daj opomeni i ove što direkt ulijeću sa SAFFA
just sayin
bas tako malinari i kuharieltroxin wrote: ↑28/02/2022 18:47Ma nije rasulo, vec se kepecu niko ne smije suprostaviti. Jebo te, stavio svog kuhara da komanduje vojskom i generalima.sumirprimus wrote: ↑28/02/2022 18:38 Oni momci su zivi dokaz rasula u ruskoj vojsci. Krenulo u rat i ne zna da ide u rat. Kad su otisli ć, skontaku kolko je sati,napuste polozaje vozila i pjeske kuci iz drige drzave u ratu. S komandirom zajedno.![]()
Sve su osim ozbiljna armija a imaju najvise nuklearki
Isti kurac kada nase “patriote” postave na pozicije osmice, asime, malinare…
i evo gadaddy-kool wrote: ↑28/02/2022 18:12 Švedska, Danska, sad Finska, jedino su Norvežani ostali sa vojnom pomoći
Veteran 21 wrote: ↑28/02/2022 18:51 https://www.klix.ba/sport/nogomet/fifa- ... /220228134
Izbačeni su!
Ruska doktrina je izgleda ne mozete vi unistiti tenkova koliko ih mi mozemo poslati....
Bogami ako tako budu razmisljali... nije ovo 1942, ovdje se rusi ne brane, vec su agresor... kako naci dovoljno voljnih da idu u sigurnu smrt...AlfaBetaGama wrote: ↑28/02/2022 18:58Prije ce biti, ne mozete vi nama ubiti vojnika koliko ih mi mozemo poslati u smrt.
Google kaze 170 cm, isto kao i Putin.
Samo da spahicu spomenem htjeo si nas zahebavat eto ti ga namalakh wrote: ↑28/02/2022 19:01 pa rusija će biti uništena svim ovim sankcijama. ne daj bože da se rusi opredijele isključiti plin, mislim da bi od sebe za dva mjeseca napravili najsiromašniju državu svijeta.
za one koji ne znaju, sberbank kod nas je skoro pred gašenjem. neka javno kažu koliko para su naši ljudi podigli u zadnjih pet dana i zašto već uprava razmišlja o zatvaranju poslovnica.
Ali prosjecan rus se vec odavno nista ne pita...AlfaBetaGama wrote: ↑28/02/2022 18:57 Puna podrska za izbacivanje svega ruskog. Dosta je vise, ili neka se samo obracunaju sa Putinom ili neka zive u izolaciji.