Novi ambasador SAD u BiH Selimovića proglasio herojem mjeseca: Naišao je na otpor korumpiranih aktera!
Šta li će tek biti ako Murphy nastavi čačkati mečku?? Mečkaa spava jer je još zima, opasna je!
Bajden,,,,,,,,,,,,,,, on mi djeluje kad bi mu atomska explodirala u krevetu da bi pomislio da mu zvoni telefon.uglavnomja wrote: ↑28/02/2022 13:24![]()
![]()
da se ovo desilo - culo bi se do bidena
svEcka zavera protiv mucenice i pravednice
ono sta je pisala - za zatvora je
plus sto se vidi sva nepismenost, neobrazovanost i potkapacitiranost
a spominjale su se i neke pare javno![]()

Alisa je rekla da je zeleno a Gadzo da je bordo boje.bitangeIprinceze wrote: ↑01/03/2022 07:40 Složili bismo se ako bi rekli da je ljubin kombi-tenk-space shutle šarene boje.![]()

Meščini milionebitangeIprinceze wrote: ↑27/02/2022 10:23
A znaju li Seferovići koliko su love dobili da pričaju naručenu priču? To ne zaboravljaju![]()
Svjedok Bureković Anel izjavio da ima firmu za auto stakla na Mostarskom raskršću, da se ta firma bavi prodajom auto stakala, te da mu je optuženi Ljubo Seferoviću februaru mjesecu kupovao šajbnu za kombi, da je došao sa tamno plavim kombijem T 4 u kojem su bili žena i djeca, da je bio nervozan. Svjedok je na kombiju primjetio prednju šajbnu puknutu te da mu je optuženi govorio da mora na tehnički da zbog toga mjenja istu, pitao je ima li neku da mu zamjeni šajbnu te mu je svjedok rekao da ima kooperante koji to rade i da je cjena od 50 do 100 KM i on se nije složio rekao je da mu je skupo, pa mu je svjedok samo ubacio šajbnu nakon čega je Ljubo otišao.
A, poslovali na kredit, znači
E dobro su zaradili milione sa tri verzije priče:bitangeIprinceze wrote: ↑01/03/2022 09:43A znaju li Seferovići koliko su love dobili da pričaju naručenu priču? To ne zaboravljaju
Jedino glupost vaših teorija zavjere ni voz ne može povućibitangeIprinceze wrote: ↑01/03/2022 09:58 Pare legle u 7 sutra dan. Solarno plaćanje. Puna vreća, nije nikakav kombi mogao ni da povuče
bitangeIprinceze wrote: ↑01/03/2022 09:58 Pare legle u 7 sutra dan. Solarno plaćanje. Puna vreća, nije nikakav kombi mogao ni da povuče

Ima ljubo&Company do kraja života da žive ko kraljevi i kraljicedenden wrote: ↑01/03/2022 10:03Jedino glupost vaših teorija zavjere ni voz ne može povućibitangeIprinceze wrote: ↑01/03/2022 09:58 Pare legle u 7 sutra dan. Solarno plaćanje. Puna vreća, nije nikakav kombi mogao ni da povuče![]()
Sve zbrinuto i zaštićenodzolix wrote: ↑01/03/2022 10:12bitangeIprinceze wrote: ↑01/03/2022 09:58 Pare legle u 7 sutra dan. Solarno plaćanje. Puna vreća, nije nikakav kombi mogao ni da povuče
Oni su zajedno bili u pritvoru 1 mjesec zatim je Ljubo bio u pritvoru oko 2 godine.
Imali su petoro maloljetne djece,,,,,,,,,ko je pazio na tu djecu i da li je drzava uradila neku novcanu pomoc zbog djece sa obzirom u kojim uslovima oni zive.
A kada nesto krijes - IMAJ AMNEZIJU ( ovo je najnovija izjava komsije mi bivseg drota Sulje, koji sezadnjih dana zadeverao o stanju u Ukraniji, pa mi manje dolazi. Nedostaju mi njegove dubokoumne analize ).
Evo vidim, prepoznao si se. Pravi teoretičar zavjere, svaka čast.kakotakonikako wrote: ↑01/03/2022 13:12A kada nesto krijes - IMAJ AMNEZIJU ( ovo je najnovija izjava komsije mi bivseg drota Sulje, koji sezadnjih dana zadeverao o stanju u Ukraniji, pa mi manje dolazi. Nedostaju mi njegove dubokoumne analize ).
pun slucaj amnezija ...kakotakonikako wrote: ↑01/03/2022 13:12A kada nesto krijes - IMAJ AMNEZIJU ( ovo je najnovija izjava komsije mi bivseg drota Sulje, koji sezadnjih dana zadeverao o stanju u Ukraniji, pa mi manje dolazi. Nedostaju mi njegove dubokoumne analize ).
Odaklen ka ti ovo ?????klix wrote: ↑01/03/2022 13:34Evo vidim, prepoznao si se. Pravi teoretičar zavjere, svaka čast.kakotakonikako wrote: ↑01/03/2022 13:12
A kada nesto krijes - IMAJ AMNEZIJU ( ovo je najnovija izjava komsije mi bivseg drota Sulje, koji sezadnjih dana zadeverao o stanju u Ukraniji, pa mi manje dolazi. Nedostaju mi njegove dubokoumne analize ).![]()
kakotakonikako wrote: ↑01/03/2022 13:46Odaklen ka ti ovo ?????![]()
Malo bolje citaj, nije tesko, pa ces vidjeti cija je ovo izjava.
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE !!!!!
![]()
Misliš na Murizovu amneziju, da zna ko je ubica, pa onda odjednom zaboravi? Ili na Ifetovu i Murizovu amneziju vezanu za prvu optužnicu za ubistvo, o kojoj je i Arijana pisala na fb?kakotakonikako wrote: ↑01/03/2022 13:46Odaklen ka ti ovo ?????![]()
Kakve veze ovo sada ima sa tvojim prvim postom meni. Nervoza, sta li je ?????klix wrote: ↑01/03/2022 14:21Misliš na Murizovu amneziju, da zna ko je ubica, pa onda odjednom zaboravi? Ili na Ifetovu i Murizovu amneziju vezanu za prvu optužnicu za ubistvo, o kojoj je i Arijana pisala na fb?kakotakonikako wrote: ↑01/03/2022 13:46
Odaklen ka ti ovo ?????![]()
uglavnomja wrote: ↑01/03/2022 13:43
pun slucaj amnezija ...
alisina jedna
i nekoliko desetina ifet-muriz amnezija, takvih amnezija da su naprosto ostali sokirani kad su saznali za stvari koje su poznate svima vec godinama i o kojim su cak i ono nekad davno govorili![]()