Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel bilo ? Kolko uzimaju sve se pomijesalo malo jos starih tenkova
Pojasmjenje klipa
He shows an abandoned Russian combat vehicle. Another one has been destroyed by UA military. Crew members have fled and abandon their vehicles.
Last edited by sumirprimus on 03/03/2022 17:46, edited 1 time in total.
Ja se nesto ne obuzdam u sposobnost oligarha da prave drzavne udare. Ako ga ko smakne to ce biti neki likovi iz njegovog uzeg okruzenja u okviru drzavnog aparata.
jeza u ledja wrote: ↑03/03/2022 17:45
Ja se nesto ne obuzdam u sposobnost oligarha da prave drzavne udare. Ako ga ko smakne to ce biti neki likovi iz njegovog uzeg okruzenja u okviru drzavnog aparata.
GandalfSivi wrote: ↑03/03/2022 17:43
Do sada iz Ukrajine izbjeglo 1.1 milion ljudi, od toga 357 u Bjelorusiju. Gdje ce u pm?
i ja sam ovo cuo i mislio da je greska.
dobro je i ovo. ne znam sta te izbjeglice razmisljaju ili mozda ima politicki razlog sto su otisli tamo ali neka malo izbjeglice pritisnu i bjelorusiju koja mi je gora i hinjavija od rusije.
Do sada iz Ukrajine izbjeglo 1.1 milion ljudi, od toga 357 u Bjelorusiju. Gdje ce u pm?
dobro je i ovo. ne znam sta te izbjeglice razmisljaju ili mozda ima politicki razlog sto su otisli tamo ali neka malo izbjeglice pritisnu i bjelorusiju koja mi je gora i hinjavija od rusije.
Putin govori lajv cnn uuu rasulo prica gluposti
Popizdio.. prica kako mu se komandiri raznose u casnoj borbi jer ukri muce zarobljenike
Unistavaji sami brigade tenkovske nacija
Gotovo je ovaj skroz
Koliko je izbjeglica otislo u Srbiju tokom rata u BiH
Da, proglasili bi ga neuracunljivim i sklonili negdje. Ali ne vjerujem da ce se to desiti ako on ne predje crvenu liniju, tipa napad na NATO clanicu ili naredba za upotrebu nuklearnog oruzja.
sumirprimus wrote: ↑03/03/2022 17:54
Putin govori lajv cnn uuu rasulo prica gluposti
Popizdio.. prica kako mu se komandiri raznose u casnoj borbi jer ukri muce zarobljenike
Unistavaji sami brigade tenkovske nacija
Gotovo je ovaj skroz