ne perem ja gače,samo bacim poslije mjesec kad se isprljaju,ko i Ćarape...
il si bos il si haĐija
poyyy
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ne perem ja gače,samo bacim poslije mjesec kad se isprljaju,ko i Ćarape...
bitanga_sa_otesa wrote: ↑05/03/2022 18:51ne perem ja gače,samo bacim poslije mjesec kad se isprljaju,ko i Ćarape...
il si bos il si haĐija![]()
poyyy

Kako konstruktivan odgovor
prije da ce to onaj kod mostarskog uraditi,zaboravih kako se zove ,sjetice se valjda neko od raje .
Postujem misljenje ali je ovaj zasjeceni svakako mnogo ljepsi nego ovaj obicni i nije tako skup, a taj full Virtual je preskup, cca 800 eura.konektovan wrote: ↑05/03/2022 22:56 Ja ovo ne bi radio uopšte...i originalni a i update sat su demode totalno. Jedan od estetski lošijih dijelova bmw petice...da je to nešto full digitalno pa hajde..ali zbog 3-4 laNpice hebavati se i rizikovati nekakav belaj,..?!
Hajde ako se mognes sjetiti, ili ako neko od raje zna, da mi javi. A to za VIN, ko zna posao valjda zna da to treba i uraditi.
Samo upises u gugl
Nabavi si mačku.-Chesterfield- wrote: ↑04/03/2022 22:58 Čime namazati ove plastike da odbija glodavace?
Prije par dana digao haubu, kad nekakav keks izmrvljen.
Imam tri mačke, možda nije miš..?
![]()
Je l' moguće da ima bruku opreme ako nema jedan obični extendend black panelprankster wrote: ↑05/03/2022 19:40 Pozdrav ljudi,
Nedavno sam postavljao ovdje upite za f10, pa su me malo prali na ruke kako to auto nije za mene i slicno. Samo da javim, auto je kupljeno i ima bruku opreme, samo mi se instrument tabla ne svidja, ona je obicna gdje digitalni dio ide samo do pola, ispod krugova. A zamijenio bih sa onom gdje su krugovi zasjeceni a digitalni dio ide do kraja ispod tih zasjecenih dijelova. Pitanje, ima li neko u Sa da radi pouzdano zamjenu i kodiranje? Ima BMW Workshop u BL ali mi nije trenutno na ruku da idem tamo. Auto je Facelift 2014, mora li se uzeti tacno dio iz istog godista ili odgovara npr iz 2013/2012? Trenutno je ovakav:
Mijenjao bih na:
![]()