Pa osvjetli nas. Ozbijno govorim. Jesam boravio neko kraće vrijeme, ali nikad nisam živio u Srbiji.
Koje medije konzumirate?
Pa osvjetli nas. Ozbijno govorim. Jesam boravio neko kraće vrijeme, ali nikad nisam živio u Srbiji.
Pa sta prosjecni konzumiraju, jer prosjek je ipak vecina.
Rođen i odrastao vani...
To nas sve jebe.detroit-mercy wrote: ↑03/03/2022 22:13Pa sta prosjecni konzumiraju, jer prosjek je ipak vecina.
Btw, kako gledate na ove vratolomije, prvih par dana Ukrjina napada Rusiju, onda kao u Orwell-ovoj 84toj, neprijatelj vise neprijatelj sad je neko drugi neprijatelj, odjednom ceo svet pozdravlja odluku Srbije da osudi rusku agresiju na Ukrajinu. Ono jebo lud zbunjenog
.

Molim vas nemojte vise postati ove naslovne stranice i smeće od alo, DEZinformera, kurira ....
Pa činjenica je da je srpska žuta štampa, ma koliko god bolesna bila u svojim stavovima i propagandi, po kvaliteti daleko bolja od njemačke "verzije".
Zaista mi ne ide u glavu, da li si samo povrsna (nemas zivaca da se udubljujes u ono sto citas/pises), ili namjerno spinujes? U istoj recenici mediji Hrv, BiH i Srbije??? Vauuu...Bloo wrote: ↑03/03/2022 20:30Jah.
Kao sto je AVAZ i SAFF mjerodavan za vecinu u BiH jel da? DEFTER TEFTER HEFTER ono vrh vrhova...Hadzifejz nam je ono krem de la krem novinarstva...
Dzabe ja pricam ovdje. Ne negiram ja da vecina i konzumira gore navedene sadrzaje, ali napisani da NE POSTOJI medij u Srbiji da je "normalan" moze samo neko ko uopste ne prati situaciju Srbiji, kome je 18 i odrastao je na jutjube videoima i/ili zapravo i ne zeli da vidi da postoje i drugaciji u Srbiji.
Generalno, mediji u Hrv, Srb i BiH su na niskim granama - sto se tice kriticke misli. Sloboda medija san nedosanjani.
Stoga, dzabe ja ovdje pisem, vi svoj pos'o. Nadam se da procitate Informer i Alo sve stranice, da vam se oni najnizi porivi zadovolje.![]()