Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Osmi Socrates wrote: ↑27/02/2022 15:19
Realno, sada bi Poljska i baltičke države trebale napasti Bjelorusiju i sjebati tu napaćenu državu zauvijek. Ne NATO.
Putler će koristiti nuklearno oružje, ako ga misli koristiti, i bez toga.
Jarane, nema potrebe za trolanjem, ovo je ozbiljna tema.
Nikakvo to trolanje nije. Ako svijet do sada nije razumio sa kakvim idiotom ima posla, neće nikad.
Peacean wrote: ↑27/02/2022 15:35
Iz srpskog Blica, nisam nigdje drugdje vidio ovo tako da ne znam koliko je pouzdano
Ruski šef delegacije na velikoj konferenciji UN o klimi izvinio se zbog invazije svoje zemlje na Ukrajinu, za koju je rekao da nema opravdanja, naveli su izvori koji su ga čuli da govori na virtuelnom sastanku. Iznenadna izjava Olega Anisimova na sastanku iza zatvorenih vrata usledila je nakon potresne izjave uživo njegove ukrajinske koleginice Svitlane Krakovske, koja je strastveno govorila o teškom položaju svoje zemlje.
- Dozvolite mi da se izvinim u ime svih Rusa koji nisu u stanju da spreče ovaj sukob - rekao je Anisimov na završnoj plenarnoj sednici virtuelnog foruma od 195 nacija, prema tri izvora koji su ga čuli da govori, navodi AFP.
Izgleda da Putin sve više gubi podršku ruskog naroda.
Pa naravno nije Putin kriv, već Nazi-vlada u Kijevu. Da su mirno predali zemlju, ne bi bilo ovih "nemilih scena"
O'zone wrote: ↑27/02/2022 14:52
Ne znam koliko je pametno ići na pregovore na granicu Bjelorusije i Ukrajne.
Bitno je zaustaviti krvoproliće ali nemam povjerenja u stvarnu želju ruske strane da pregovara, više mi liči na klopku. Mogao je i neutralniji teren od ovoga
Otto_13 wrote: ↑27/02/2022 15:37
Brko u Bjelorusiji ima sve vise svojih problema
bilo ih je na stotine hiljada do milion-dva na protestima pa ih je brko sve pohapsio i zatvorske kazne polijepio, lik je najveći diktator na planeti i on to ne ferma ni 2%
mist wrote: ↑27/02/2022 14:38
Nije ni ovim rusima lahko,jbt. nakon 3-4 dana ostali bez zaliha suhih obroka
Ne mogu ba da povjerujem u ovo da me jeb... jbt vojnik kreno u rat sa karticama ali mu u medjuvremenu pola planete blokiralo banku pa ne moze da plati i prodavacica mu daje besplatno u znak zahvalnosti zbog agresije na njezinu zemlju jebote nadrealisti
Otkud ti možda ne znas da mu uvalila kakav laksativ u branu . A i šta će mu raditi, otjerati ga iz prodavnice metlom ?