https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /220308150
Na ovom pješačkom udariš pješaka
Na zadnjem staklu ima neke naljepnice, a na haubi sa vozaceve strane neke naljepnice leptir ili tako nesto?vjeshalica wrote: ↑08/03/2022 22:09 Toj glupaćici samo tos1 moze stati na put....a ima jos jedna sa ultra crnim gti trovratnim vec izudaranim od ranije....
Ja vcrs idem na tri prosirenja tri rotacije zaustavili nekog..reko jel se ovo zaratilo niko mi nije javiozla_kraljica wrote: ↑09/03/2022 01:12Bas neki dan to vidim na butmirskoj cesti, stoje i upaljena rotacija.

Nije ga pretico, to je laz,trolejbus se ne penje po trotoaru jer nema razloga za to,to je nekakva izjava pustena da bi se kljusina oprala kofol.
Trolejbus i da stoji preko bijele linije opet imas semafor u sredini koji regulise saovracaj
Bas takodrug_profi wrote: ↑09/03/2022 10:10 Da je bila trola ikako u realnosti, gdje je nestala? Prešla preko mjesta nesreće?
samo zamisli ovog terenca na slici da je bengele i da hoce pravo da udje ovamo pri brzini vjerovatno negdje oko 100
Da ko ne pomislim da branim debila,nedaj Boze. Nego upita covjek gdje je prestizao, pa kontam bio trolejbus tu. Znam ja i za semafore, znam i kako se trolejbus tu natakari. Kazem prodjem svaki dan 2x.vjeshalica wrote: ↑09/03/2022 10:42Trolejbus i da stoji preko bijele linije opet imas semafor u sredini koji regulise saovracaj
Nema tu jedan semafor da ga trolejbus pokriva i da jedan regulise prolaze svima
Trolejbusu je jedan semafor a srednjoj traci autima drugi,kad je jedan otvoren drugi je zatvoren, a kad su oba zatvorena onda se prelazi na pjesackom
Mali je udaren na ojesackom i vidjelo se po rasipanju dijelova auta gdje se nalazio
Trolejbusa nije bilo u prici na toj bijeloj liniji jer bi ostao da stoji nakon sto je kljusina pokupila dijete i zaustavio se nize
Trolejbus je izmisljen od nekakvih ocevidaca koji pojma nemaju o zivotu