Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šta ako naredi da se pritisne dugme i zaključa se u unaprijed pripremljeno atomsko sklonište ili pobjegne negdje u svemir?
I ostatak zivota u 4 zida, sa (samo jednom) ljubavnicom...
I u ovih nekoliko godina korone je bilo dosta života u 4 zida pa se ljudi naviknu.
Šalim se, mislim da je Putin spreman na puno toga ali ne mislim da bi ispalio nuklearku.
Sto se tice Putinovih paranoja. Informacije koje su Amerikanci objavljivali u tom momentu nije moglo znati vise od 5-6 ljudi oko Putina. A od nekud je curilo. Ko zna sta sve taj americki igrac u njegovom okruzenju moze uraditi...
Zna li neko da li su kakve konkretne sankcije RCB stupile na stagu u zadnjih sat vremena?
Pratim rublju, tokom noci na offshore marketima he pala 30%, no kad je RCB digla kamatu na 20% to je donekle popravilo stvari, pad je bio “samo” 18%. Cinilo se da kako tako brane rublju.
Ali prije 40 minuta doslo je do naglog pada sa 18% na 28%
Sta se desilo, RCB je potrosila rezerve bar one dostupne?
invincible1921 wrote: ↑28/02/2022 16:59
Iskreno izbacivanje ruskih klubova je vec prese.ravanje sa sankcijama
I ne samo to vec i coporasko stigmatiziranje svega ruskog.
Masa normalne i obicne raje koja i ne podrzava putka sad ispasta.
Mislim da se nista manje lose u cjeloj prici ne ponasa ni zapad i zato mislim da se ovdje prelamaju mnogo zajebanije price od same agresije na Ukrajinu.
Mislim da je kina mnogo bitan igrac u ovome a samim tim i neke infiltrirane struje po zapadnom svjetu koji vec duze vrjeme plesu kako kinez svira.
Putko je jak samo onoliko koliko ima podrske od kine.
Kina je vukla konce i oko planova za borbu oko pandemije, vuce konce i oko ovoga, vjerovatno jer se pocelo otkrivat masa neregularnosti oko korone i odgovora na istu.
Mislim da je ovaj sukob samo fino upakovana distrakcija.
Spremite se na socijalno kreditovano drustvo i učite kineski dok je vakat.
Čuj Zapad se ne ponaša ništa manje loše. Je l' mi pričamo o istoj stvari?
Ovo ostalo ne vrijedi komentirati. Ne postoji kineski jezik.
Johny12 wrote: ↑28/02/2022 17:28
Zna li neko da li su kakve konkretne sankcije RCB stupile na stagu u zadnjih sat vremena?
Pratim rublju, tokom noci na offshore marketima he pala 30%, no kad je RCB digla kamatu na 20% to je donekle popravilo stvari, pad je bio “samo” 18%. Cinilo se da kako tako brane rublju.
Gdje pratis svega ti? Glupi Yahoo kasni pola sata...
GandalfSivi wrote: ↑28/02/2022 17:29
I meni nije jasno kako ne kontaju o cemu pricas, ne spominje lik svoje licne stavove.
Mada, s druge strane, pretjerujes u stavovima, ali to je druga prica...
Pa nedavno je Vucic rekao, da neki (Srbi je li) moraju shvatiti, da Bosnjaci nece nestati sa ovih prostora.
Nije to moj stav, ve ccovjek rekao istinu, sta bi neki zeljeli!
Zato hajmo nazad na topic, ali ne uzdajte se u neku veliku prednost za Bosnu ....
nije mi jasno kakve veze ima ako su rakete 100 kilometara od moskve ili 1000 kilometara od moskve (ili majamija). ako krene rokat, domet nije problem valjda. eno onaj ruski krs na kamionima pa im domet 11 hiljada km.
Mene interesuje gdje su zbrisali. Bezbeli su se bacale uniforme i trazile civilke, jal su se predali. Pa skontali i vojnici da ratuju nizasta,ko je lud da gine.
Meni ovo Lici da su u tenkovima vecinom bilo 1-2 covjeka, diverzanti, specijalne snage i sl. Dovukli su tu zeljezo i sakrili se. Kasnije dolazi ostatak ekipe, sa logistikom i ostalim pa ce nastaviti dalje. Treba sve onesposobiti za daljne operacije
Ovu silnu i tešku mehanizaciju, tenkove najprije, ne prati mnogobrojna pješadija. Ne znam koji odnos snaga bio trebao biti, ali to je iz ovih snimaka evidentno. Treba tu biti puno više kamiona i transportera sa pješadijom. Stiče se dojam da su samo bacili tenkovske posade i lake transporter u vatru, da se pješadija,pa i posade razbježalo. Evo ima ovaj gore snimak kad idu pjehe.
Gandalf wrote: ↑28/02/2022 17:18
A ko je bio onaj ogavni, ćelavi lik, ko da je iz horora pobjegao, što je bio na slici s putlerom. Slika postavljena prvi dan rata.
Osmi Socrates wrote: ↑28/02/2022 17:15
On ako se boji atentata najbližih saradnika neka se ubije odmah.
Dakle, rješenje je da ga rokne neki security guard ili član porodice. Neko mu garant servira ručak. Ne ide valjda sam u kuhinju da sebi napravi sendvič.
Johny12 wrote: ↑28/02/2022 17:28
Gdje pratis svega ti? Glupi Yahoo kasni pola sata...