Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
addiction wrote: ↑26/02/2022 23:03
Svako ko moze opravdati sadrzaj Sinsaya je lud. Bukvalno nema nista, vise vremena sam proveo gledajuci onaj dio sa onim zajebancijama od solja i jastuka nego onaj sa odjecom, mislim barem za mene nema nista a bas sam prihvatljiv po tom pitanju. Stvarno kod nas nema radnje iz koje mozes izaci sa punom kesom. Ocajnicki nam fale radnje tipa H&M, Bershka, Pull&Bear.... No ko hoce snadje se uvjek, ne shvatamo da je skoro sve preslo u online kupovinu.
Vala nema ni u Bershki nekog izbora za muškarce, tek mali dio radnje u Sarajevu je za muški odjel. Tanko skroz. HM nisam bio a pull and bear se i ne sjećam. Nema vala ni u Zari puno izbora, kad uđeš ko da je nestašica robe ali opet ljudi hrle tamo.
Uglavnom je puno raje u Sinsayu, onaj gore dio je baš živnuo I puno ljepše je proći onim dijelom. Već vidim situacije mame ostave djecu u onu igraonu a one u sinsay u razgledanje
Ja kad god sam usao u Pull&Bear i Bershku nikad nista nisam kupio niti mi je bilo sta zapalo za oko.
Danas sam bio u H&M-u i sve sto se kupilo je bilo za djecu. Odlican izbor odjece za djecu i tu su stvarno dobri. Za odrasle ono nije po mom ukusu, ni stil a ni cijene gledajuci kvalitet.
Vala nema ni u Bershki nekog izbora za muškarce, tek mali dio radnje u Sarajevu je za muški odjel. Tanko skroz. HM nisam bio a pull and bear se i ne sjećam. Nema vala ni u Zari puno izbora, kad uđeš ko da je nestašica robe ali opet ljudi hrle tamo.
Uglavnom je puno raje u Sinsayu, onaj gore dio je baš živnuo I puno ljepše je proći onim dijelom. Već vidim situacije mame ostave djecu u onu igraonu a one u sinsay u razgledanje
Ja kad god sam usao u Pull&Bear i Bershku nikad nista nisam kupio niti mi je bilo sta zapalo za oko.
Danas sam bio u H&M-u i sve sto se kupilo je bilo za djecu. Odlican izbor odjece za djecu i tu su stvarno dobri. Za odrasle ono nije po mom ukusu, ni stil a ni cijene gledajuci kvalitet.
Pozdrav ljudi
Ako neko ima informaciju ili iskustvo kako to ide da mi pomogne
De facto se uskoro otvara htjela bih se prijavit kao (ne znam kako se ta pozicija bas zove) pomocni radnik koji slazu ili radi na kabinama itd
Ne mora biti samo de facto mozete mi dati prijedloge nekih drugih radnji iskustva i savjete
Ajlii wrote: ↑03/03/2022 09:14
Pozdrav ljudi
Ako neko ima informaciju ili iskustvo kako to ide da mi pomogne
De facto se uskoro otvara htjela bih se prijavit kao (ne znam kako se ta pozicija bas zove) pomocni radnik koji slazu ili radi na kabinama itd
Ne mora biti samo de facto mozete mi dati prijedloge nekih drugih radnji iskustva i savjete
Šalji samoinicijativno prijave, ne samo na oglase. Prijateljica je davno radila u Waikikiju tu vrstu posla, bila je zadovoljna. Pa pošalji i njima. Sretno
Prolazim sad pored Bosanke i sve mi se nešto čini da će ona dva displeja sa one čelične konstrukcije koju su sklonili presadit na fasadu Bosanke. Neće oni niđe.
Casual's wrote: ↑04/03/2022 13:16
Ima li ko da putuje u Sa na posao? Jel isplatnije auto il bus?
Ako mozes naci nekog pa da dijelite troskove, inace mislim da je autobus jeftiniji (mada u zavisnosti od mjesta posla i radnog vremena,tesko da je isplatnije)
To je vjecita dilema nas koji smo prije 10-ak godina vozarili..
Ja sam racunao prije 2-3 godine (kad je gorivo bilo normalnih cijena) da bi mi, da vozarim i dalje, trebalo 800KM da idem autom (gorivo + putarina). E ja kad sam vozario (2008-2014) mjesecna karta je bila 160-180 sto je otprilike isto kao i kad bi 4 covjeka isla autom i podjelili troskove. Sad je vjerovatno 300+
Obicno su tad bile sheme svake sedmice drugi vozac/auto itd..
Problem nastaje kad:
- onom ko vozi auto bude u kvaru
- razboli se
- umre mu tetka
- dobije otkaz u Sarajevu
... itd
Bus uvijek ima, ako je pokvaren doci ce drugi.. Sad kad autoban ide do bucapotoka vjerujem da je i u najgorim guzvama voznja cca 60-65min.
Gledao sam bus, povratna 23 KM. Mjesečna nije ispod 400 garant. Posao je kod BBI, tako da pored busa morao bi se dalje prebacivati. Garant će biti uzeti neki 1,2 dizel
12 maraka putarine i najmanje 25 maraka goriva. Ako nemas parking od firme, to je jos min 1,5 po satu. Jbt, ispadne jeftinije iznajmiti garsonjeru hahaha
Casual's wrote: ↑04/03/2022 17:02
Gledao sam bus, povratna 23 KM. Mjesečna nije ispod 400 garant. Posao je kod BBI, tako da pored busa morao bi se dalje prebacivati. Garant će biti uzeti neki 1,2 dizel
Casual's wrote: ↑04/03/2022 17:02
Parkiras negdje i dalje na romobilu picis
Parkiras kod kuce
Ovo k'o Mujo na moru: "Smjestaj mi je dobar, jest malo dalje od mora, al je jeftin" - Gdje ti je smjestaj? - "U Doboju"