa u kamere reći nekoliko osnovnih informacija o onome što je sinoć puklo. 
:thumbup:
Porodice Foht

#22490 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Porodice Foht »

pici wrote: 11/03/2022 10:55 jel izasao zoki iz trezora, zrak je cist...
Pici, je l'ti ovo rod? :mrgreen:
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bbc ... ica-741221

Sto se tice teme, i prvi u Rvata su se pogubili kao i u Laktashima, zbunila ih Ukrajina, brane se iznad ocekivanja tako da puca ruska veza s Putkom oko Izbornog zakona.
"Dje cemo sad?", pita se Zoki.
duh_sa_sjekirom

#22491 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by duh_sa_sjekirom »

Očekujemo uskoro da rošavi sroljo u čitavu priču upletu radikalne islamističke grupe sa područja BiH...
i kako je ovo namjeran incident kojim se pokušava skrenuti pažnja sa nužnih reformi izbornog zakona BiH
:D
costacurta

#22492 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by costacurta »

duh_sa_sjekirom wrote: 11/03/2022 11:22 Očekujemo uskoro da rošavi sroljo u čitavu priču upletu radikalne islamističke grupe sa područja BiH...
i kako je ovo namjeran incident kojim se pokušava skrenuti pažnja sa nužnih reformi izbornog zakona BiH
Nisam vidio da je netko o ovom izvijestio na BBC-ju i Al Jazeeri, kao da je pala kiša", rekao je Milanović
U prevodu, nebitni.
I to jeono što ih frustrira i svoj bijes iskaljuju na jadnoj BiH.
Al karma iz bič :izet:
Snupix031

#22493 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Snupix031 »

:lol: :lol:
jao_situacije

#22494 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by jao_situacije »

ja sam 100% uvjeren da je ovo doletilo iz srbije, naredila rusija da se ispipa obrana
mađarska bi oborila kao i rumunija, iz slovenije nije moglo doći kao ni iz bih jedini kandidat je srbija
rusija i bjelorusija im donirale dronove zajedno sa avionima
istra_hr

#22495 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

Lex77 wrote: 11/03/2022 07:58 ... bio na popravku u Hrvatskoj i na probnom letu malo odletio i srušio se.
Jarun je dosta blizu Velikoj Gorici tj. aerodromu.
jao_situacije wrote: 11/03/2022 11:35 ja sam 100% uvjeren da je ovo doletilo iz srbije...
ajmo kladionicu otvorit, biseri

"probni let iz V.Gorice do Jaruna" ili "dolet iz Srbije"
Truba

#22496 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Sta ovo procitah?

stigao je brzi popovski odgovor u vidu fratra :D => sve je nazvao decom komunista i lošu i putina

https://www.nedjelja.ba/hr/komentari/bo ... arod/24468

Ovako nešto poput promišljanja admirala Loše može se vidjeti i čuti samo u rusofilskim beogradskim medijima, koji nisu sposobni razlikovati dobro od zla. Očito da bi s ovime bolje prošao u Beogradu, nego u Hrvatskoj.
pici

#22497 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

Islamski fundemetalizam, ukrali bOkirovci od nevinijeh rusa i poslali kamikaze na beli zagreb grad... sad ide izborni uzinaT.
jao_situacije

#22498 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by jao_situacije »

istra_hr wrote: 11/03/2022 11:44
Lex77 wrote: 11/03/2022 07:58 ... bio na popravku u Hrvatskoj i na probnom letu malo odletio i srušio se.
Jarun je dosta blizu Velikoj Gorici tj. aerodromu.
jao_situacije wrote: 11/03/2022 11:35 ja sam 100% uvjeren da je ovo doletilo iz srbije...
ajmo kladionicu otvorit, biseri

"probni let iz V.Gorice do Jaruna" ili "dolet iz Srbije"
pitanje je samo da li je znao vrh srbije ili nije
već su oborili bugarski avion, isto kažu incident bio
Piaty

#22499 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Piaty »

Black swan wrote: 11/03/2022 11:46

Sta ovo procitah?

stigao je brzi popovski odgovor u vidu fratra :D => sve je nazvao decom komunista i lošu i putina

https://www.nedjelja.ba/hr/komentari/bo ... arod/24468

Ovako nešto poput promišljanja admirala Loše može se vidjeti i čuti samo u rusofilskim beogradskim medijima, koji nisu sposobni razlikovati dobro od zla. Očito da bi s ovime bolje prošao u Beogradu, nego u Hrvatskoj.
Pa mislim ono...nije li ocigledno pa su jos fratri morali reagirat
bingov buraz

#22500 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by bingov buraz »

Rusi :mrgreen:

Image
Post Reply