narod i vojska spremaju se za udar!!!
slava ukrajini!
Nije stvar u cijoj je neko mrezi nego me zanima zasto i po cijem nalogu to rade
I to nikog ne zabrinjava sto mimi svih zakona i u ovoj situaciji neko blokira drustvenu mrezu.
jasno ko dan. slazem se care sve. i mi bi trebali bit slozni jednom bez obriza na religijsko, poiliticko i stranacko opredjeljenje ne smije nam to sve determinirati u zivotima..A_A_AKCIJA wrote: ↑02/03/2022 12:05 Za sve koji se iz različitih razloga pitaju, zašto podrška Ukrajini?
Zato jer se i Bosna brani u Kijevu.
Zato jer Putin želi ruski svet, isto kao i Vučić što želi srpski svet. Čak se nisu potrudili da sakriju sličnost.
Jer je na sceni udruženi zločinački poduhvat sa Putinom na čelu, koji je pažljivo pripremljen deceniju. Putin, ali i Vučić su: prebacili sve zlatne rezerve u svoje države, Vučić je dobio ozbiljne donacije u oružju, prave zalihe hrane...
Putin je prije godinu dana uigravao napad vojnim vježbama na istom mjestu odakle su krenuli u napad.
Zato jer na isti način, Rusija i Srbija koriste medije za svoje ciljeve, botove, propagandu. Sve dolazi iz iste kuhinje i isto izgleda.
Zato jer su Mile Dodik, Vučić, Čović, dio toga poduhvata i po tom planu drže nas sve taocima.
Zato jer je plan bio da se Ukrajinci porobe za dan, i da nova imperija izađe na granicu sa Mađarskom, gdje već čeka Orban. Da podsjetim, Orban je odbio pomoći Ukrajini oružjem i zabranio transport preko njihove teritorije.
Zato jer bi onda imali fizičku vezu preko Srbije i Mađarske i bukvalno bi tenkovi mogli osvanuli na Darivi, a padobranci na aerodromima po RS. Bukvalno bi se samo čekao izmišljeni povod za napad. Dolazak glavnog ruskog obavještajca u Beograd, par dana poslije napada na Ukrajinu je bio tako zamišljen. Trebali su razgovarati na temu boraca koji se bore u Ukrajini a navodno dolaze sa Kosova, BiH... Poslije toga bi krenule ucjene, zahtjevi i na kraju destabilizacija i napad.
Zato jer se konačno sada vidi šta je izvor Miletove drskosti i provociranja naše strane i izazivanje naše reakcije. Da se da povod Putinu da intervenira. Iz istog razloga je i prolongirao sve antidržavne poteze za pola godine, jer je očekivao ali i najavljivao velike promjene u svijetu.
I na kraju, jer je ovo penal koji ne smijemo propustiti. Maske su pale, sve je jasno. Evropa je ugrožena u Bosni i sada samo trebamo dići ruku i tražiti da nas preko reda uvedu u NATO.
Živjela naša domovina, Bosna i Hercegovina!
Slava Ukrajini!
Ma brine ih ovo
A_A_AKCIJA wrote: ↑02/03/2022 12:05
I na kraju, jer je ovo penal koji ne smijemo propustiti. Maske su pale, sve je jasno. Evropa je ugrožena u Bosni i sada samo trebamo dići ruku i tražiti da nas preko reda uvedu u NATO.
Živjela naša domovina, Bosna i Hercegovina!
Slava Ukrajini!
e zato.Russians “must, gritting our teeth and overcoming fear, come out and demand an end to the war,” he said.
Vidi, nama taj tvoj poznanik nista ne znaci, niti sta o nama odlucuje. Kada poraste i postane politicar, sigurno ce dobiti dovoljno informacija da mu neces nista morati objasnjavati. Cak ce se on tebi izvinjavati zbog ludjacke kosulje koja nam je navucena...farenhajt983 wrote: ↑02/03/2022 11:32jedan poznanik, ja cu ga oslovit kao stanovnik EU, me pita zasto nismo sa EU a svi bi zeljeli da tamo radimozilog wrote: ↑02/03/2022 11:02 Oni koji trebaju da znaju, sigurno znaju cije je to maslo. Nama (pro BiH) nikakvih konsekvenci nece biti zbog toga.
Velikosrbi i njihovi sateliti, ocajnicki pokusavaju, da svoje rusofilstvo prikace i ostalima u regiji, ali su odavno raskrinkani i vjeruj da se zestoko preznojavaju, cekajuci da vide, sta ce sa njima biti.
Objasnivsi mu slozenost situacije i proces odlucivanja te da treba srpska strana takode odluciti, u cudenju mi kaze da me ne pita za srbiju i BiH u globalu, nego samo za BiH kao moju zemlju, kao sta se tu srbija pita
pa ne znaju ni da 3 clana predsjednistva imamo, njih politika tek toliko interesuje pred izbore, odrade gradansku duznost, onda svako na svoju stranu,
politiku vode politicari
Roman Abramovich puts Chelsea up for sale