Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I opet guzva u Zenici zna biti.
Nije dovoljan kokuzluk.
I odakle onoliki saobracaj u Sa, gdje idu svi sa autom prema centru? 50 posto se voza jer im je Q cejf, tipa idem malo vidjeti sta ima u gradu.
Ma kolika god da je gužva, cijelu Zenicu za 10 minuta možeš obići.
Onaj kružni kod Dubrovnika jebe ponekad, sve ostalo banja.
U pravu si i sretnes one sto se vozikaju onako bezze jedno 3 puta.
Najjaci su oni sto zive na Odmutu a autom idu u grad na kafu.
Naslovnica wrote: ↑03/03/2022 20:00
Jarane, ja živim u Sarajevu.
U Zenici se odmorim od saobraćaja.
U Zenici je kokuzluka, ne vozi ko ne mora.
Nije dovoljan kokuzluk.
I odakle onoliki saobracaj u Sa, gdje idu svi sa autom prema centru? 50 posto se voza jer im je Q cejf, tipa idem malo vidjeti sta ima u gradu.
Ne voza se 50% jer im je Q ćeif, ne budali rahmeta ti dedinog.
A i da se voza, pa šta?!
Ima raja para, gorivo nije skupo, vozaju se, chillaju, ha ja.
channel10 wrote: ↑03/03/2022 20:08
Mize otici 5 pf, a ne 50...bio sam i ja danas na pumpi i covjek govori da ide ujutro opet toliko.
Sad se postavlja pitanje, zasto dizu u par dana dva tri puta kad je jedna nabavna i nisu ni deseti dio potrosili sto su nabavili po nekoj cijeni?
Kome jebati mater, kome zube izbijati, kome auta lupati?
Prvi je bio praznik to je standardni dan za poskupljenje,onda su jos digli i saraju gore dole...zna se ko cijene nabija da i drugi lete,petrol i škifa,za pola godine ce pricati o profitu
Samo kad se zali da mu drzava uzme,odakle mu profit toliki,puno je tvrditi kao nedavno da je preko 30%.
Dakle cim ima toliki profit to je pljacka.
Nije dovoljan kokuzluk.
Ne voza se 50% jer im je Q ćeif, ne budali rahmeta ti dedinog.
A i da se voza, pa šta?!
Ima raja para, gorivo nije skupo, vozaju se, chillaju, ha ja.
Upravo tako nije skupo da bi neko oskudjevao.
Radi se o standardnom kukanju.
Kada nisam imao dovoljno para da održavam i toćim, nisam ni imao auto, jbjga.
Više volim dobro pojest' a ne imati auto, nego imati auto a jesti kifle i lizati poklopac od jogurta.
Naslovnica wrote: ↑03/03/2022 20:16
Više volim dobro pojest' a ne imati auto, nego imati auto a jesti kifle i lizati poklopac od jogurta.
Ejs pa poklopac od jogurta, paštete, eurokrema, nutelle se svakako liže
lizati poklopac od jogurta.
haj silazi kad polizes taj poklopac,evo me na parkingu puko mi flet kabal ne radi svirena.kad dodjem kuci otvoricu novu temu da vidim mozel se zaletovat ovaj kabal.
lizati poklopac od jogurta.
haj silazi kad polizes taj poklopac,evo me na parkingu puko mi flet kabal ne radi svirena.kad dodjem kuci otvoricu novu temu da vidim mozel se zaletovat ovaj kabal.
Ejs pa poklopac od jogurta, paštete, eurokrema, nutelle se svakako liže
Ja jedino ćkapi ližem ba, za ostalo ima pribor za jelo.
Ha ja.
Naši kad nabavljaju, ko da nabavljaju svaki dan po 10 litara pa svako svjetsko poskupljenje utiče na dnevnom nivou. Ali zato kada na svjetskoj berzi cijena pada, naši su nabavili mjesečne zalihe po najskupljoj cijeni. Pumpadžijska šupljara.
donnie_darko wrote: ↑03/03/2022 20:31
Sta je ovo na bht, voditeljica kaze od sutra cijena litra 4km u BiH????
Na vijestima?
Da!
Voditeljica je rekla ovo
"Cijena nafte na globalnom trzistu zbog geopoliticke situacije u svijetu i visoke potraznje vrtoglavo raste, dobavljaci u BiH od sutra ce nabavnu cijenu placati vec 3km zbog cega ce gradjani za litar goriva morati odvojiti oko 4km"