sumir je jedan...General War wrote: ↑28/02/2022 11:00Ti posto alter ego nsseg chelija...lakse malo, neugodno mi vazda bude kad podje kuknjava, poslije slavlja.sumirprimus wrote: ↑28/02/2022 10:47 al su vratili cast armiji alal im vera![]()
sta nam kazu komsije, strucnjaci, posto jelte nema strucnjaka do njih, jel im vuna i da li su svjesni razvoja situacije , il i dalje slijepo putinovki ,bizmis ez juzual, melje crvena armija i bice to sve ok?![]()
![]()
brate nema ovde kuknjave, ja gledam licni interes, normalno, i uvijek ga otovreno naglasavam.
drzava bosna i hercegovina, jedinstvena, cjelovita, suverena, nedjeljiva.
glavnu prepreku na tom putu vidim u rusiji, koja je trenutno us klopu teme, agresor na ukr. citav svijet s digao i konacno okrenuo aktivno protiv rusije. nasa sansa. neprijatelj naseg neprijatelja nije nas neprijatelj. prigrlimo ga onda. podijelimo muke i obaveze.
ovo je ona sansa generacije. da li cemo je i mi iskoristit i ukri vidjececmo. sta bude bice. na bolje dvakako nismo ni navikli.
a dotad. navijam. ja sam navijac, ja ne znam drukcije, nisam kospicar. kontas. sjest sa strane i gledat, ja cu radije u frku. e to.
SLAVA UKRAJINI