Policijski sat.

Pa ja nikad suprotno rekao nisam.SamoVasGledam wrote: ↑28/02/2022 17:07Nisam rekao da si ti rekao da imaju gas, ali ga imaju i to dosta.skafiskafsnjak wrote: ↑28/02/2022 17:01
Ja nisam rekao gas, ne lazi.. Rekao sam da je 4. zemlja u svijetu po prirodnim bogatstvima. To.nije mala stvar. Tako da, ne pije ti vode prica da nemaju sta da ponude.
Sto nisu usli u EU...ne znam,.mozda nisu ispunili sve trazene uslove
Što se tiče boldovanog veoma sam zahvalan. To sam sve vreme čekao.![]()
I ne samo to vec i coporasko stigmatiziranje svega ruskog.invincible1921 wrote: ↑28/02/2022 16:59 Iskreno izbacivanje ruskih klubova je vec prese.ravanje sa sankcijama
Taj u kacketu dolazi iz IT industrijeTomANDJerry wrote: ↑28/02/2022 16:00Jedno je kad dolazis helikopterom iz ratne zone koji ne znas hoce li biti pogodjen ili nece, hoce li te uhapsiti ili ne ...Avonmusk wrote: ↑
Jel ti krivo sto su ljudi dosli nirmalno obuceni, a ne glumit i fino se upegat a gledat kako da skines glavu neistomisljenjiku.
A drugo je u limuzinama
Iako, mogli su se malo srediti![]()
Evo snimak i kad su ih našli. Koliko vidim obojica su mrtvi u kanaluO'zone wrote: ↑28/02/2022 16:51Ima negdje snimak kasnije, neko je naišao na njih. Ima ovdje na temi. Obojica su ubijeni i završil u onom kanalu pored. Psi su isto svi ubijeni jedino je jedan ostao da leži pored njih.sumirprimus wrote: ↑28/02/2022 16:42Kazu nece ruski agresor. Zato sam stsvio u spojčer uznemirujuci snimak otac i sin u autu ubijaju oca.SpoilerShow
Mislim da je onaj ko ih je našao izvukao ovaj snimak sa mobitela. Tragično.
Pa neka prvo puti sebi kod kuce izvrsi denacifikaciju. Mozda u ogledalu ne vidi ali njegova politika je totalno profasisticka.TomANDJerry wrote: ↑28/02/2022 16:48 Pise se da Rusi traze :
- Demilitarizaciju i denacifikaciju
- Priznanje Ruskog Krima
- Neutralni status Ukrajine
Realno, osim demilitarizacije --- ovo ostalo i nije ne moguce ... neke stvari idu po defultu (tipa neutralni status, svakako ih NATO nikad nebi primio), ili denacifikacija --- svakako ne postoji, osim par tih ljudjaka na istoku
Krim je vec problem, ali neka se dogovore Ukrajina i Rusija, a ne mora nikada proci u UN-u ... i eto, svi zadovoljni
Dokle vise sa teorijama zavjera oko korone...Njanjavi wrote: ↑28/02/2022 17:16I ne samo to vec i coporasko stigmatiziranje svega ruskog.invincible1921 wrote: ↑28/02/2022 16:59 Iskreno izbacivanje ruskih klubova je vec prese.ravanje sa sankcijama
Masa normalne i obicne raje koja i ne podrzava putka sad ispasta.
Mislim da se nista manje lose u cjeloj prici ne ponasa ni zapad i zato mislim da se ovdje prelamaju mnogo zajebanije price od same agresije na Ukrajinu.
Mislim da je kina mnogo bitan igrac u ovome a samim tim i neke infiltrirane struje po zapadnom svjetu koji vec duze vrjeme plesu kako kinez svira.
Putko je jak samo onoliko koliko ima podrske od kine.
Kina je vukla konce i oko planova za borbu oko pandemije, vuce konce i oko ovoga, vjerovatno jer se pocelo otkrivat masa neregularnosti oko korone i odgovora na istu.
Mislim da je ovaj sukob samo fino upakovana distrakcija.
Spremite se na socijalno kreditovano drustvo i učite kineski dok je vakat.![]()
Smijesno...
Ima na indexu snimak.kabadahija30 wrote: ↑28/02/2022 17:15 Osilio se i zelenski. Nece sobit ukljucenje u eu. Ne znam jeste li gledali građani okruzili tuske vojnike. Ruski vojnik sjedi u kamionu i plače.
Manje-više, samo u više detaljadetroit-mercy wrote: ↑28/02/2022 17:04Hoces reci da armija strucnjaka i analiticara pri NATO stabovima ne vrsi procjenu razlicitih scenarija, da ne uzimaju u obzir sve rizike, akcije I reakcije koje se mogu izroditi, vec da ovako ko mi sjede na forumu i kupe informacije sa Twitter-a![]()
Nema od toga nista. Ako je makar i dio Ukrajine u NATO to znaci opet NATO rakete na granici rusije, pokanute za 100-ak kilometara.
Malo se kralo u skladištima IT distributera