Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Anquilla

#4251 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

Nadam se da je sljedeća investicija kamere na stadionu.
Taman kad kazni igrače, pa ostane para (naravno, poslije plaćanja štete).

Je li do mene ili prije nije klub snosio troškove za ova papanska ponašanja?
Koliko se sjećam na jugu Koševa su se skidale stolice prije utakmice.
Revolucionar ★

#4252 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Revolucionar ★ »

Fujčina ba. Ne bih marke dao dalje za klub dok su nam ove narkomančine sa tribina svima normalna pojava. Ogadilo mi se sve poslije jučerašnje izvedbe, nije tu nogomet više uopće u prvom planu. Praviš neki kulturan klub s evropskim ambicija, dođe gomila debila da ti sve to zaseru. Treba uvesti nultu stopu tolerancije, pa i po cijenu zatvaranja sjevera , to je svakako mizerna cifra kojom doprinose bolidi
emigrazione

#4253 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Jebem vam majke narkomanske, rak rana ovog kluba dugi niz godina
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#4254 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Revolucionar ★ wrote: 06/03/2022 17:19 Fujčina ba. Ne bih marke dao dalje za klub dok su nam ove narkomančine sa tribina svima normalna pojava. Ogadilo mi se sve poslije jučerašnje izvedbe, nije tu nogomet više uopće u prvom planu. Praviš neki kulturan klub s evropskim ambicija, dođe gomila debila da ti sve to zaseru. Treba uvesti nultu stopu tolerancije, pa i po cijenu zatvaranja sjevera , to je svakako mizerna cifra kojom doprinose bolidi
100%! :thumbup:
Od Borca nulta tolerancija prema huliganskim ispadima!
gold'n'brown

#4255 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gold'n'brown »

kakaljin wrote: 06/03/2022 17:08 Eto rekao je sve, sad da vidim navijaca koji ce upaliti baklju, napraviti neki belaj na utakmici. Napraviti nesto da nas nogometni savez kazni.

Treba svakog tog navijaca odstraniti i nedozvoliti mu da ikada vise pridje kosevu i FK Sarajevu.

Sto se igraca tice vjerovatno ce poprpicati sa njima i svaki koji se ne bude borio do zadnje kapi krvi i koji nece dati maksimum da ce mu odbiti od plate ili ga odstraniti iz kluba.

I poraz je sastavni dio igre, ali treba se boriti i ginuti na utakmici.

Nadam se da ce se pokrenuti kampanja da se numeracija mjesta na kosevu napravi i da se zna ko gdje sjedi i da se moze lakse kazniti pojedinac koji napravi belaj ili zapali baklju.

Treba rigorozne kontrole napraviti na stadionu i detaljne kontrole sviju dok se ne odustane od baklji i topovskih udara i problema
Doci ce debil na slijedecoj utakmici da je upali. Dok neko ne dobije dozivotnu kaznu zabrane ulaska da bude za primjer i to se rigorozno ne sprovede bit ce tako.
Logovan

#4256 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ismir Mirvić :thumbup:

Što je previše, previše je. Svako malo sranje neko, a klub ispašta, plaća kazne samo tako.
Grean

#4257 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Pitar sa Kariba wrote: 06/03/2022 17:25
Revolucionar ★ wrote: 06/03/2022 17:19 Fujčina ba. Ne bih marke dao dalje za klub dok su nam ove narkomančine sa tribina svima normalna pojava. Ogadilo mi se sve poslije jučerašnje izvedbe, nije tu nogomet više uopće u prvom planu. Praviš neki kulturan klub s evropskim ambicija, dođe gomila debila da ti sve to zaseru. Treba uvesti nultu stopu tolerancije, pa i po cijenu zatvaranja sjevera , to je svakako mizerna cifra kojom doprinose bolidi
100%! :thumbup:
Od Borca nulta tolerancija prema huliganskim ispadima!
Ma nema od toga nista, onda ti takvi dodju pred klub ko onda zbog Husrefa i kad im ne izadjes u susret naprave se od rukovodstva ratni zlocinci, ide spin i vecina nas s vremenom prihvati kao onda za Sabrinu.

Nejse, Mirvicu ovo pravo ide na zivce, bila je izjava nakon rasistickog ispada kad smo platili kaznu i istok bio zatvoren. Ovo je vec druga. Pitanje je kad ce reci ma jebite mater, da ja dam milion a da ti vjerni navijac skidas godisnje 100-njak hiljada iz silne ljubavi prema klubu. Taj dio je najopasniji a desit ce se kad tad.

A mi ne znamo funkcionisati kao kone bez para, nismo bas najjaci u akcijama da poguramo.
Last edited by Grean on 06/03/2022 18:20, edited 1 time in total.
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#4258 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by suad-sarajevo »

Numeracija sjedišta je svakako ok ali očekivati da će neko, ko udje na maltene praznu tribinu, sjediti na tačno određenom mjestu za mene je potpuna zabluda. Po meni je jedino rješenje video nadzor na svakoj tribini, ulazu kao i prilazu prema stadionu. Tek onda možemo očekivati nešto konkretno.

Naravno, bez adekvatne kazne huligana neće se toga puno promijeniti. Do tada ćemo gledati kako par krezubih kretena svako malo prave probleme paleći baklje, čupajući stolice i ulijeću u teren.

Inače postat ćemo taoci huligana.
kakaljin

#4259 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

suad-sarajevo wrote: 06/03/2022 18:20 Numeracija sjedišta je svakako ok ali očekivati da će neko, ko udje na maltene praznu tribinu, sjediti na tačno određenom mjestu za mene je potpuna zabluda. Po meni je jedino rješenje video nadzor na svakoj tribini, ulazu kao i prilazu prema stadionu. Tek onda možemo očekivati nešto konkretno.

Naravno, bez adekvatne kazne huligana neće se toga puno promijeniti. Do tada ćemo gledati kako par krezubih kretena svako malo prave probleme paleći baklje, čupajući stolice i ulijeću u teren.

Inače postat ćemo taoci huligana.
Nije zabluda jer 90% navijaca koji su stalni na utakmicama sjedaju na ista mjesta, tako da ce ovo najvise pogodovati onima koji su redovni i vec unaprijed znaju da imaju svoje mjesto bez obzira dosli sat pred utakmicu ili 5 minuta pred utakmicu ili zakasne. Njihovo mjesto ih ceka. I time se stalni navijaci nagrade za dolazak jer ce imati godisnje na koji ace pisati koje je mjesto. A svi ostali derbi navijaci neka se snalaze kako znaju i umiju jer svakako nisu redovni na utakmicama.

Prvo bi ovo uradio sa godisnjim kartama sa numeracijom od slijedece sezone, a vec sada poceo sa kampanjom da stalni navijaci se pripreme i vide tacan broj svog mjesta na kojem vec sjede da ga mogu reci za godisnju za slijedecu sezonu.

A obavezno uvesti rigoroznu kontrolu na onim tribinama koje naprave rpoblem i svaki put sve rigoroznije i rigoroznije. A i svaku slijedecu utakmicu cijenu karti dizati ako bude problema i kaznih od nogometnog saveza. Pa ce i navijaci koji hoce na utakmicu ce se vise buniti i oni sami odstaniti one koji prave problem uz pomoc redara i policije jer im nece biti u interesu da se stalno dize cijena karte za tribinu na koju dolaze.

Mora se jednom stati u kraj huliganima i tzv. navijacima koji prave probleme klubu.
2+3

#4260 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 2+3 »

Citavo vrijeme se prica o navijacima, ok a sta je sa trenerom i igracima ??? Hajde za navijace postaviti kamere, hajde da vidimo koliko ko istrci na trenutno od igraca, koliko se pasova podjeli, koliko imamo suteva, asistencija I sve sto jedan igrač treba da radi na terenu. Ne vidim da ciste stadion za kaznu, to su jednom navijaci raditi dobrovoljno, ne vidim da im je kao nesto tesko pao ovaj poraz kao meni navijacu, koji sam prije tri dana ganjao ulaznicu, 4 sata prije tekme krenuo na Grbu da svi udjemo na vrijeme, mrznuo se još pride dva sata na istoj tribini za koju kazu da su tamo narkomani I huligani a igraci došli na balet. Svi oni navijaci su uredno platili clanarinu FKS, svi oni imaju sezonske karte, svi oni su bili uz FKS i bice sve dok je FKS. A sta vi pored malih ekran I tastatura kazete??? Treba ih ovo ono, EDIT: Bespotreban dio!.
Revolucionar ★

#4261 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Revolucionar ★ »

Nije na nama da se bavimo strukom, pobogu si brate. Tribina izvizdi papka, do trenera i staba je hoce li ga iskoristit, razvit ili izbacit iz ekipe. Numerisanje sjedista u BiH je farsa. Ne postoji kontrola niti mogucnost da se provede, pa na sjeveru debili znaju lovit djecu i izvrtat im majice ako ima znak druge ekipe, ti bi njemu naredio da se tuspasi na numerisanom mjestu :-)

Kamere i snimaj. Navuce masku, fantomku nesto, ulazi osiguranje i iznosi magarca. Na kraju krajeva, zatvori tribinu i zatvaraj je dok se stoka ne uljudi.
kakaljin

#4262 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

2+3 wrote: 06/03/2022 18:47 Citavo vrijeme se prica o navijacima, ok a sta je sa trenerom i igracima ??? Hajde za navijace postaviti kamere, hajde da vidimo koliko ko istrci na trenutno od igraca, koliko se pasova podjeli, koliko imamo suteva, asistencija I sve sto jedan igrač treba da radi na terenu. Ne vidim da ciste stadion za kaznu, to su jednom navijaci raditi dobrovoljno, ne vidim da im je kao nesto tesko pao ovaj poraz kao meni navijacu, koji sam prije tri dana ganjao ulaznicu, 4 sata prije tekme krenuo na Grbu da svi udjemo na vrijeme, mrznuo se još pride dva sata na istoj tribini za koju kazu da su tamo narkomani I huligani a igraci došli na balet. Svi oni navijaci su uredno platili clanarinu FKS, svi oni imaju sezonske karte, svi oni su bili uz FKS i bice sve dok je FKS. A sta vi pored malih ekran I tastatura kazete??? Treba ih ovo ono, EDIT: Bespotreban dio!.
Onda se isto tako pobrini da navijac do tebe ne napravi glupost i voljeni klub dobije radi toga kaznu. Ako neko ima clansku/szonsku to mu ne daje za pravo da nanosi stetu klubu

Sto se igraca tice isto mislim da i njih treba kazniti ali to ce Mirvic odraditi, a ja kao navijac jedino mogu da sprijecim drugog navijaca na tribini da ne napravi stetu klubu i kad dodjem na utakmicu da dajem bezrezervnu podrsku klubu kojeg volim i da navijam 90 minuta.
Karikaturist

#4263 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Karikaturist »

Daj sta vam je ba, i u vrijeme Hordi koje su bile pojam za ove su se pravila sranja. Ne mozes kontrolisati hiljadu ljudi uvijek, i pogotovo nije moje da kontrolisem onog do sebe..
2+3

#4264 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 2+3 »

Mirvic ne treba na dvije stolice da sjedi drug, on treba da se okrene prema FKS 100% da se ne udvara HZ niti Vama ostalim koji volite više klub od drugih, on treba sad da cisti sve ispred sebe da bi izgurao onu viziju FKS za koju se zalaze. Sto je dao mogucnost da se ulaznicu djele u UNFKS ??? Zar se to ne radi u prostorijama FKS, pa bi ti savjesni navijac imao mogucnost da dobijes kartu i sami tim bi suzio postotak onog od juce. Ne treba njemu ovakav vid suradnje sa HZ jer nije prirodan a svjedoci smo tih izleta od ranije i kako su se zavrsavale ( Musemica otjerali a čovjek dvije title donio I isao na reprizu istih, ono gubio od zeljeznicara). Karte nije trebao uzimati djabe I volio bih znati zato ih je uzeo??? Karta se treba kupiti da bi gledao tekmu, hoću da kazem, Mirvic treba sve oko sebe odjebati I poceti raditi svoj posao !!! I gdje si ti skontao da ja imam pravo sa clanskom raditi sta hoću ??? Ja pomazem kluba uclanjenjem, kupovinom sezonske, kupovinom nekog artikla u fansopu, prisustvom na tribini kao I podrskom, isto to radim I sa HZ (uclanjen da bi gurao zdravu atmosferu u grupi jer svi Vi volute kad sjever poludi I napravi spektakl na tribini) sta još treba da navijac uradi da poboljsa svoj doprinos na ustrb FKS??? Treba li sa druge strane baletani poceti igrati fudbal, treba li neko te iste kaznjavat, treba li neko samokritiku uputiti a ne prebacivati na navijace, treba li neko imenovati krivce, trebam li ti još nabrajati??? Treba li ???
last mohicans

#4265 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Po ovom Ismirovom, kratkom saopcenju, ko biva, mi bi išli naprijed, ali nam navijači ne daju. :-) Vidim da je spin uspio. Apsolutno se loptica prebacila na navijače. Nisam pobornik navijačkih divljanja, iako sam 80tih odrastao na AFH i bezbroj puta gledao Đineta kako ulijeće na teren. Okey, druga su vremena bila i u to vrijeme je vladala opca ultra furka među velikom četvorkom i manjim navijačkim skupinama.. Sadašnji navijači bi trebali da najprije budu prevaga klubu, a ne teret, mada, konkretno u ovoj utakmici im nisu bili teret da ostvare povoljan rezultat protiv hadaljske ekipe. Teret ce pasti kada dođe na naplatu, ali i navijači Zelje ce isto tako ošetiti svoj klub, iako su u proteklom periodu nesbično dali ogromnu finansijsku podrsku klubu. Moj predsjedniče, ekipa na čelu sa ŠSŠ, treba i mora da zna značaj ove utakmice. Trener kojeg si doveo ne treba da po svaku cijenu uvodi recimo dva zemljaka, prvi Krste nema mjesta ni na klupi. Taj trener kojeg si doveo nije skautirao sablju, da njega, pa tek onda ekipu. Zna se njegov stil, a posebno u ovakvim utakmicama. Igrače treba da postrojiš i saspeš im u brk šta znači nositi grb na dresu, a ne da im nekim mlitavim saopštenjem provlačiš kroz uši. Ti isti igrači ne igraju za kikiriki i ako im se teret i pritisak igranja u FKS ne sviđa, neka se povedu Fanimovim stazama. Navijače treba pokušati obuzdati na neki način, ali ni jedan Mamic to nije uspijevao, a imao je SVE, od para, veza, potkupljivanja i svega ostalog sto je trebalo. Ispast ce izgubili smo jer je desetak klošarčića istrčalo na teren, ma hajte molim vas. A nismo doživjeli poraz zbog lose pripremljene utakmice, pičkastog stava i debilizma kapitena :-)
emigrazione

#4266 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Od kako su mladi sarajevski ofingeri utripovali da su tajni agenti na svetom zadatku sve je otislo u kurac krasni, ultra furka je nesto najgore sto se pojavilo u Sarajevu....
last mohicans

#4267 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Ma sve je to u 5 deka,vjeruj. Kod četalja četnička i klerofašistička furka,kod ULTRASa slično, samo drugo pakovanje.
Kod komšinica vođa bio diler i htio da preuzme primat u tom poslu. Mogu misliti kakvi i kod nas na tribini obitavaju.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4268 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

last mohicans wrote: 06/03/2022 20:10 Po ovom Ismirovom, kratkom saopcenju, ko biva, mi bi išli naprijed, ali nam navijači ne daju. :-) Vidim da je spin uspio. Apsolutno se loptica prebacila na navijače. Nisam pobornik navijačkih divljanja, iako sam 80tih odrastao na AFH i bezbroj puta gledao Đineta kako ulijeće na teren. Okey, druga su vremena bila i u to vrijeme je vladala opca ultra furka među velikom četvorkom i manjim navijačkim skupinama.. Sadašnji navijači bi trebali da najprije budu prevaga klubu, a ne teret, mada, konkretno u ovoj utakmici im nisu bili teret da ostvare povoljan rezultat protiv hadaljske ekipe. Teret ce pasti kada dođe na naplatu, ali i navijači Zelje ce isto tako ošetiti svoj klub, iako su u proteklom periodu nesbično dali ogromnu finansijsku podrsku klubu. Moj predsjedniče, ekipa na čelu sa ŠSŠ, treba i mora da zna značaj ove utakmice. Trener kojeg si doveo ne treba da po svaku cijenu uvodi recimo dva zemljaka, prvi Krste nema mjesta ni na klupi. Taj trener kojeg si doveo nije skautirao sablju, da njega, pa tek onda ekipu. Zna se njegov stil, a posebno u ovakvim utakmicama. Igrače treba da postrojiš i saspeš im u brk šta znači nositi grb na dresu, a ne da im nekim mlitavim saopštenjem provlačiš kroz uši. Ti isti igrači ne igraju za kikiriki i ako im se teret i pritisak igranja u FKS ne sviđa, neka se povedu Fanimovim stazama. Navijače treba pokušati obuzdati na neki način, ali ni jedan Mamic to nije uspijevao, a imao je SVE, od para, veza, potkupljivanja i svega ostalog sto je trebalo. Ispast ce izgubili smo jer je desetak klošarčića istrčalo na teren, ma hajte molim vas. A nismo doživjeli poraz zbog lose pripremljene utakmice, pičkastog stava i debilizma kapitena :-)
:thumbup:

ustaljeni princip, kada gubimo navijači su karine, kazne nas sputavaju bla bla

Daleko od toga da je bilo šta od jučer ispravno, ali trošiti tastaturu danas samo na ovo je tragikomedija. 23 boda iza Zrinjskog, mora da je do dvije-tri hiljade navijača koji dolaze na stadion i trilion ovih što imaju svoje internet mišljenje od jučer :lol:
Revolucionar ★

#4269 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Revolucionar ★ »

Niko ne spori uopce dio gdje su ekipa i stab podbacili apsolutno. Ali kompletnoj prici samo ulje na vatru dodaje ovo hadaljisanje iz godine u godinu. Pa jbt, prije pola godine smo na forumu strepili sta je sljedece poslije Nam-a, je li se ide u neku pricu s masom dugova. Covjek je dosao i ulaze se privatni novac, to se mora respektirati. Dosta je ba više, jedno drugo ne amnestira.
caros

#4270 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by caros »

Samo neko ko prati klub od jučer ili neko ko nikada nije išao na utakmice ne zna ko su likovi koji su bili na terenu jučer. Samim tim je bespredmetna rasprava o navijačima/potrebnim promjenama i svim ostalim stvarima koje idu uz to. Tu nikakvih promjena neće biti i samo se gubi vrijeme na te irelevantne diskusije. Mirvić dobro zna gdje je došao i ovo je dobar spin da se ne priča o 2:0. Uostalom, da je umjesto 2:0 bilo 0:2 o ovome niko ne bi pričao danas uopšte i ne bi bilo nikakvih dvominutnih klipova punih patetike i populizma koji uvijek pali.

Da ne pričamo kako plate na silne promjene trenera i ostala kvazipojačanja koštaju 15x više nego sve kazne (koje su svakako rijetke kada se sve sabere i oduzme). Naravno, na ovo treba dodati i patetiku kako se ne može odvesti dijete na tekmu što dođe kao dobra izlika da se sjedi kući i gleda strim (želim čuti za jedan incident u zadnjih 50 godina gdje je neko normalan najebao?). Internet i tastatura navijači od jučer opraše svojim kvazimoralnim kompasom. Svakako pratite najgori fudbal u Europi, taman da ga sutra nema niko se ne bi ni počešao.
hali gali halid

#4271 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by hali gali halid »

Ma ja navijači su krivi za rezultat :oops:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#4272 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Vala pravdanje onakog ponasanja pred i tokom utakmice nije normalno, pricajte sta hocete.
Tuce, cakijanja, bacanje baklji prema protivnickim navijacima, devastacija stadiona...
Bjezi ba, nikakav mangupluk to nije.
caros

#4273 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by caros »

Naravno da nije!

I nema opravdanja. Ali praviti od toga glavnu priču u zadnja dva dana je licemjerno s obzirom na sva dešavanja oko kluba u zadnje bar dvije godine. Klub su mnogo više koštali raznorazni direktori, marketing menadžeri, skauti i slični. Majstori smo za skretanje priče s pravog problema, to je sva poenta.

Pirotehnika, loši stadioni, (ne)rad policije i raznih sekuritasa, neodgovorno ponašanje mase, to su sve pitanja za državu, a ne za klub i običnog simpatizera. I opet sve to nema veze sa rezultatima i kardinalnim vođenjem kluba još od dolaska Tana. Mrzim populizam i patetiku, a oboje je glavni dio ovog videa od jučer.
Erice39

#4274 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Erice39 »

Nema se tu šta numerisati. Tačno se zna ko pravi probleme. FK Sarajevo je talac 30 huligana max. Teško da klub može tu išta uraditi kad tužilaštva i sudovi neće da ih sankcionišu kako treba. Uglavnom su to višestruki povratnici u vršenju raznih krivičnih djela. Pa čak i ubistava.
yasaq

#4275 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by yasaq »

last mohicans wrote: 06/03/2022 20:10 Po ovom Ismirovom, kratkom saopcenju, ko biva, mi bi išli naprijed, ali nam navijači ne daju. :-) Vidim da je spin uspio. Apsolutno se loptica prebacila na navijače. Nisam pobornik navijačkih divljanja, iako sam 80tih odrastao na AFH i bezbroj puta gledao Đineta kako ulijeće na teren. Okey, druga su vremena bila i u to vrijeme je vladala opca ultra furka među velikom četvorkom i manjim navijačkim skupinama.. Sadašnji navijači bi trebali da najprije budu prevaga klubu, a ne teret, mada, konkretno u ovoj utakmici im nisu bili teret da ostvare povoljan rezultat protiv hadaljske ekipe. Teret ce pasti kada dođe na naplatu, ali i navijači Zelje ce isto tako ošetiti svoj klub, iako su u proteklom periodu nesbično dali ogromnu finansijsku podrsku klubu. Moj predsjedniče, ekipa na čelu sa ŠSŠ, treba i mora da zna značaj ove utakmice. Trener kojeg si doveo ne treba da po svaku cijenu uvodi recimo dva zemljaka, prvi Krste nema mjesta ni na klupi. Taj trener kojeg si doveo nije skautirao sablju, da njega, pa tek onda ekipu. Zna se njegov stil, a posebno u ovakvim utakmicama. Igrače treba da postrojiš i saspeš im u brk šta znači nositi grb na dresu, a ne da im nekim mlitavim saopštenjem provlačiš kroz uši. Ti isti igrači ne igraju za kikiriki i ako im se teret i pritisak igranja u FKS ne sviđa, neka se povedu Fanimovim stazama. Navijače treba pokušati obuzdati na neki način, ali ni jedan Mamic to nije uspijevao, a imao je SVE, od para, veza, potkupljivanja i svega ostalog sto je trebalo. Ispast ce izgubili smo jer je desetak klošarčića istrčalo na teren, ma hajte molim vas. A nismo doživjeli poraz zbog lose pripremljene utakmice, pičkastog stava i debilizma kapitena :-)
ne znam kako su drugi shvatili ali Mirvić je vrlo pametno i precizno krivca adresirao na SŠ i i igrače. Osvrnuo se na početku izjave na huliganski ispad da
to nije ozračje u koje bi on doveo svoje dijete da gleda utakmicu ali glavna izjava je ona da neće više da objašnjava da se za dres Sarajeva mora igrati srcem. I da igrači svojim (ne)doprinosom sa navijačkim ispadima samo štete sa FK Sarajevo i ugrožavaju investiciju.

To je svakom pametnom dosta. Tu nema spina.

Ni ja ne želim da dovedem dijete na utakmicu i da dijete gleda nasilje od strane raznoraznih majmuna. Isto tako ja ne želim da gledam ove macmudane koji ne mogu potrčati.
Post Reply