Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
- saint_mirad
#61626 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
oživeo lik. it's a miracle.
-
cassius
-
Capljina74
#61628 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Mrsomudiš. Na jako loš način ide pravdanje...BadBoy wrote: ↑09/02/2022 14:44Pa kralo se i varalo nemilice svugdje. Guglaj samo sve Trumpove aferime i to od 2016. godine, 4 pune godine prije ove jebene pandemije. Šta vam je ljudi, pa bogati i slavni rade šta hoće. Najjači klub pedofila čine ultra bogati milijarderi Epstein, Ghislaine Maxwell, Princ Andrew i vi pričate da im treba pandemija za bilo štaNitkonitkovic wrote: ↑09/02/2022 14:41
Niko nije pricao o BIH, svi znamo kakva je tu situacija. Ja pricam o takozvanim oazama slobode, slobodnog misljenja i cinjenja, koje su se dovele korak do fasizma u roku od 2 godine. Prolazili su zakoni koji ne bi imali sanse nigdje proci bez terorisanja strahom. Kradje i ostale stvari necu spominjati, to je uvijek aktuelno ali je bilo zestoko intenzivirano u ovom periodu. Pa kad je zadnji put njemacki ministar uhvacen u lopovluku teskom par miliona? Par drzava je ostalo dosljedno u svemu, ostale su samo ispljuvale kriminal i uzas koji vlada , i koji do sada vecini ljudi nije bio poznat, to je cinjenica. Opet pricam o zapadnoj Europi, situacija kod nas je svima poznata nazalost.
Bogati provode svoju volju i provodiće sve dok je kapitalizam dominanto društveno-političko uređenje. To ne znači da je kapitalizam loš, ali on stvara klasno društvo koje uzdiže klasu ultra-bogatih na vrh piramide. To je tako.
Jeste radi se to, ali hej divi šta se radilo prije ovoga...
To je Vučićev fol i poslije deset godina kriv mu DS koji više ni ne postoji.
-
Naslovnica
-
Nitkonitkovic
#61630 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Hahahh, kaa krene struja samo se prepusti
-
Naslovnica
#61631 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Dodao je da ne misli da će svakom Amerikancu biti potrebna booster cjepiva kako bi se spriječila zaraza virusom. “Ovisit će o tome tko ste. Ali ako ste normalna, zdrava 30-godišnja osoba bez zdravstvenih tegoba, možda će vam samo trebati booster svakih četiri ili pet godina”, objašnjava.
Fauci je rekao da se on i suradnici već pripremaju za neku sljedeću pandemiju te da se usredotočuju na praćenje virusa i obitelji virusa za koje se zna da uzrokuju teške bolesti. Suočavanje s budućim epidemijama zahtijevalo bi mješavinu cjepiva i terapija, dodao je. No, ne slaže se s kritikama da se javno zdravstvo previše oslanjalo na cjepivo pri eliminaciji covida.

Fauci je rekao da se on i suradnici već pripremaju za neku sljedeću pandemiju te da se usredotočuju na praćenje virusa i obitelji virusa za koje se zna da uzrokuju teške bolesti. Suočavanje s budućim epidemijama zahtijevalo bi mješavinu cjepiva i terapija, dodao je. No, ne slaže se s kritikama da se javno zdravstvo previše oslanjalo na cjepivo pri eliminaciji covida.
-
belfy
#61632 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
ljudi rekli da ce nakon stope od 75% vakcinisanih ukinuti mjere i sada ih ukidaju kada su to dostigli. nevjerovatno! i, da, zaista bi bilo lijepo da su svi kao svjedjani... pa da ne moraju praviti neke glupe mjere kojim bi pokusali natjerati glupe ljude da se vakcinisu...Capljina74 wrote: ↑09/02/2022 11:09Gotovi su. Suluda politika će ih koštati glava. Ende.Trappist wrote: ↑09/02/2022 11:06 "Švedska danas ukinula mjere, prestala testirati i otvorila granice"
Eto drzava koja nije uvodila diktatorske kineske mjere izasla iz pandemije, i cak je na onoj slavnoj listi (najdraza lista sijaca panike ovdje) na 57. mjestu po broju smrtnih slucajeva na 1m stanovnika, puno iznad drzava koje su terorisale ljude 2 godine.
- doktornauke
#61633 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Onda nemojte tako postavljat stvari na glup nacin jer po vasoj prici ispada da svaki antivaxer koji zaglavi u bolnici umre,nije tacno.gamer4ever wrote: ↑09/02/2022 09:30Zato sto smrtnost nije 100%...jebote kakvih sve glupih pitanja se ovdje moze vidjetidoktornauke wrote: ↑08/02/2022 16:47 Sto ja nisam umro i lego u bolnicu dva puta je imao?Nisam se pelcovo niti cu ikad.
-
meridiyan
#61634 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Covjek otkrio da je vakcina odlicna protiv koljena

-
KraljicaIzJajca
#61635 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Napokon progovorioNaslovnica wrote: ↑09/02/2022 21:13 Dodao je da ne misli da će svakom Amerikancu biti potrebna booster cjepiva kako bi se spriječila zaraza virusom. “Ovisit će o tome tko ste. Ali ako ste normalna, zdrava 30-godišnja osoba bez zdravstvenih tegoba, možda će vam samo trebati booster svakih četiri ili pet godina”, objašnjava.
![]()
-
Naslovnica
#61636 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Meni je upitnik iznad glave posebno kada Fauci kaže:KraljicaIzJajca wrote: ↑10/02/2022 07:35Napokon progovorioNaslovnica wrote: ↑09/02/2022 21:13 Dodao je da ne misli da će svakom Amerikancu biti potrebna booster cjepiva kako bi se spriječila zaraza virusom. “Ovisit će o tome tko ste. Ali ako ste normalna, zdrava 30-godišnja osoba bez zdravstvenih tegoba, možda će vam samo trebati booster svakih četiri ili pet godina”, objašnjava.
![]()
![]()
Mislim, ako vijest nije fake news ili pogrešno prevedena - a zašto se posljednjih godinu i kusur vakcinišu "normalne, zdrave 30-godišnje osobe bez zdravstvenih tegoba"?!"Ali ako ste normalna, zdrava 30-godišnja osoba bez zdravstvenih tegoba, možda će vam samo trebati booster svakih četiri ili pet godina”
Da ne spominjem još mlađe osobe (djecu).
A na stranu kompletna priča o "vakcina ili otkaz" za ove normalne, zdrave 30-godišnje osobe i slične nebuloze.
- armin071
#61637 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Davno je jedan učo na tv-u rekao, ne mogu mu se imena sjetiti, sve je ovo jedan veliki test inteligencije…..Pažnja - uh, ne, Corona! Ova studija iz Velike Britanije vrlo je znatiželjna: prema studiji, helanke su se pokazale posebno učinkovitima u sprječavanju "napada" virusa korona. Istraživači s renomiranog Sveučilišta Cambridge prvi su testirali različite metode za povećanje učinkovitosti zaštitnih maski za usta i nos. Između ostalog, testirane su i ženske helanke, ali i gumice te ljepljiva traka. Rezultat istraživača: Ženske helanke koje se nose preko maske - tj. naravno na licu - mogu "značajno" smanjiti rizik od infekcije. Helanke zatvaraju praznine između maske, usta i nosa, čime se broj čestica smanjuje za najviše sedam. Lepljiva traka, iako je jednako učinkovita, neugodna je i vjerojatno je teško ukloniti. Nedostatak helanki je – tko bi to pomislio – to što bi kod ispitanika izazvale “visoku razinu nelagode”. Govor je također bio teži nego inače. No, moguće je i da biste mogli izgledati prilično upadljivo kada podižete novac iz banke, s obzirom na ono što se općenito povezuje s najlonicama preko lica.
Last edited by armin071 on 10/02/2022 08:57, edited 1 time in total.
-
KraljicaIzJajca
#61638 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Oh, nisi provjerio izvor!? Osobno, prvo provjerim.Naslovnica wrote: ↑10/02/2022 08:26Meni je upitnik iznad glave posebno kada Fauci kaže:
Mislim, ako vijest nije fake news ili pogrešno prevedena - a zašto se posljednjih godinu i kusur vakcinišu "normalne, zdrave 30-godišnje osobe bez zdravstvenih tegoba"?!"Ali ako ste normalna, zdrava 30-godišnja osoba bez zdravstvenih tegoba, možda će vam samo trebati booster svakih četiri ili pet godina”
A na stranu kompletna priča o "vakcina ili otkaz" za ove normalne, zdrave 30-godišnje osobe i slične nebuloze.
-
Naslovnica
#61639 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
https://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/d ... i-15156228KraljicaIzJajca wrote: ↑10/02/2022 08:43Oh, nisi provjerio izvor!? Osobno, prvo provjerim.Naslovnica wrote: ↑10/02/2022 08:26
Meni je upitnik iznad glave posebno kada Fauci kaže:
Mislim, ako vijest nije fake news ili pogrešno prevedena - a zašto se posljednjih godinu i kusur vakcinišu "normalne, zdrave 30-godišnje osobe bez zdravstvenih tegoba"?!
A na stranu kompletna priča o "vakcina ili otkaz" za ove normalne, zdrave 30-godišnje osobe i slične nebuloze.![]()
Jutarnji list prenosi pisanje Fanancial Times-a.
Nisam siguran da li je faktćekirato.
-
gamer4ever
#61640 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
To sve objasnjava, za toga sa sinopharmon je trebala treca doza negdje oko nove godine...banjaluka078 wrote: ↑09/02/2022 11:56Samo jedan, Sinopharm prošlog ljeta, +75, dijabetičar. Ova druga dvojica su 45-55, "ne trebaju njima vakcine". Jedan bio "malo" u bolnici. Drugi kući, već treća sedmica kako se oporavlja.
-
gamer4ever
#61641 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Pa kakvo je tvoje predvidjanje ?
-
Naslovnica
#61642 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Meščini da je to upravo ono o čemu sam neki dan gledao prilog na FoxNews.armin071 wrote: ↑10/02/2022 08:39Davno je jedan učo na tv-u rekao, ne mogu mu se imena sjetiti, sve je ovo jedan veliki test inteligencije…..Pažnja - uh, ne, Corona! Ova studija iz Velike Britanije vrlo je znatiželjna: prema studiji, helanke su se pokazale posebno učinkovitima u sprječavanju "napada" virusa korona. Istraživači s renomiranog Sveučilišta Cambridge prvi su testirali različite metode za povećanje učinkovitosti zaštitnih maski za usta i nos. Između ostalog, testirane su i ženske helanke, ali i gumice te ljepljiva traka. Rezultat istraživača: Ženske helanke koje se nose preko maske - tj. naravno na licu - mogu "značajno" smanjiti rizik od infekcije. Helanke zatvaraju praznine između maske, usta i nosa, čime se broj čestica smanjuje za najviše sedam. Lepljiva traka, iako je jednako učinkovita, neugodna je i vjerojatno je teško ukloniti. Nedostatak helanki je – tko bi to pomislio – to što bi kod ispitanika izazvale “visoku razinu nelagode”. Govor je također bio teži nego inače. No, moguće je i da biste mogli izgledati prilično upadljivo kada podižete novac iz banke, s obzirom na ono što se općenito povezuje s najlonicama preko lica.
Meni se učinilo da su u pitanju bile kao najlon čarape (hulahopke) preko maske.
-
gamer4ever
#61643 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Govorio je o boosteru. Mozda ima neke nove informacije da ove vakcine stite mladje ljude od teze bolesti 4-5 godina ? Ne znam ni ja sta je mislio, jer takva studija nigdje nije objavljena, a nemoguce je i znati, jer nije proslo 4-5 godinaNaslovnica wrote: ↑10/02/2022 08:26
-
BadBoy
#61644 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Štite zbog onih T- i B-ćelija. Kad opet dođeš u kontakt sa virusom, tijelo će biti spremno.gamer4ever wrote: ↑10/02/2022 09:22Govorio je o boosteru. Mozda ima neke nove informacije da ove vakcine stite mladje ljude od teze bolesti 4-5 godina ? Ne znam ni ja sta je mislio, jer takva studija nigdje nije objavljena, a nemoguce je i znati, jer nije proslo 4-5 godinaNaslovnica wrote: ↑10/02/2022 08:26
Mislim, ako vijest nije fake news ili pogrešno prevedena - a zašto se posljednjih godinu i kusur vakcinišu "normalne, zdrave 30-godišnje osobe bez zdravstvenih tegoba"?!
- red evil
#61645 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Ne znam o kakvim 4-5 godina govori kad ove vakcine jedva 6 mjeseci izdrže da daju neku vrstu zaštite. 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#61646 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Dovoljno ako se makar jedan ljudski život spasi. Sve sto se uradi da se spasi makar jedan život je vrijedno a ovi sto su protiv svega sto daje makar neku šansu, eh ti su vala
- red evil
#61647 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
To se slažem, bolje išta nego ništa.
-
KraljicaIzJajca
#61648 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Hvala, FT blokira ako nisi član, WbMed je spomenuio dio, druga dva medija identično kao Jutarnji:Naslovnica wrote: ↑10/02/2022 09:00https://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/d ... i-15156228
Jutarnji list prenosi pisanje Fanancial Times-a.
Nisam siguran da li je faktćekirato.![]()
https://www.webmd.com/lung/news/2022020 ... ovid-fauci
“As we get out of the full-blown pandemic phase of COVID-19, which we are certainly heading out of, these decisions will increasingly be made on a local level rather than centrally decided or mandated,” he told the newspaper. “There will also be more people making their own decisions on how they want to deal with the virus.”
https://azertag.az/en/xeber/Full_blown_ ... ci-2007323
https://nypost.com/2022/02/09/fauci-say ... ver-in-us/
Fortune je napisao najbolji članak
https://fortune.com/2022/02/09/scientis ... y-5-years/
-
gamer4ever
#61649 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Ma znam, ali 4-5 godina ? Odakle je to lupio ? Nema nikakvog dokaza ni da T i B celije pruzaju zastitu tako dugo.BadBoy wrote: ↑10/02/2022 09:46Štite zbog onih T- i B-ćelija. Kad opet dođeš u kontakt sa virusom, tijelo će biti spremno.gamer4ever wrote: ↑10/02/2022 09:22
Govorio je o boosteru. Mozda ima neke nove informacije da ove vakcine stite mladje ljude od teze bolesti 4-5 godina ? Ne znam ni ja sta je mislio, jer takva studija nigdje nije objavljena, a nemoguce je i znati, jer nije proslo 4-5 godina
- armin071
#61650 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Sve u cilju zaštite ljudi i njihovog zdravlja….Angelique Coetzee bila je liječnica koja je prva otkrila omikronsku varijantu koronavirusa, liječila prve pacijente - i odmah sve obavjestila da je riječ o blagoj vrsti virusa. Ali to nitko u Europi nije htio čuti, bila je pod pritiskom vlade. U ekskluzivnom intervjuu govori o svojim iskustvima.
Priča se da su od vas tražili da prikažete Omicron jednako ozbiljnim kao i prethodne varijante. Je li to točno?
Angelique Coetzee: Rečeno mi je da ne govorim javno da je to blaga bolest. Zamolili su me da se suzdržim od takvih izjava i da kažem da je to teška bolest. odbila sam
#slušajvladu
#slušajmedije…