Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sbdoge wrote: ↑01/03/2022 19:41
Sad mi drug što radi u Austriji javi da su austrijanci bukvalno, ali bukvalno svaku apoteku u državi od salzburga do graza opustošili i kupili sve tablete protiv radijacije i zračenja
Davorin Primorac, direktor Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA)
HDZ-ovac
nebitno, snsd ili hdz, sve im je sda servirala. ubila nam vanjsku politiku!
Koliko god se nadali da će se ova situacija pokušati iskoristiti protiv Dodika, mislim da to nema šanse, pa SDA ne želi da se riješi Dodika, to bi za njih bila loša stvar. Oni su najbolji drugovi, jedni druge krive i na to rasplamsavaju narod i dobijaju izbore, neće Bakir ništa uraditi protiv Dodika, jer da nema Dodika šta bi onda radio, čime bi se onda bavio?
Sad mi drug što radi u Austriji javi da su austrijanci bukvalno, ali bukvalno svaku apoteku u državi od salzburga do graza opustošili i kupili sve tablete protiv radijacije i zračenja
laik1981 wrote: ↑01/03/2022 19:42
Kinezi ce hajrovati i iz ovoga.. Kakvo god se sranje desi kinezi izvuku korist..
Majstori igrice
Budući svjetski Bog i batina.
...
Svaka kriza oni neutralni dok se svi ostali samounistavaju.
...
I Kina demonstrira veliko strpljenje. Dugo su čekali pravi trenutak da uzmu Hong Kong. Njima je ništa čekati 20 ili 30 godina da vrate Tajvan, a vratit će ga milion %.
S druge strane, Rusi vazda djeluju nervozno i pokvare šanse za dugoročan uspjeh.
Uzece Kina u Rusiju samo dok dodje pravo vrijeme.. Njima tijesno, a Rusija pusta sjeverno od njih.. Da sam Rus vise bi me bilo hastra Kine nego NATO-a..
A čuju se avioni kako deru nebo, ko zna koliko aviona. Mogu misliti kako jezivo izgleda i zvuči sve ovo. Rusi brutalno djeluju na Harkov, nikad više video zapisa o desavanjima u nekom gradu. Bukvalno sve gori.
Nije to istina. Reci drugu da laze slobodno.
Nemojte se ni zamarati tabletama od radijacije .... ako se toga bojite, odselite u Juznu Ameriku ili Novi zeland dok se ovo ne zavrsi i gotovo.
damirc_sa wrote: ↑01/03/2022 19:54
Milanovic je okrenuo plocu preko noci tako da ocekujem i od Covica da igra kako EU svira.
Siguran sam da ce i nasi zatvoriti nebo za ruske avione
Najnebitnija stvar u istoriji nebitnih stvari. I da hoce, ne mogu do nas doci...
A čuju se avioni kako deru nebo, ko zna koliko aviona. Mogu misliti kako jezivo izgleda i zvuči sve ovo. Rusi brutalno djeluju na Harkov, nikad više video zapisa o desavanjima u nekom gradu. Bukvalno sve gori.
Idioti. Rade to da stanovnici Kijeva, koji je tezi za osvajanje oz vise razloga vide sto ih ceka ako daju duzi otpor.
A i Ukrajinci su nemilosrdni prema svojima u Harkovu...ostavili onoliko vojske bez nade za uspjeh. U sustini...prljav rat ko i svugdje.
Kako god, danasnje granatiranje Harkova moze znaciti dovidjenja i najmanjoj sansi da Ukrajinci u narednih 300g zaborave ovo Rusima.
nebitno, snsd ili hdz, sve im je sda servirala. ubila nam vanjsku politiku!
Koliko god se nadali da će se ova situacija pokušati iskoristiti protiv Dodika, mislim da to nema šanse, pa SDA ne želi da se riješi Dodika, to bi za njih bila loša stvar. Oni su najbolji drugovi, jedni druge krive i na to rasplamsavaju narod i dobijaju izbore, neće Bakir ništa uraditi protiv Dodika, jer da nema Dodika šta bi onda radio, čime bi se onda bavio?
tačno... zato pamet u glavu svi u oktobru, jer sa sda nećemo ni u eu, niti u nato!
laik1981 wrote: ↑01/03/2022 19:52Uzece Kina u Rusiju samo dok dodje pravo vrijeme.. Njima tijesno, a Rusija pusta sjeverno od njih.. Da sam Rus vise bi me bilo hastra Kine nego NATO-a..
Rusi nemaju nikakav strah od Kine jer nemaju negativna iskustva iz prošlosti.
S druge strane, Evropljani su više puta napadali Rusiju, zbog toga i strah ili bolje reći oprez. Širenje NATO-a na ruske granice sigurno pali lampice i izaziva paranoju, sto na kraju glavama plaća nedužna ukrajinska sirotinja.
damirc_sa wrote: ↑01/03/2022 19:54
Milanovic je okrenuo plocu preko noci tako da ocekujem i od Covica da igra kako EU svira.
Siguran sam da ce i nasi zatvoriti nebo za ruske avione
I Janša postao odjednom najveći liberal na planeti. Lijepi strah. Ne sumnjam ni ja da će Čovke odjednom postat fin, on uvijek voli sebe da predstavlja kao pro-zapadnog političara, a ustvari fašističko govno. Veća je hinja i od Dodika.
laik1981 wrote: ↑01/03/2022 19:52Uzece Kina u Rusiju samo dok dodje pravo vrijeme.. Njima tijesno, a Rusija pusta sjeverno od njih.. Da sam Rus vise bi me bilo hastra Kine nego NATO-a..
Rusi nemaju nikakav strah od Kine jer nemaju negativna iskustva iz prošlosti.
S druge strane, Evropljani su više puta napadali Rusiju, zbog toga i strah ili bolje reći oprez. Širenje NATO-a na ruske granice sigurno pali lampice i izaziva paranoju, sto na kraju glavama plaća nedužna ukrajinska sirotinja.
Idioti. Rade to da stanovnici Kijeva, koji je tezi za osvajanje oz vise razloga vide sto ih ceka ako daju duzi otpor.
A i Ukrajinci su nemilosrdni prema svojima u Harkovu...ostavili onoliko vojske bez nade za uspjeh. U sustini...prljav rat ko i svugdje.
Kako god, danasnje granatiranje Harkova moze znaciti dovidjenja i najmanjoj sansi da Ukrajinci u narednih 300g zaborave ovo Rusima.
I meni se čini. Ovo je klasičan teror koji za cilj ima uplašiti branitelje ostalih gradova i natjerati ih na predaju. Ovo što noćas rade u Harkovu je neviđeno do sada. Brutalno bombardovanje bez stajanja. I baš nešto gadno bacaju, strahovite eksplozije.
Last edited by Kikibombona on 01/03/2022 20:00, edited 1 time in total.