Ukrajina
-
Guadalajara
#55026 Re: Ukrajina
Moje mišljenje da ce tamo u Ukrajini nuklearke da rade ili rakete ili neka diverzija. 
-
sumirprimus
#55027 Re: Ukrajina
Dajgle isto na lisači
Staro, smoreno i pokislo
I nisu znali
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#55028 Re: Ukrajina
U slucaju nuklernog napada korisno bi bilo imati u paketu za samozastitu bijeli carsaf i mapu puta do groblja.Tea lana wrote: ↑04/03/2022 06:21 http://ljudilazi.blogspot.com/2022/03/s ... a.html?m=1
Tekst na koji sam slucajno naisla.
- madner
#55029 Re: Ukrajina
Zusko sa 20000 ljudi kuca na vrata Odese i Maripolja, dok gore muku muce.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
-
Guadalajara
#55031 Re: Ukrajina
Jutro. Od kad tebe nisam vidio na forumu
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#55032 Re: Ukrajina
Hari, ljepoto
Hajd rekoh da malo podrzim Ruse kad vec niko normalan nece
- DEMONIKA
#55033 Re: Ukrajina
lik je ono što rekoh, marioneta
nikada me nije sramota mog mišljenja
imaš li ga ti, za promjenu?
ja provedoh rat u sarajevu... i znam kako su se s nama igrali...i znam ko je platio ceh
ti ga gledao na tv pa iz nedođije ovdje tlačiš ljude o kojima ništa ne znaš i upireš prstom
idi ba pusti sebi kakav film i uživaj, mani se mene
-
Johny12
#55034 Re: Ukrajina
U zadnjih 8 dana:DEMONIKA wrote: ↑04/03/2022 06:58lik je ono što rekoh, marioneta
ja provedoh rat u sarajevu... i znam kako su se s nama igrali...i znam ko je platio ceh
ti ga gledao na tv pa iz nedođije ovdje tlačiš ljude o kojima ništa ne znaš i upireš prstom
1. Zemlju koju vodis je napala druga sila na svijetu
2. Manijak koji predvodi tu zemlju prijeti nuklearnim ratom
3. Bez cestitog odmora i sna u 8 dana
4. Manijak koji ti je napao domovinu prijeti da tebe i tvoju familiju ubije
5. Izbjegao si 3 pokusaja atentata
6. Bombarduju ti glavni grad svim i svacim
Kako bi ti izgledao?
- Point.
#55035 Re: Ukrajina
Misliš da će ti dati smislen odgovor?Johny12 wrote: ↑04/03/2022 07:08U zadnjih 8 dana:DEMONIKA wrote: ↑04/03/2022 06:58
1. Zemlju koju vodis je napala druga sila na svijetu
2. Manijak koji predvodi tu zemlju prijeti nuklearnim ratom
3. Bez cestitog odmora i sna u 8 dana
4. Manijak koji ti je napao domovinu prijeti da tebe i tvoju familiju ubije
5. Izbjegao si 3 pokusaja atentata
6. Bombarduju ti glavni grad svim i svacim
Kako bi ti izgledao?
- O'zone
- Globalni moderator
#55036 Re: Ukrajina
Gađanje nuklerke kao što Boris reče dovodi čitavu Europu u opasnost tako da koliko ja vidim sad bi se mogla uključiti u rat i Europa odnosno jbga mogla bi i hala da gori.
Volim se probuditi i fine vijesti
Volim se probuditi i fine vijesti
-
Guadalajara
#55037 Re: Ukrajina
O vaniliceplain vanilla wrote: ↑04/03/2022 06:55Hari, ljepoto![]()
Hajd rekoh da malo podrzim Ruse kad vec niko normalan nece![]()
Narod pobudalio totalno...
Pokupovali brašno..Pa sinoc gorivo...Pa sad nuklearka..Pa ce sad biti jod...Pa citam da ce sad skrhati banke RF i UniCredit...ima kažu ruskog kapitala...Ovo sve ide na veliki belaj...
Ko zna na sta ce ovo sve izaci
-
Karikaturist
#55038 Re: Ukrajina
Sad ce ti onaj ima bosne bit ce bosne reci da ti je vjerovatno ozon nastetio ili tako nesto..
-
glockov kolac
#55039 Re: Ukrajina
[youtube]https://balkans.aljazeera.net/program/r ... M4Dz5fb5XY[/youtube]
Malo historijskog konteksta i šta možemo očekivati
Malo historijskog konteksta i šta možemo očekivati
- DEMONIKA
#55040 Re: Ukrajina
to spinovanje oko predaje ostavi za neuke, da ti plješću za dosjetke, jer ja nigdje to ne rekohzigzag wrote: ↑04/03/2022 07:06Šta veliš,DEMONIKA wrote: ↑04/03/2022 06:58
Trebalo se predati karadžiću da ih se ne naljuti.
ovi nemaju karadžića,
ove niko ne siluje, niti odvodi u logore, niti ih se sustavno granatira i ubija snajperima jer ih se želi istrijebiti
ovi imaju svu zaleđinu dok smo mi bili pod embargom
ovi su rusi kao što su i rusi rusi, a ne kao klaonica mržnje kod nas
a ti pročitaj štogod o Ukrajini, i sssr
i ponovo
da ti dočaram
sutra da se ovdje desi ukrajina niko nam ni pištolj nebi poslao
haj sad vozdra prijatelju, prijatelju
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#55041 Re: Ukrajina
treba preduhitrit ovo i ubiti putina na bilo koji nacin... ako ima promil sanse treba na to sve bacit, jer onaj ko je spreman da granatira resktor spreman je i baciti bombu
-
the the
#55042 Re: Ukrajina
Strategija je bila da se civile ne provocira jer se racunalo na unutrasnji bunt kod Ukrajinaca. To je razlog, znaci to ponasanje vojske je dio plana, izdata je jasna naredba da se civili ne diraju a ne neki drugi razlog tipa pritoda sukoba itd
To ce se dramaticno promijeniti kad postane jasno da vise nema civila koji mogu preci na rusku stranu
- Brisbane
#55043 Re: Ukrajina
Ovaj rat ce ostat upamcen po Z na vozilima. Cim vizuelno uspostavljas vezu nemas pojma gdje si ni sta si toliko o modernoj vojsci.. Plus te strah prijateljske vatre, znaci krenuo si da rokas bez mozga i pameti. Ali javelin je za ovakve pencilin. 
- Veteran 13
#55044 Re: Ukrajina
Bajro dere guzove ruskim fašistima na svakom koraku.
- Pryda
-
Palmalma
#55047 Re: Ukrajina
Ne ide Hitleru sve po planu.
Unistise mu opremu, vojsku, Rusija na aparatima... u Moskvi nemoguce doci do love, svi aparati isparznjeni, svijet se okrenuo protiv Hitlera... pa konta da ja zapalim nuklearke, kada vec ne mogu uzeti Ukrajinu da nikome ne valja buducih desetine hiljada godina.
Unistise mu opremu, vojsku, Rusija na aparatima... u Moskvi nemoguce doci do love, svi aparati isparznjeni, svijet se okrenuo protiv Hitlera... pa konta da ja zapalim nuklearke, kada vec ne mogu uzeti Ukrajinu da nikome ne valja buducih desetine hiljada godina.
-
Palmalma
#55049 Re: Ukrajina
OGLASIO SE "PUTINOV RASPUTIN" ALEKSANDAR DUGIN
Aleksandar Dugin ima velik utjecaj na političku i geostratešku misao Putina i drugih političara u Rusiji. Oglasio se oko ruske invazije na Ukrajinu.
Njegov utjecaj je toliko velik da ga neki zovu "Putinov Rasputin". Bivši glavni strateg Donalda Trumpa Steve Bannon sugerirao je da upravo Dugin od svih mislilaca ima najviše utjecaja na Putina. On je i bivši savjetnik čelnika ruskog parlamenta Dume, a svojim stavovima utječe i na mnoge druge političare u Rusiji.
"Ovo nije rat s Ukrajinom", započinje Dugin svoj status na Facebooku dok rakete padaju po gradovima diljem Ukrajine."Ovo je sukob s globalizmom kao integralnom planetarnom pojavom. To je sukob na svim razinama - geopolitičkim i ideološkim. Rusija odbacuje sve u globalizmu - unipolarnost, atlantizam, s jedne strane, i liberalizam, antitradiciju, tehnokraciju, jednom riječju, veliko resetiranje s druge strane. Jasno je da su svi europski lideri dio atlantističke liberalne elite", navodi Dugin.
Aleksandar Dugin ima velik utjecaj na političku i geostratešku misao Putina i drugih političara u Rusiji. Oglasio se oko ruske invazije na Ukrajinu.
Njegov utjecaj je toliko velik da ga neki zovu "Putinov Rasputin". Bivši glavni strateg Donalda Trumpa Steve Bannon sugerirao je da upravo Dugin od svih mislilaca ima najviše utjecaja na Putina. On je i bivši savjetnik čelnika ruskog parlamenta Dume, a svojim stavovima utječe i na mnoge druge političare u Rusiji.
"Ovo nije rat s Ukrajinom", započinje Dugin svoj status na Facebooku dok rakete padaju po gradovima diljem Ukrajine."Ovo je sukob s globalizmom kao integralnom planetarnom pojavom. To je sukob na svim razinama - geopolitičkim i ideološkim. Rusija odbacuje sve u globalizmu - unipolarnost, atlantizam, s jedne strane, i liberalizam, antitradiciju, tehnokraciju, jednom riječju, veliko resetiranje s druge strane. Jasno je da su svi europski lideri dio atlantističke liberalne elite", navodi Dugin.
-
sumirprimus
#55050 Re: Ukrajina
novi snmci iz gostmela od juce, nije za foruma. ko voli nek gleda.. ruje razvaljene momacki ,sta je ono nako ba
fakat dokad ce trpit ove gubitke?
nije ovo ww2 danas u doba interneta ne mozes ovo sakrit lljudi vide, strah udje u kosti, kakva mobilizacija civila u rusiji i g pasija 
fakat dokad ce trpit ove gubitke?