Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote: ↑08/03/2022 22:15
Upravo vama treba otvoriti temu da ne kmečiš o muškarcima što svašta pišu na temi, a koja je otvorena kao kritika današnjem feminizmu. Izgleda da trebam crtati neke stvari.
Tema feminizam, pa piši sve pozitivno o istom do prekosutra i nek Bloo briše postove koji vam smetaju. Ja se tamo ne bih ni javljao. Isto što se kao ateista ne javljam na temama koji se odnose na neku od religija. Iz poštovanja.
Imaju ovdje dva moderatora . Ja ovdje navijam.
Bome se ja javljam na temama o Ramazanu zbog tope
Upravo vama treba otvoriti temu da ne kmečiš o muškarcima što svašta pišu na temi, a koja je otvorena kao kritika današnjem feminizmu. Izgleda da trebam crtati neke stvari.
Tema feminizam, pa piši sve pozitivno o istom do prekosutra i nek Bloo briše postove koji vam smetaju. Ja se tamo ne bih ni javljao. Isto što se kao ateista ne javljam na temama koji se odnose na neku od religija. Iz poštovanja.
Ma da, ne treba "kmečati" o vašoj racionalizaciji silovanja i fizičkog nasilja nad ženama. To je ta "konstruktivna kritika današnjeg feminizma".
Da si uopće čitao šta ja pišem, osim što čitaš samo sebe, vidio bi da sam se čak nekad i složila sa Niemand vezano za neke "moderne" tekovine vezane za gender i sl.
Kmečiš/histerišeš ti. Moraš se malo smiriti, pa ćeš racionalnije i logičnije razmišljati. Možda.
Imaju ovdje dva moderatora . Ja ovdje navijam.
Bome se ja javljam na temama o Ramazanu zbog tope
ti dakle mislis da ovo o tebi ljudi misle kad ti neko kaze da si cesto na zenskim temama. enough said.
no, da. tvoja kritika feminizma nije konstruktivna, dakle, u smislu poboljsanja feminizma i njegove efikasnosti, vec ide ka tome da je feminizam nepotreban i za zene kontraproduktivan. sto li, Boze? sto jedno musko ovako razmislja?
Ništa ja ne mislim. Samo mrzim žene. Iz dna duše. Basement dweller kod mame u podrumu.
Vi koje od jučer pišete na temi ste fakat smiješne
Alene, oprosti. Nisam skontala da, posto pises i dan i noc na ovoj temi, you own feminizam. i da si bog za elektrotehniku i kompjutere & sve zensko jer najduze pises na ovoj temi.
ti dakle mislis da ovo o tebi ljudi misle kad ti neko kaze da si cesto na zenskim temama. enough said.
no, da. tvoja kritika feminizma nije konstruktivna, dakle, u smislu poboljsanja feminizma i njegove efikasnosti, vec ide ka tome da je feminizam nepotreban i za zene kontraproduktivan. sto li, Boze? sto jedno musko ovako razmislja?
Njegovo pravo da kritikuje šta god hoće, meni je više bilo šega to što je u nekim ranijim upisima, rekao nešto u stilu (parafraziram) "ja nisam luzer, ja imam ženu i djecu". (jer sam ja rekla da su muškarci koji pričaju o ženama kao sponzorušama luzeri koji nisu u stanju imati normalnu vezu sa ženom)
a mozda i nema, puno je muskaraca u braku sa dominantnijim zenama od kojih ne smiju ni pisnuti, pa se onda po forumu AMONIMNO istresaju i mastaju sta bi oni da smiju.
MarlboroGold wrote: ↑08/03/2022 21:33
Ništa ja ne mislim. Samo mrzim žene. Iz dna duše. Basement dweller kod mame u podrumu.
Vi koje od jučer pišete na temi ste fakat smiješne
Alene, oprosti. Nisam skontala da, posto pises i dan i noc na ovoj temi, you own feminizam. i da si bog za elektrotehniku i kompjutere & sve zensko jer najduze pises na ovoj temi.
dale cooper wrote: ↑08/03/2022 23:07
Sretan 8 mart i od bijelog viteza.
Nego, bijeli viteže, hajd' sad priznaj ovim ostalima koliko si forumašica "povalio" do sada, jer svi znamo da si tu zbog toga, jednostavno ne postoji nikakav drugi razlog za to "podržavanje" feminizma.
ejjus wrote: ↑08/03/2022 23:14
ja se 100% slazem sa Hitchensovim clankom u Vanity Fair, "Why women aren't funny", i sa nasljednikom "Why Women Still Don't Get It",
Dobri stari Hitchens kao sablja... jel to ono kad je obrazlagao da žene nisu smiješne jer ne moraju biti i dovoljno je da dobro izgledaju da bi privlačile, a mi ako ne možemo nasmijati ženu nemamo nikakvog prolaza pa je humor važan?
dale cooper wrote: ↑08/03/2022 23:07
Sretan 8 mart i od bijelog viteza.
Nego, bijeli viteže, hajd' sad priznaj ovim ostalima koliko si forumašica "povalio" do sada, jer svi znamo da si tu zbog toga, jednostavno ne postoji nikakav drugi razlog za to "podržavanje" feminizma.
A gentleman never tells. Kakav bih ja bio bijeli vitez da to spominjem, moram čuvati reputaciju.
ejjus wrote: ↑08/03/2022 23:14
ja se 100% slazem sa Hitchensovim clankom u Vanity Fair, "Why women aren't funny", i sa nasljednikom "Why Women Still Don't Get It",
Dobri stari Hitchens kao sablja... jel to ono kad je obrazlagao da žene nisu smiješne jer ne moraju biti i dovoljno je da dobro izgledaju da bi privlačile, a mi ako ne možemo nasmijati ženu nemamo nikakvog prolaza pa je humor važan?
Haman su tebi neke stvari iz tog članka prešle preko glave.
A gentleman never tells. Kakav bih ja bio bijeli vitez da to spominjem, moram čuvati reputaciju.
MarlboroGold wrote: ↑08/03/2022 23:15
MoRe li to čojku biti bar smiješno?
Ne sikiraj se... nisam ja red pill guy koji to guta zdravo za gotovo. Koliko god da je bio inteligentan i smiješan i sam Hitch je često znao mrmljati gluposti. Skidam mu kapu na hrabrosti što je tako nešto objavio. Danas bi bio cancelovan
MarlboroGold wrote: ↑08/03/2022 23:27
Ne sikiraj se... nisam ja red pill guy koji to guta zdravo za gotovo. Koliko god da je bio inteligentan i smiješan i sam Hitch je često znao mrmljati gluposti. Skidam mu kapu na hrabrosti što je tako nešto objavio. Danas bi bio cancelovan
ljudi bi prije priznali ubistvo nego da priznaju da nemaju smisla za humor, meni je taj dio bitniji, i onda ga kasnije napadnu, krenu objasnjavati kako i zene znaju biti smijesne,
Ne govorim o tome, nego da su naslov i taj dio članka misleading, Hitchens je fino popeglao i muškarce u tom članku.
Hitchens je bio često politički nekorektan u onom starom kontra kulturalnom smislu, ali generalno nije bio šupak. Ne slažem se sa svime što je
napisao, ali mi je dosta njegovog pisanja i sada smiješno i relevantno i nema sumnje da se radi o britkom intelektu.